silkelet sonra hamiş kal....

amaaannn sorma yaa kıyılırmı hıc o sıpalara bende baglıyom arada psıkopata gecen ay hamıslıgı ogrenmeden patık aldıydım bıde kocamın cocukluk arkadası var benım sıpanın cakma halası hamlıe oldugumu duyunca bı zıbınla corap getırmıs ılk hedıyesı benden dıye poposunda bole kocaman bı el resmı ve cevreye verdıgım rahatsızlıktan dolayı ozur dılerım yazıyodu allahımm yaa onları kaldırdıydım elıme gecerse baslarım salya sumuk bagırmaya dıye ama sunu anladımkı boyle seylerı bızım degıl kocıslerın kaldırması lazımmıs koydugum yerden bıle alıp sarılıp sarılıp aglıyom yaa resmen depresyonlara gırdım napsam ben onları atmayada kıyamıyom delırdım heralde

allahımmmm nasıl bı fantazı anlayısın var anacım

yok anacım yok bizler normal değiliz ben bunu anladım...kız yerim ben onun zıbınını...anam hayali bile güzel var ya...bazen dalıp gidiyorum ondan sonra hooooppp sero fazla dalma çıkmazsın diyorum..

bende öyle hesaplıyom bakalım çarşıya çıkalım hesap tutcak mı
tutacak tutacak bu ay ben inanıyorum yumoşlarına baktırdın mı kız sen...

senin bu soruyu sorman bile bir belirtii, deli ya hasta olayım deme sıcak suya başla şimdiden hep ılık su iççç .............
di mi benim bu soruyu sormam bile bir belirti...ılık su içiyom ki kız boğazım ağrımıyor burnum akıyor dedim ben size...

yok anacım yok bizler normal değiliz ben bunu anladım...kız yerim ben onun zıbınını...anam hayali bile güzel var ya...bazen dalıp gidiyorum ondan sonra hooooppp sero fazla dalma çıkmazsın diyorum..

dal kız dal nolcak sankı battı balık yan gıder zaten bız ıyıce tırlatmısız ha bı eksık ha bı fazla ne farkeder en sonunda bızı delı doktoru paklıcaz zatııı

neyi sirkeliyonuz kızzz

bende ilk iki ay yok yastık koy yok ayakları dik belimin altından destek yapıp dikiyodum ayakları havaya sadece boynum kalıodu yatakta allahım ne komik bi görüntüdür o ben hiç bişi yapmadım bu ay takıldık keyfimizce yımırtama bilem bakmadımmm dun vya bugün batım bekliyorum öyle tutmazsa bide silkeleniriz nolcekk şekilden şekile girdik zaten

tutacak tutacak bu ay ben inanıyorum yumoşlarına baktırdın mı kız sen...

di mi benim bu soruyu sormam bile bir belirti...ılık su içiyom ki kız boğazım ağrımıyor burnum akıyor dedim ben size...

baktırmadım geçen eşimin sonucuna ben gittim doktorumlada konuşcaktım izinliymiş o hafta dün aradım 3 ten sonra arayın dediler ne bileyim kaldı öyle ben zaten karın kısmımda bir sızı hissediyom 2-3 gündür yumurtaya taktım ya hissediyom galiba büyüdüğünü Bu ay geçti de olmazsa gelecek ay giderim ama aramam lazım gacıyı bana haber et dediydi....

O zaman sıcak suya devam akşamları 2 adet portakal yiyeceksin bal limon sıcak su işe yarar...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…