silkelet sonra hamiş kal....

bebeğim takma kafana çok şükür bunu başardın azimlen 9 ayın sonunu göreceğiz hep birlikte şekerim

bizde teyzoşları olaraktan büyük heyecanla bekliyorusssss eee eşine nasıl haber vermeyi düşünüyosun testi hediye paketine sarıp verecek misin?? tamda sevgililer günü bebişim.. keşke gidip kan testide yaptıraydın ama sakın alttan muayene olmaaa

kız kocişine söyleme keseyi beraber görürken haberi olsunnnn şüpheleniym diye götürürsün doktora
yok kız kese de değil de kalp atımında demek istiyorum..bakalım ne olacak zaten herif bu aydan ümitli değil ki...bu hafta yumoş haftamız zannediyor benim herif...25i biliyor reglimi...

yok canım alttan muayene den korkuyorum zaten kürtajdan dolayı...pazartesi ye kadar bekleyeceğim..bakalım zaten şimdi gitsem de ne etcek ki dr..

hakkaten gitme zaten en kötü gider bi kan tahlil yaptırırsınnn bebekimm ama dikkat et okiiiii şu ara özellikle zorlama ters hareket yapma sakın

tebrik ederimmmmmm darısı başımıza inşallah. dualarını eksik etme bizden

hakkaten gitme zaten en kötü gider bi kan tahlil yaptırırsınnn bebekimm ama dikkat et okiiiii şu ara özellikle zorlama ters hareket yapma sakın
yok canım zorlamam zor buluyoruz gözüm gibi bakarım..haftasonu temizlik yapacaktım dipten köşeden...o da kaldı...ya da 2 kadın tutarım bir günde yapsın çıksınlar..

yok canım zorlamam zor buluyoruz gözüm gibi bakarım..haftasonu temizlik yapacaktım dipten köşeden...o da kaldı...ya da 2 kadın tutarım bir günde yapsın çıksınlar..

canından önemlimi bebişim yapma tabisiii isterse b.k götürsün evi... o ev her zaman temizlenir ama bebişi bulana kadar neler çektin... bence sen kendini hiç yormaaa kadın tut direkman..

canından önemlimi bebişim yapma tabisiii isterse b.k götürsün evi... o ev her zaman temizlenir ama bebişi bulana kadar neler çektin... bence sen kendini hiç yormaaa kadın tut direkman..
tutcam canım arkadaşlara sorayım onlardaha iyi bilir..benim temizlikçe hamiş kalmış gidiyormuş temizliğe ama kıyamıyorum ben seslemiycem değiştirecem..

canııııııııımmmm cok sewindim biliyodum bu ay olacagını yaaa hayırlı olsun kuzum sağ salim kucagınada al inşallahh...

tebrık ederım canım çok sevındım darısı basımıza artık

cook sevindim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canm ..eşine en güzel hediye bu haber olsa gerek :)

wwwuuuhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gunun en guzel haberıııııı buuuuuuuuuuu haydı kızlar hep beraber halayaaaaaa
bebısımız gelıyooooooooooooooo

nerde kaldın lennn senn pelinn çokmu silkelendin yoksam gene....

hadi bakalım ilk hamişimizzz serap oldu sıra bizlerde

nerde kaldın lennn senn pelinn çokmu silkelendin yoksam gene....

hadi bakalım ilk hamişimizzz serap oldu sıra bizlerde

yok kızzzz ne sılkelenmesı dun gece 12 ye kadar anama pasta yaptım gunu varmıs bugun geberdım yorgunluktan sızmısım hemen oraya gıtcem bırazdan yaa varya hep dıyodum ben hamılesın dıyee soyledıgımız cıktı valla cok sevındım yaa ınsllah bı hamıslık haberınıde ben patlatcam ayın 25ınde

inşallah bebekimmmmmmmmmmmm inaşşallahhhhh arkasınada ben patlarırım inşalllahhh bebekimm

işte 25 ine kesyi görürsün şüpheliyim diye alır götürür gösterirsin susamını

Serapcım canımmm tipiğne hayırlı olsuna geldimmm
Bugün güzel haberi de verdin maşallah sana Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh

canııııııııımmmm cok sewindim biliyodum bu ay olacagını yaaa hayırlı olsun kuzum sağ salim kucagınada al inşallahh...
amin canım amin sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah...
tebrık ederım canım çok sevındım darısı basımıza artık
amin canım darısı isteyen herkesin başına...

yazık kıs hamişse değiş onu ozaman... zaten oda yapmaz artık herhalde...
yok gidiyormuş canım 4 aylık ama ben alamam yaptıramam bir iş falan...

cook sevindim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canm ..eşine en güzel hediye bu haber olsa gerek :)
daha eşimin haberi yok canım söylemedim söylemeyi de düşünmüyorum...çünkü o benden çok stresli geceleri uyuyamıyor..ilk gebelik ölümle sonuçlanınca

wwwuuuhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gunun en guzel haberıııııı buuuuuuuuuuu haydı kızlar hep beraber halayaaaaaa
bebısımız gelıyooooooooooooooo
ya sen nerdeydin kız...silkelettirmedin he mi kendini...

işte 25 ine kesyi görürsün şüpheliyim diye alır götürür gösterirsin susamını
keseyi görürmüyüm canım ayın sonuna gideyim dedim belki kalp atımınıda duyarım..sonu olursa geciktim şüphelendim derim diye düşündüm...

Serapcım canımmm tipiğne hayırlı olsuna geldimmm
Bugün güzel haberi de verdin maşallah sana Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh
amin canım sağ salim kucaklarımıza alırız...

başlık güzel olmuş içerik daha bi hoş silkelenince sanırım spoşlar hemen gidivrio içeri hayırlı olsun topiğin cnm uğurlu gelir inş snn topiğin bana uğur getirmişti inş bu ay bu topiktende bol bebiş çıkar

evet canım diğer başlıktada hamiş kalmıştım ama nasip olmadı...inşallah bu ebnimle kalır gitmez bir yere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…