- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.621
dene canım dene...denedikten sonra da mutlaka sonucu buraya yaz olur mu?hoşbuldumm canımm1.5 yıllık evliyim ve 1.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz olmuyo bugün yine kırmızılar geldi moralim çok bozuldu oturdum saatlerce ağladım sonra açtım topiğe girdim tesadüfen gördüm okuyunca gülmeye başladım valla hemde ne güldürdün cansınnn senn canımm okudum hepsini ama o ağlama ve gülme arasında gittiğimden hatırlamıyorum:):)))
eline sağlıkk canımm iyiki açmışsın valllaaa
deneyeceğimm canımm deneme tahtası oldum zaten onu dene bunu dene bide silkelettirem helee kendimi
boş bir vaktin de gel öğretem sana cazgırlığı...aynen valla hiç uğraşmayacam, cazgır olmak lazım
bu güzel sohbetin üzerine de böyle bir haber yakışırdı
işteböyle silkeleneceksin
ay hadi inşallah
benim bu ay son korunmam var sonra full time çalısma ve silkelenme var bizde
hadi git huysuzlanma herifin yanında daayyy karnıımmm şiştim resmen, öpüyorum hepinizi... ayyy kpssde de bebiş sorsalarya puff
haydi ben kaçtım şimdilik, iyi geceler hepinize...
çok sağol canım ya..darısı en kısa zamanda sizlerin başına inşallah..serapcım çok sevindim tekrar hemencecik hamile kaldığına rabbim tekrardan sana anneliği yaşattı tebrik ederim darısı bizim başıma inşalllahhh
bende şişgoyum canım...eşim silkelediğine göre senin eşinde silkeler herhalde...daha duymayacagım ne kaldı derken hafif kiloluyum eşim beni nasıl silkelerki şimdi hayal ettimde baya komik olur bakalım eşim bu ağır yükün altına girmeyi kabul ederse deneyeyim
puffff laptopun şarjı bitti...bni attı yani başındannebiyeee
alkış mı bekliyon kız sahneye çıkmak için
bırılerıyle konusmaya o kadar ıhtıycım var kı...
günaydın bebemmmmmgünaydın kızlar................
7sinde yumurtan çatladıysa 21inde adet olman gerekmez mi...ama 25inde regl olacaksan bana kalırsa çok erken...Kizlar bana bi akil verin sizce test yapmam icin cokmu erken ayin 7 sinde yumurtlama olmustu , adet tarihimde 25 ocakti ??
aynen valla benimkinin de suratı bir karış ama şimdi bozuğuz diye karışamıyor daaa
gitde herifinle azcık uğraş...
günaydın bebemmmmm
7sinde yumurtan çatladıysa 21inde adet olman gerekmez mi...ama 25inde regl olacaksan bana kalırsa çok erken...
sessiz sabah sabah topik...
Haklisin bende beklemeye karar verdim , aslinda erken hamilelik testi almak istiyorum bu belirtileri pskilojik olarak kafamdan silip rahatlamak icin sizce onun bi faydasi olurmu ?
daha kendimize gelmedik şekerim daha çayımı yeni içiyorum
canım senin daha kana geçmemiştir ki değerin..idraında belli olsun...eğer rahatlamak istiyorsan git kan ver kesin ve net sonuç idrar testiyle 7 gün kala birşey belli olmaz.
ben geldim kendime
yeşim naptı ya kan vermeye gidecekti bugün stres oldum bu gece uyuyamadım yine o kız nasıl yattı..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?