- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
bende çeniiiçeni çeviyom pişşşşşş
napıyon durumlar nasıl...
spermlerde sıkıntı yoksa 36 saatte bir denedurumlar nasılll :44::44: Akşam ovu testi yapmayı unuttum ateşe göre henüz yumurtlamadım ama hastalıktan dolayı ateşte biraz muallakta bakalım özeti 2 güne bir başladık bakalım
ben kaçtım canım kahvaltı yapayım...
spermlerde sıkıntı yoksa 36 saatte bir dene
bir gün sabah bir gün akşam çarp...spoşlar suppermen olduuuuzaten 36 saate düşecek sabah zor oluyo bu akşama aldım
kız kıyamayız ki biz....akşam eşim diyor ki şimdi yumuk yumuk elleri olur avucuna parmağımı koyarım sımsıkı tutar di mi? lan dedim zaten psikopata bağlanmışım duygusala bağlama zırlarsam susturamazsın...adamın hayalini yarıda kestim anlayacağınız...
silkelenmiş kızıl gacıyım ben
bu hafta yumoş haftan değil mi anacım ssenin...ciddiye aldıracaksın benim herif silkelediyse herkes silkeler ilk başta değişik bir tepki veriyorlar o normal..yapınca zaten gülme krizine giriyorsunuz...değüşüklük oluyor...
amaaannn sorma yaa kıyılırmı hıc o sıpalara bende baglıyom arada psıkopata gecen ay hamıslıgı ogrenmeden patık aldıydım bıde kocamın cocukluk arkadası var benım sıpanın cakma halası hamlıe oldugumu duyunca bı zıbınla corap getırmıs ılk hedıyesı benden dıye poposunda bole kocaman bı el resmı ve cevreye verdıgım rahatsızlıktan dolayı ozur dılerım yazıyodu allahımm yaa onları kaldırdıydım elıme gecerse baslarım salya sumuk bagırmaya dıye ama sunu anladımkı boyle seylerı bızım degıl kocıslerın kaldırması lazımmıs koydugum yerden bıle alıp sarılıp sarılıp aglıyom yaa resmen depresyonlara gırdım napsam ben onları atmayada kıyamıyom delırdım heralde
allahımmmm nasıl bı fantazı anlayısın var anacım
bir gün sabah bir gün akşam çarp...
pelin kız sence grip olmak hamilelik belirtisi olabilir mi?
tutacak tutacak bu ay ben inanıyorum yumoşlarına baktırdın mı kız sen...bende öyle hesaplıyom bakalım çarşıya çıkalım hesap tutcak mı
di mi benim bu soruyu sormam bile bir belirti...ılık su içiyom ki kız boğazım ağrımıyor burnum akıyor dedim ben size...senin bu soruyu sorman bile bir belirtii, deli ya hasta olayım deme sıcak suya başla şimdiden hep ılık su iççç.............
yok anacım yok bizler normal değiliz ben bunu anladım...kız yerim ben onun zıbınını...anam hayali bile güzel var ya...bazen dalıp gidiyorum ondan sonra hooooppp sero fazla dalma çıkmazsın diyorum..
tutacak tutacak bu ay ben inanıyorum yumoşlarına baktırdın mı kız sen...
di mi benim bu soruyu sormam bile bir belirti...ılık su içiyom ki kız boğazım ağrımıyor burnum akıyor dedim ben size...
pelin kız sence grip olmak hamilelik belirtisi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?