silkelet sonra hamiş kal....

haydee kızlar oturmayın haydeee kalkııınnn

[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]

Bilim adamları batındaki (anne karnındaki) embriyonun kök hücre göndererek anneyi iyileştirdiğini tespit etti. ABD'nin New York kentindeki Mont Sinai Üniversitesi'nde yapılan araştırmada bilim adamları dişi farelerle bütün vücut hücrelerinde yeşil renkli floresan ışığı yayan protein bırakması için gen değişikliğine uğramış erkek fareleri çiftleştirdiler.

Bilim adamları bununla, anne karnındaki cenin dokularının ayırt edilmesini hedeflemişlerdir. Daha sonra hamile farenin kalp krizi geçirmesini sağlayan bilim adamları iki hafta sonra kalp dokularını muayene ettiklerinde annenin kalbinde cenine ait yeşil renkli hücrelere rastladılar. Araştırma sırasında bu hücrelerin yeni kalp hücrelerine dönüşerek, annenin kalbini "tedavi ettiği" görüldü. Araştırmacılar, ceninin annenin kalbinin koruyarak, hayatta kalmaya çalıştığını belirtti. Dahası, onlar hücrelerin plasentadan elde edilmesinin daha kolay olduğunu ve ayrıca bu hücrelerin kullanılmasının annenin bağışıklık sistemine hiçbir yan etkisi olmadığını kaydettiler.

Böylelikle plasentada olan cenin hücrelerinin kalp dokularının yenilenmesine yardım etmesinin ilk kez bu araştırma ile tespit edildiği ortaya koyuldu. Bu arada ceninlerin anneleri göğüs kanserine karşı koruyan hücreler ürettiği de keşfedildi. Bir hatırlatma yapalım. Bundan önce yapılan araştırmalarda hamile kadınların zarar görmüş beyin, karaciğer ve akciğer dokularında da cenin hücrelerine rastlanmıştı.

Kaynak: Anne Karnındaki Bebek Anneye Hayat Veriyor!

kızlar araştırma yaparken bu sayfayı buldum.sizlerle de paylaşmak istedim :)

ayyyyyyyyy bu muhteşem bişey..cenin hayatta kalmak için anneyi tedavi ediyor diyo yaa..öfff beee

bebişşten olmasın bulantı yaw yeşimden hbr aaldınızmı bn şimdi face ye bakcm bsklm oraya yazdımı

Kizlaaarrrrrr yesimden ilk haberi ben vereyimmmmmmm demin konustukkkkkk haydin halaaaaaaaaaaaaa
Yesimmmmm kesin olarak hamisssss bi bebis daha geliyooooooo beta 128 civarinda cikmisssssss

Son düzenleme:
Allah seni varyaaaaa tez zamanda ikiz ikiz dogurasin insallah gulmekten karnima agrilar girdi nasil bi ilham gucudur bu yaaa

Son düzenleme:
Kizlaaarrrrrr yesimden ilk haberi ben vereyimmmmmmm demin konustukkkkkk haydin halaaaaaaaaaaaaa
Yesimmmmm kesin olarak hamisssss bi bebis daha geliyooooooo beta 128 civarinda cikmisssssss

kimdir bilmiyorum ama hayırlı olsun gözü aydın olsun.darısı topiğin başına olsun:))

Allah seni varyaaaaa tez zamanda ikiz ikiz dogurasin insallah gulmekten karnima agrilar girdi nasil bi ilham gucudur bu yaaa
amiiiiiiiiiiiiinn..

haydii hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... darısı bizlere olsuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnn....

yaz yaz...

Silkeleme uzamanı Prof. Dr. Seroşş
he velle silkeleme uzmanı olduk

haydee kızlar oturmayın haydeee kalkııınnn

[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]

ay oynayacamda kasığıda ağrı var bugün nöbetçiyim ayakta çok durdum..

ay yedim kendimi burada...ne sonuç çıktı diye...

hemşom o benim toprağında suyunda var şairlik...

serap canım sana özelden mesaj yolladım oku müsait olduğun bir ara... :) Allah kolaylık versin bir süre devam edecek bulantıların canım :))

ben arada kayboluyorum malum okuldayım...ve bu arada bugün itibariyle mide bulantılarım başlamıştır..gazamız mübarek olaaa...

mübarek olsun..hayırlı olsun..inşallah bu mide bulantıları seni fazla silkelemez:))))ahahaha
boşasam herifi boşardım seni niye boşayım buketttttt eline dile sağlık ama görüyon bunu şiir mutlu etmez ille bana sataşıp mutlu olcak

bi şiirde bulantıları ve kusmukları için yazarız..belkim o zaman sana sataşmayı bırakır garibim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…