silkelet sonra hamiş kal....

Bu konu şahane olmuş ya öneri de gayet mantıklı, spermler böylece daha rahat bulur yolunu...

Hiç duymamıştım, ihtiyaç duyarsam ben de ilk bunu denerim :)

adamın kalp gözü açık kızımmm bence keseye götür işte adamı kan soucuna göre doktoruna gittiğin gün beraber gidin

adamın kalp gözü açık kızımmm bence keseye götür işte adamı kan soucuna göre doktoruna gittiğin gün beraber gidin
biraz önce aramış diyor ki yarın doktorunu ara randevu al beraber gidelim sen iki gündür iyi değilsin..bende gitmem dedim gitsem ne edecek ki...bebek şimdi oluşmamıştır...yok sen al diyo randevu...

biraz önce aramış diyor ki yarın doktorunu ara randevu al beraber gidelim sen iki gündür iyi değilsin..bende gitmem dedim gitsem ne edecek ki...bebek şimdi oluşmamıştır...yok sen al diyo randevu...

alınca bebaber gideriz deseydin sende kan sonucuna göre 1000 değerine bulduğu zamana tut kolundan götür sürprizzz yappp

6000 leri bekliyecen ki 10 günü bulur en azından git bir doktorunla konuş bari
o yüzden dedim ya canım 25ini bekleyeyim alttan korkuyorum çıkmak istemiyorum çatala...kürtajdan sonra çıkamıyorum psikolojik olarak yapamam...biliyor zaten doktorum..gitsemde söylerim zaten alttan olmasın diye...sadece gidip kan vereyim iki günde bir veya dört günde bir belli olur artışı...

Sen pazartesi kan sonucuna göre ara telde söyle doktoruna karından muayene olmak istediğinide söyle ona göre plan çizersin durmadan kan vermenede gerek olmaz sende bence ..............

şimdi kan vermeye gidiyorum canım bakalım sonuç ne çıkacak...

hayırlı haberler verırısın inşaallah bıze canım bizim için dua etmeyıde unutma söyle susam tanende bızlerın bebışlerını görurse artık gelmelerını söylesın

Son düzenleme:
hayırlı haberler verırısın inşaallah bıze canım bizim için dua etmeyıde unutma söyle susam tanende bızlerın bebışlerını görurse artık gelmelerını söylesın
bol bol dua ediyorum canım..Rabbim herkese tattırsın bu duyguları diye..kimsenin kucağını boş bırakmasın...kuzuma da söylerim iletir mesajını fazla bekletmesinler sizinkilerde gelsinler artık di mi...

bol bol dua ediyorum canım..Rabbim herkese tattırsın bu duyguları diye..kimsenin kucağını boş bırakmasın...kuzuma da söylerim iletir mesajını fazla bekletmesinler sizinkilerde gelsinler artık di mi...

cok sagol canım amın inşallah bende bu ay tuttururum gercekten cok beklettı valla benım bebış 2senedır keyfını beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…