- Konu Sahibi serap_serap
-
benım teyzosda bole hamıs kalmıstı bende yaptıram barı
evet bebişim yaaa çok üzüldüm çok kırdı beni öküz heriffffffff:113:
Bu konu şahane olmuş yaöneri de gayet mantıklı, spermler böylece daha rahat bulur yolunu...
Hiç duymamıştım, ihtiyaç duyarsam ben de ilk bunu denerim :)
ya o benden de stresli canım söylersem artık geceleri stresten uyuyamaz varsın bilmesin...pazartesiye öğrenir büyük bir ihtimal...25i diyorum ama mide bulantılarım başlarsa şüphelenir zaten rüyasında görmüş sabah kalkmış diyo ki test yapmışsın uyuyorum getirip bana testi gösteriyorsun ki aşkım bak çizgi çıktı diye... bende toton açıkta kalmış dedim senin..
biraz önce aramış diyor ki yarın doktorunu ara randevu al beraber gidelim sen iki gündür iyi değilsin..bende gitmem dedim gitsem ne edecek ki...bebek şimdi oluşmamıştır...yok sen al diyo randevu...adamın kalp gözü açık kızımmm bence keseye götür işte adamı kan soucuna göre doktoruna gittiğin gün beraber gidin
geçmişe takıldı herhalde...orkimmmmm
biraz önce aramış diyor ki yarın doktorunu ara randevu al beraber gidelim sen iki gündür iyi değilsin..bende gitmem dedim gitsem ne edecek ki...bebek şimdi oluşmamıştır...yok sen al diyo randevu...
alınca bebaber gideriz deseydin sende kan sonucuna göre 1000 değerine bulduğu zamana tut kolundan götür sürprizzz yappp
alttan muayene olmak istemiyorum canım bunda diğerinde yaptıklarımı yapmak istemiyorum...
o yüzden dedim ya canım 25ini bekleyeyim alttan korkuyorum çıkmak istemiyorum çatala...kürtajdan sonra çıkamıyorum psikolojik olarak yapamam...biliyor zaten doktorum..gitsemde söylerim zaten alttan olmasın diye...sadece gidip kan vereyim iki günde bir veya dört günde bir belli olur artışı...6000 leri bekliyecen ki 10 günü bulur en azından git bir doktorunla konuş bari
o yüzden dedim ya canım 25ini bekleyeyim alttan korkuyorum çıkmak istemiyorum çatala...kürtajdan sonra çıkamıyorum psikolojik olarak yapamam...biliyor zaten doktorum..gitsemde söylerim zaten alttan olmasın diye...sadece gidip kan vereyim iki günde bir veya dört günde bir belli olur artışı...
Sen pazartesi kan sonucuna göre ara telde söyle doktoruna karından muayene olmak istediğinide söyle ona göre plan çizersin durmadan kan vermenede gerek olmaz sende bence ..............
şimdi kan vermeye gidiyorum canım bakalım sonuç ne çıkacak...
sağol canım....Hadi bol şans gülüm...
100 üstüdür bence , hade hayırlısı
bol bol dua ediyorum canım..Rabbim herkese tattırsın bu duyguları diye..kimsenin kucağını boş bırakmasın...kuzuma da söylerim iletir mesajını fazla bekletmesinler sizinkilerde gelsinler artık di mi...hayırlı haberler verırısın inşaallah bıze canım bizim için dua etmeyıde unutma söyle susam tanende bızlerın bebışlerını görurse artık gelmelerını söylesın
bol bol dua ediyorum canım..Rabbim herkese tattırsın bu duyguları diye..kimsenin kucağını boş bırakmasın...kuzuma da söylerim iletir mesajını fazla bekletmesinler sizinkilerde gelsinler artık di mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?