silkelet sonra hamiş kal....

:)) serap canımm maaşallah sana :) Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inş. :) hayırlısıyla bir taşınıyım ben de denemek istiyorum bu yöntemi. gördün mü keseciği :) ya da kesecikleri :)) heyecanla senden ikiz haberi bekliyorum Allahın izni ile güzel kardeşim :) bana yeni bir umut oldun :)

yok canım gitmedim daha cuma günü gideceğim doktorumuza...sende taşında başla çalışmalara...silkeletiver kendini..

Serap_ Serap seraba dalmış
kendini bu kız rüyada sanmış,
kocası bunu silkeleyince
uyanmış birden gerçeğe aymış;;

Serap_serap okula varmış,
Kapı kapalıymış deyu tuvaleti basmış,
Serabın midesi çok bulanınca,
Bizim kız soluğuhastanede almış

Demiş doktor benim halim necola,
Koca beni silkti, yoksa midem mi dönmüş ola
Dedim kocişe Biz o işi yaptıktan sonra
Hangi spoş öleeeeeeee ,,hangisi kala

Doktor dedi ; “aha oda neymiş,”
Bunca yıllık doktorum keramet silkelemektemiymiş
Eğer senin karnında gördüğü keseyse
Varam gidem bakamki bizim hanım evdemiymiş(kafiye olsun diyeyazdım..adam karısını silkelemeye gidiyoJ)

Dortor gitmiş serap kalmış ultrosonla,
Bakmış bakmış anlamamış demiş acep bu karnımdaki ne ola
Mercimekmi desem yoksam taze mi fasulya,
Anlamadım doktor var gel hele bu yana

herifi yaklaştırmıyom yanıma yanıyorum kız gece yatarken...sarılma diyom...ateşim almış gidiyo başını birde senin ateşin değmesin vücuduma..

heheheheheheeeee kızım demekki belirtilerden biri ateşş... benim arkadaş utanmasa çıplak gezecekti hamileykene...

hahahahahahahahahahha

koptum resmen koptummm çok iyi yaaa

oey yerim kız seni e mi...heç bene bele şiir yazan olmamişti...gubban olurum seni yaradana...
çok teşekkürler hemşooo...elien yüreğine sağlık yavrum...

heheheheheheeeee kızım demekki belirtilerden biri ateşş... benim arkadaş utanmasa çıplak gezecekti hamileykene...

hahahahahahahahahahha

koptum resmen koptummm çok iyi yaaa

ben cıbıl dolaşıyom evin içinde...korkmasam üsüteceğimden yatarken de cıbıl yatcamda üşütürüm diye korkuyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…