silkelet sonra hamiş kal....

dal kız dal nolcak sankı battı balık yan gıder zaten bız ıyıce tırlatmısız ha bı eksık ha bı fazla ne farkeder en sonunda bızı delı doktoru paklıcaz zatııı

battı balık yan gider diyosun... anacım bana en yakın elazığ beni oraya götürürler sana en yakın yer nereseiyse seni de oraya götürsünler...

hahaha ben silkeletmedim ama bacaklarımı yukarıda tutturmuştum oda anlamadı başta ne olduğunu
ondanmıdır bilmiyorum ama hamile kaldım :)

bunu yap sırf silkeletmek için adamı çarpacaksın...
ay gülmekten öldüm gözlerimden yaş geldi...

bende akşama bir teklif götürcem benimkine bakalım kolumuzu bacağımızı ayırmazsa tabiii.........

elektrik faturası 103 milyon gelmiş... yuhhhh... biz bu ay ne etmişiz yafff

bunu yap sırf silkeletmek için adamı çarpacaksın...
ay gülmekten öldüm gözlerimden yaş geldi...

bende kendi kendime gülüyorum şimdi millat bakıyo delimi bu die düştüğümüz hallere bak ben suan beklemedieyim gelen giden yok kırmızıyı görüm çarpıp bölüp toplatıcam herüfeeee

bende akşama bir teklif götürcem benimkine bakalım kolumuzu bacağımızı ayırmazsa tabiii.........

ya bide o var heeeeee çıkartmasın bizim ayular bacaklarımızııı

silkelettir kendini nasıl bir fantazi olduğunu yaşayarak öğreneceksin....:82:
sonra her defasında isteyeceksin nolur beni silkele diye

yalnız benım kocış bıraz ırı yarıca ızbandut gıbı benı bı sılkelerse yerın 7 kat dıbıne sokar ozaman gorurum sılkeletmeyı ne bel kalır ne bacak bende dur ben bu sılkeletmeyı bı daha dusuneyım saglam uzuvlarımdanda olabılırım :26: :26: anacım bu ne yaa nedır bu sıpalardan cektıgımız bı sokaga cıkıp kafamıza hunı takıp zıl takıp oynamadıgımız kaldı maymun ettı bızı bu sıpalar maymun

Son düzenleme:

pencere kenarından uzak dur sokağa falan fırlamayasın sonra

elektrik faturası 103 milyon gelmiş... Yuhhhh... Biz bu ay ne etmişiz yafff

bizim 300 geldi ama ne yaptığımızı biliyom

benimki kesin ayırır bak tırsmaya başladım ha :18::18::18::18:

bende kendi kendime gülüyorum şimdi millat bakıyo delimi bu die düştüğümüz hallere bak ben suan beklemedieyim gelen giden yok kırmızıyı görüm çarpıp bölüp toplatıcam herüfeeee

ben evdeyim canım yaşasın özgürlük rahatça kahkaha ata ata gülüüyorum

inşallah gelmezde bu ay hamiş kalırsın....oğluma kızını alırım... irem talip ama ben senin kzıını alacam ...

ben evdeyim canım yaşasın özgürlük rahatça kahkaha ata ata gülüüyorum

inşallah gelmezde bu ay hamiş kalırsın....oğluma kızını alırım... irem talip ama ben senin kzıını alacam ...

olaydıda alaydın serpım yaaaa inşallahhh kertiveririz beşiğii nolcekkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…