silkelet sonra hamiş kal....

dene canım dene...denedikten sonra da mutlaka sonucu buraya yaz olur mu?

ayyy karnıımmm şiştim resmen, öpüyorum hepinizi... ayyy kpssde de bebiş sorsalarya puff

haydi ben kaçtım şimdilik, iyi geceler hepinize...
hadi git huysuzlanma herifin yanında da

serapcım çok sevindim tekrar hemencecik hamile kaldığına rabbim tekrardan sana anneliği yaşattı tebrik ederim darısı bizim başıma inşalllahhh
çok sağol canım ya..darısı en kısa zamanda sizlerin başına inşallah..

daha duymayacagım ne kaldı derken hafif kiloluyum eşim beni nasıl silkelerki şimdi hayal ettimde baya komik olur bakalım eşim bu ağır yükün altına girmeyi kabul ederse deneyeyim
bende şişgoyum canım...eşim silkelediğine göre senin eşinde silkeler herhalde...

Kizlaarrrrrr hepiniz uyudunuz heralde merak etmeyin sabaha kadar buralardayim bos birakmam burayiuzun ince bi yoldayim gidiyorum gece geceeeeeee

günaydın bebemmmmm

7sinde yumurtan çatladıysa 21inde adet olman gerekmez mi...ama 25inde regl olacaksan bana kalırsa çok erken...

Haklisin bende beklemeye karar verdim , aslinda erken hamilelik testi almak istiyorum bu belirtileri pskilojik olarak kafamdan silip rahatlamak icin sizce onun bi faydasi olurmu ?

Haklisin bende beklemeye karar verdim , aslinda erken hamilelik testi almak istiyorum bu belirtileri pskilojik olarak kafamdan silip rahatlamak icin sizce onun bi faydasi olurmu ?

canım senin daha kana geçmemiştir ki değerin..idraında belli olsun...eğer rahatlamak istiyorsan git kan ver kesin ve net sonuç idrar testiyle 7 gün kala birşey belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…