- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.641
kırmızılarla bebişin belirtileri aynıdır benimde sol kasığım ağrıyordu...En güzeli beklemek galiba zaten adet olacakmisim gibi bi his var ..sol kasik tarafimda bi agri var 
kırmızılarla bebişin belirtileri aynıdır benimde sol kasığım ağrıyordu...
stres yaptıkça bebeğin senden uzaklaşır bunu unutma canım...Insallah cnm ya bu defa gögüs sancisida uzadi bende , midemdede hafif bulanti var ama kendi kendimi susturuyorum pskilojik diye ,umutlanmak istemiyorum yoksa hayal kirikligi cok zor
çarpmak canım ilişkiye girmek demek biz aramızda çarpışmak diyoruz..
yumoş haftası..bayanların hamile kalma olasılığının en yüksek olduğu 6 gün vardır bir regl döneminde... bu dönem yumurtlama haftası deriz veya kısacası yumoş kaftası...
gelelim spoşlara erkekten gelen spremlere de spoş diyoruz...
ay kız yazarken bile güldüm....
dileklerin içinde teşekkür ederim ayrıca canım...
stres yaptıkça bebeğin senden uzaklaşır bunu unutma canım...
ilk ikisini acaba diyerek tahmin ettim de spoş u mümkün değil çözememiştim
neyyse aydınlattığınız için teşekkr ederim bakalım bu kulüpte daha neler öğrenecez
hamiş, kociş, göbiş, bunlardan sonra yumoş haftası, spoş
ama favorim çarptırmak
adamcağıza gel çarptıralım desem ne der acabaeminin bi hönk durumu olur
neyse ben konuyu geyiğe çevirmeden bitireyim
baş düşmanımız stresssss... ama gelde stresi yapmaa yanii...:18::18::18:
gırgır mırgır derken gerçek olur inş.
:84::84::84: acıktım:84::84::84:
Stressden uzak durmaliyiz haklisin ama bu belirtiler beni mahvediyor sonucun hüsran olmasindada korkuyorum kendi kendimi yalanliyor resmen .. Su an bile gögüslerim sizliyor ama ...
git yesene bişiler allam yarepppiiim sanki yicek bişi yok..
serap bende silkelettim dur bakalım nolcek ama çok komik bi durum
gülme krizine girdiniz mi?
ne kızıyon beeeeaaaa canım bişi yemek istemiyo
evet ben çok güldüm kocamda dioki böyle bişe yok sen benle dalga geçiyosun diyo yaa dedim yok gerçekten var böyle bişe sonra koptuk zaten :)))) inş. hayırlara vesile olsun inş.
meyve olabilir soğuk şeyler olcek anacım yangınım var...al bendendee okadar bu ara meyvaya taktım kafayıııı koca diyoo anca zarar ancaaa zarar
benimki de demişti nerden bulıuyon böyle şeyleri gülünce o da bırakmıştı ayaklarımı sen benimle dalga geçiyon diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?