silkelet sonra hamiş kal....

Serap kuşum topiğin hayırlı olsun, sonunda hepimizi silkelettireceksin :)))))) sağlıkla gelsin bebişin , 9 ay boyunca yumuş yumuş hayırla büyüsün bu yöntemi deneyince sana mesaj atacagim ama bizde boy sorunu var ikimizde sırık gibiyiz :)))))))

sağol bebekim..valla 3 arkadaş denedik onlar geçen ay yaptı ben güldüm..bu ay bende denedim şimdi üçümüzde hamişiz...valla gördüğüm herkese silkelettirin anacım diyorum..amin canım bir kayıptan sonra derman gibi yetişti acılarıma bebem..valla aynı sorun bukette de var canımbuket dün tozunu attırmış ortalığın bugünde silkeletip tozumu attırayım yazmış deprem bile bekliyor bizim kız memleketimi sallayacak yer yerinden oynayacakmış....sen de yaparsın canım zor bişi yok...

çooooookkkkk ama çok sevindim hamile olmana. bende bir düşük yaşadım geçen ay. ondan seni çok iyi anlıyorum canım. inan ki dün gece senin topiği okurken hamile olduğunu hissetmiştim. bende bu ay hemen silkeleteceğim kendimi
çok tebrik ediyorum Allah sağ salim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip esin inşallah. meryem suresinin de faydası olmuştur eminim. canım bir de ayın sonuna kadar bekleme ve yarın filan bir kan tahlili yaptır derim. değerlerine bakarlar beta hcg ne kadar yükselmiş onu anlarsın.içinde rahatlar.devlet hastanelerinin acil bölümünde yapılıyor kan testi.hemde ücretsiz.yaptır canım bir an önce ...

ama benim çift rahim yaa rahim aynı bildiğin Y gibi . uterus bicornis benim. doğuştan çiftmiş rahim. inş silkeleme bende de işe yarar yaa. :44:

pazartesi gitmeyi düşünüyorum canım normalde gitmezdim ama kürtaj sonrası olduğu için korkuyorum düşükle sonuçlanır diye..mevlam herkese nasip etsin bu duyguyu tatmayı..

ne oldu canım neden vazgeçtin belli sevgülüler gününde senin herif birşeyler yapmış seni sinirlendiren...

hayırdır kız neden öyle dedinki şimmdii

kız mala sevgililer günü çikolatası yaptırdım özel her çikolatanın üzerinde bir harf var seni seviyorum yazıyo onuda paketlediler falan neyse servisle gidiyoruz biz eve servis durağının oraya geldim elimdekine baktı direk insanların içinde o ne lan elinde ki dedi sinirli bi şekilde bende yine alttan alarak güldüm sananeeeee dedim açtı ağzını yumdu gözünü... neyse serviste hiç konuşmadım ben eve gittik üzerini çıkarıyo bi yandan bana diyo düzgün konuş bana sanane deme falan bende asıl sen düzgün konuş gülerek söyledim onu bil farketmiyorsun dedim.. öküz hala saydırıyo bende öffff yeter yaa dedim sonra dediki kendine gel bi silkelerim dedi kendine gelirsin ona göre dedi o nasıl bi konuşma ilk önce benimle düzgün konuşmayı öğren dedim git başımdan dedim içeri geçtim... hala arkamdan geliyor devam ediyorr töbe haşaa allahın oğlu gelse seni elimden alamaz dedi hayvannn bende konuşmuyorum aklı sıra bana küsmüş öküzzz çokta şeyimdeydi ne yemek yaptım ne ütü kirli gömleği giydi defoldu gitti yok bundan sonra önce adam olacak konuşmayı öğrenecek...

inş canım yaa. ameliyat olmuyormuş benim durumumda. perde olsa ameliyatla alıyorlarmış da benim ki çift rahim o yüzden yapcak bişey yokmuş.

canım hamile kalma şansın var ki kalanlarda fazla sadece bildiğim kadarıyla düşük tehlikeniz oluyor..o da hepimizde var ...yatacaksın...tek mevlam versin yatarak dinlenerek geçirirsin hamişliğini...sen kendini silkelettir silkelettirdikten sonra görüşürüz....

hepimizin evinde bazen tartışmalar oluyor canım sen sıkma kafanı gelir özür diler barışırsınız. biraz ileri gitmiş senin herif..ama anlar hatasını...

hepimizin evinde bazen tartışmalar oluyor canım sen sıkma kafanı gelir özür diler barışırsınız. biraz ileri gitmiş senin herif..ama anlar hatasını...

bakıcaz şekerim protestomuda yapıyorum yemek yapmıyorum ütü yapmıyorum gitsin gitsin gelsin kirli gömlekleeee:113:

kız nasıl soylemden duruyosun valla kutlarım helal olsun.

kız nasıl soylemden duruyosun valla kutlarım helal olsun.

ya o benden de stresli canım söylersem artık geceleri stresten uyuyamaz varsın bilmesin...pazartesiye öğrenir büyük bir ihtimal...25i diyorum ama mide bulantılarım başlarsa şüphelenir zaten rüyasında görmüş sabah kalkmış diyo ki test yapmışsın uyuyorum getirip bana testi gösteriyorsun ki aşkım bak çizgi çıktı diye... bende toton açıkta kalmış dedim senin..

benım teyzosda bole hamıs kalmıstı bende yaptıram barı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…