- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
dal kız dal nolcak sankı battı balık yan gıder zaten bız ıyıce tırlatmısız ha bı eksık ha bı fazla ne farkeder en sonunda bızı delı doktoru paklıcaz zatııı
neyi sirkeliyonuz kızzz
bende ilk iki ay yok yastık koy yok ayakları dik belimin altından destek yapıp dikiyodum ayakları havaya sadece boynum kalıodu yataktaallahım ne komik bi görüntüdür o ben hiç bişi yapmadım bu ay takıldık keyfimizce yımırtama bilem bakmadımmm dun vya bugün batım bekliyorum öyle tutmazsa bide silkeleniriz nolcekk şekilden şekile girdik zaten
neyi sirkeliyonuz kızzz
Bende ilk iki ay yok yastık koy yok ayakları dik belimin altından destek yapıp dikiyodum ayakları havaya sadece boynum kalıodu yataktaAllahım ne komik bi görüntüdür o Ben hiç bişi yapmadım bu ay takıldık keyfimizce yımırtama bilem bakmadımmm dun vya bugün batım bekliyorum öyle tutmazsa bide silkeleniriz nolcekk şekilden şekile girdik zaten
baktırmadım geçen eşimin sonucuna ben gittim doktorumlada konuşcaktım izinliymiş o hafta dün aradım 3 ten sonra arayın dediler ne bileyim kaldı öyle ben zaten karın kısmımda bir sızı hissediyom 2-3 gündür yumurtaya taktım ya hissediyom galiba büyüdüğünüBu ay geçti de olmazsa gelecek ay giderim ama aramam lazım gacıyı bana haber et dediydi....
O zaman sıcak suya devam akşamları 2 adet portakal yiyeceksin bal limon sıcak su işe yarar...............
bunu yap sırf silkeletmek için adamı çarpacaksın...
ay gülmekten öldüm gözlerimden yaş geldi...
bende akşama bir teklif götürcem benimkine bakalım kolumuzu bacağımızı ayırmazsa tabiii.........
hakkaten sen ıyıce kafayı kırmısın :)))) ırem haklı bencede bu bıle bı belırtı olabılır
silkelettir kendini nasıl bir fantazi olduğunu yaşayarak öğreneceksin....:82:
sonra her defasında isteyeceksin nolur beni silkele diye
hahaha ben silkeletmedim ama bacaklarımı yukarıda tutturmuştum oda anlamadı başta ne olduğunu
ondanmıdır bilmiyorum ama hamile kaldım :)
yalnız benım kocış bıraz ırı yarıca ızbandut gıbı benı bı sılkelerse yerın 7 kat dıbıne sokar ozaman gorurum sılkeletmeyı ne bel kalı ne bacak bendedur ben bu sılkeletmeyı bı daha dusuneyım saglam uzuvlarımdanda olabılırım :26: :26: anacım bu ne yaa nedır bu sıpalardan bektıgımız bı sokaga cıkıp kafamıza hunı takıp zıl takıp oynamadıgımız kaldı maymun ettı bızı bu sıpalar maymun
elektrik faturası 103 milyon gelmiş... Yuhhhh... Biz bu ay ne etmişiz yafff
bende kendi kendime gülüyorum şimdi millat bakıyo delimi bu die düştüğümüz hallere bak ben suan beklemedieyim gelen giden yok kırmızıyı görüm çarpıp bölüp toplatıcam herüfeeee
Ya bide o var heeeeee çıkartmasın bizim ayular bacaklarımızııı
bende akşama bir teklif götürcem benimkine bakalım kolumuzu bacağımızı ayırmazsa tabiii.........
yaşasın yaşasın o zmana ben hamileyim... iyi değilim midem bulanmaya başladı...ama gülmekten...
sen kolunu bacağını ayırttırttıracaksın ne biçim kelime oldu... Heç inanasım gelmir...
bende kendi kendime gülüyorum şimdi millat bakıyo delimi bu die düştüğümüz hallere bak ben suan beklemedieyim gelen giden yok kırmızıyı görüm çarpıp bölüp toplatıcam herüfeeee
sizin şofben elektirikli mi canım...300 geldiğine göre...bizim 300 geldi ama ne yaptığımızı biliyom
elektrik faturası 103 milyon gelmiş... yuhhhh... biz bu ay ne etmişiz yafff
ben evdeyim canım yaşasın özgürlük rahatça kahkaha ata ata gülüüyorum
inşallah gelmezde bu ay hamiş kalırsın....oğluma kızını alırım... irem talip ama ben senin kzıını alacam ...
battı balık yan gider diyosun... anacım bana en yakın elazığ beni oraya götürürler sana en yakın yer nereseiyse seni de oraya götürsünler...
kız saka maka ben bı yerde okuduydum bazı kısıler hamıle kalınca boyle grıp gıbı oluyomus acabamı dedım bı ann :44: :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?