- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.761
konuya balıklama ve yengeç kıskacımlan dalıyorum yandan yandannn beni de sevinnnnn iremiommmm ve dünürcannnnnımmm :84::84::84:
ne boşla ne boşa canım çeviyom çünkü çeni...
bende ikinizi birden seviyommmmm cadılar, fuliii kız bu sero aldı başını gidiyo oğlanlar büyük olsa iyide akılları başka zillilere kaymadan hemen kızçeleri doğurmalıyızzz
evet haklısın iremiommmmm benim zati kafa karışık ya içerde saklanıyosa zilli die olmazsa sabah bi kan verim ben bu böyle olmıycak
kızz yoksaaaammmannüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü senin velet jet hızıynan geliiiiiiii gelliiiiiiiiiiii yada geliiiiiilerrrrr dünürümmmmmmmm ı love you dünürümmmmmmmgelenim de gidenimde yok dün akşam ve bugün basım döndü bide bügün migdem almıyo bişi
​cnm daha cok war bata bukadar sıkma şimdiden kendini...kız nebileyim geldiler yine banaaaaa
ya göğüs şişliği vardı ama sağ kasık batması yoktu oda bu ay türedi hadi bakalım göreceğiz... geldi yine bir karamsarlık bana...
adı BATasıca 28 şubat veya 2 marttt:84:
kız yoksam gidip kan vermedin he mi....kız bak bazı kişilerde çok geç geçiyormuşidrara..annüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü senin velet jet hızıynan geliiiiiiii gelliiiiiiiiiiii yada geliiiiiilerrrrr dünürümmmmmmmm ı love you dünürümmmmmmmgelenim de gidenimde yok dün akşam ve bugün basım döndü bide bügün migdem almıyo bişi
inşallah gelmez daha var kız rahatla azcık...kız nebileyim geldiler yine banaaaaa
ya göğüs şişliği vardı ama sağ kasık batması yoktu oda bu ay türedi hadi bakalım göreceğiz... geldi yine bir karamsarlık bana...
adı BATasıca 28 şubat veya 2 marttt:84:
valla bakalım canım aldım randevu 9 buçukta...git tabi iyi yapmışsın..gör gel miniginide sende rahatla bizde
kız yoksam gidip kan vermedin he mi....kız bak bazı kişilerde çok geç geçiyormuşidrara..
inşallah gelmez daha var kız rahatla azcık...
valla bakalım canım aldım randevu 9 buçukta...
belkim de belkim de bat ne zamandı kız pis gacı...
hadi beklemedeyiz sende müjdeni patlat...
öyle canım tek sağlıklı olsun bana tutunsun gerisi faso fiso..
bende seni çeviyom kız...dünürüm..gelen giden var mı halan geldi mi?
kızlar bu arada yarın başka bir daktırdan randevu aldım ben çok kötüyüm ya midem çok bulanıyo... benim velet bayağı büyüdü ki beni bulandırıyo...gidem de görem çekem kulaklarını....
annüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü senin velet jet hızıynan geliiiiiiii gelliiiiiiiiiiii yada geliiiiiilerrrrr dünürümmmmmmmm ı love you dünürümmmmmmmgelenim de gidenimde yok dün akşam ve bugün basım döndü bide bügün migdem almıyo bişi
ohh iyi bn uyanana kadar görüp gelirsin sn bnde uyannca okurum artk...cok uykucu oldum coookkk...kız yoksam gidip kan vermedin he mi....kız bak bazı kişilerde çok geç geçiyormuşidrara..
yarın aile hekimine git ver kanı oldu bitti, diğer doktor işini naptın yakın tarihe alabiliyon mu randevu .............
kızz yoksaaaammmhadi inşallah inşallah...
​cnm daha cok war bata bukadar sıkma şimdiden kendini...
kız yoksam gidip kan vermedin he mi....kız bak bazı kişilerde çok geç geçiyormuşidrara..
patlatirim ins canim sen dua et bize sende mide bulantisini cok takma boyle belirtiler saglikli oldugunun gostergesi ins saglicakla alirsin kucagina
baya gecmiş cnm günün inş yarn müjdeyi patlatırsın...yawruşum bugün çok yoğundummm aramadım o dediğim dr u yarında yoğunum perşembe alırım randevuyu hele bi sabah kan verim ona göre ne yapıcağım şekillenir değil mi bebekimmm
inşallah kuzum bugün 38 . günüm 30 günde oluyorum idrarda görükmedi artık yarın sabah işe gelirken kan vermeyi düşünüyorum :26::26::26:
hee yaptırmadım valla illa görcem çift çizgiyişaka maka benim ilk hamileliğimdede 7 gün gecince kanda öğrendim gerçi düşük olmuştu rabbim bir daha yaşatmasın eğer yarın kanda hamile olduğumu öğrenirsem eğer gerçekten idrat testinde çıkmıyo benim sıpacanlar
benim göğüslerim sisti acıyor yine... birde ara ara sağ kasığıma bir kramp gibi bıçak soğkuğu gibi bişiler giriyorr... anam ben yine hamile değilim galibaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:
[sıze=3]baya gecmiş cnm günün inş yarn müjdeyi patlatırsın...[/sıze]
aynen öyle umutsuzluk yk..saol tatlım..ewet bnde silkelenenlerdenim..bir silkelendim pir silkelendiminşallah canımmmm pek umudum yok ama kırmızıyı görene kadar umutsuzlukta yok değil mi
Seninde bebişinnn hayırlı uğurlu olsunnnnnSanırım ilk silkeletenlerdensin
canım hamilede olabilirsin biliyosun hamilelik belirtilerinden biride kasık batması ayyyy inş hamişsindirde seciniriz...
dene canım dene...denedikten sonra da mutlaka sonucu buraya yaz olur mu?
[sıze=3]aynen öyle umutsuzluk yk..saol tatlım..ewet bnde silkelenenlerdenim..bir silkelendim pir silkelendim[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?