silkelet sonra hamiş kal....

bende ikinizi birden seviyommmmm cadılar , fuliii kız bu sero aldı başını gidiyo oğlanlar büyük olsa iyide akılları başka zillilere kaymadan hemen kızçeleri doğurmalıyızzz
konuya balıklama ve yengeç kıskacımlan dalıyorum yandan yandannn beni de sevinnnnn iremiommmm ve dünürcannnnnımmm :84::84::84:

ne boşla ne boşa canım çeviyom çünkü çeni...

bende ikinizi birden seviyommmmm cadılar , fuliii kız bu sero aldı başını gidiyo oğlanlar büyük olsa iyide akılları başka zillilere kaymadan hemen kızçeleri doğurmalıyızzz

evet haklısın iremiommmmm benim zati kafa karışık ya içerde saklanıyosa zilli die olmazsa sabah bi kan verim ben bu böyle olmıycak

yarın aile hekimine git ver kanı oldu bitti, diğer doktor işini naptın yakın tarihe alabiliyon mu randevu .............
evet haklısın iremiommmmm benim zati kafa karışık ya içerde saklanıyosa zilli die olmazsa sabah bi kan verim ben bu böyle olmıycak

kızz yoksaaaammm hadi inşallah inşallah...
​cnm daha cok war bata bukadar sıkma şimdiden kendini...

kız yoksam gidip kan vermedin he mi....kız bak bazı kişilerde çok geç geçiyormuşidrara..

inşallah gelmez daha var kız rahatla azcık...

git tabi iyi yapmışsın..gör gel miniginide sende rahatla bizde
valla bakalım canım aldım randevu 9 buçukta...

kız yoksam gidip kan vermedin he mi....kız bak bazı kişilerde çok geç geçiyormuşidrara..

sözümü dinlemezsin ama sözüme gelirsin işte böyle , aynı herifim gibisin ikinizide seviyom ikinizede kızıyom

ohh iyi bn uyanana kadar görüp gelirsin sn bnde uyannca okurum artk...cok uykucu oldum coookkk...

yarın aile hekimine git ver kanı oldu bitti, diğer doktor işini naptın yakın tarihe alabiliyon mu randevu .............

yawruşum bugün çok yoğundummm aramadım o dediğim dr u yarında yoğunum perşembe alırım randevuyu hele bi sabah kan verim ona göre ne yapıcağım şekillenir değil mi bebekimmm

kızz yoksaaaammm hadi inşallah inşallah...

​cnm daha cok war bata bukadar sıkma şimdiden kendini...

inşallah kuzum bugün 38 . günüm 30 günde oluyorum idrarda görükmedi artık yarın sabah işe gelirken kan vermeyi düşünüyorum :26::26::26:

hee yaptırmadım valla illa görcem çift çizgiyi şaka maka benim ilk hamileliğimdede 7 gün gecince kanda öğrendim gerçi düşük olmuştu rabbim bir daha yaşatmasın eğer yarın kanda hamile olduğumu öğrenirsem eğer gerçekten idrat testinde çıkmıyo benim sıpacanlar

baya gecmiş cnm günün inş yarn müjdeyi patlatırsın...

benim göğüslerim sisti acıyor yine... birde ara ara sağ kasığıma bir kramp gibi bıçak soğkuğu gibi bişiler giriyorr... anam ben yine hamile değilim galibaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:

canım hamilede olabilirsin biliyosun hamilelik belirtilerinden biride kasık batması ayyyy inş hamişsindirde seciniriz...

inşallah canımmmm pek umudum yok ama kırmızıyı görene kadar umutsuzlukta yok değil mi

Seninde bebişinnn hayırlı uğurlu olsunnnnn Sanırım ilk silkeletenlerdensin
aynen öyle umutsuzluk yk..saol tatlım..ewet bnde silkelenenlerdenim..bir silkelendim pir silkelendim

dene canım dene...denedikten sonra da mutlaka sonucu buraya yaz olur mu?

yazarımm canımm tabi ama şu kırmızılardan kurtulam bi

maşallah nekadar aktifsiniz okuldan gelip hemen açıyorum oku oku bitiremiyorum sayfaları valla hızınıza hayran kaldım kızlar

inşallah bu topik ve silkeletme banada uğurlu gelirde bende bu ay hissederim inşallah içimde sıpayı

dualarınızı eksik etmeyin nolurrr

kızlaaaar napıyosunuz bakalım? dün giremedim yaa .eşimin babaannesi rahatsızlanmış hastaneye yattı onun yanında idik. akşam bir ara yatmadan önce telefondan girdim yazdıklarınızı okuyabildim okadar.ben girene kadar o kadar çok sayfa ilerliyor ki yetişmek zor oluyor :) akşam benim herife çarptırdım ve silkelettim kendimi . ama çok komik oluyor yaa. eşime beni silkele dedim. o nerden çıktı dedi. bende çıktı işte bir yerlerden dedim. silkeleyince daha çabuk gidiyomuş sipoşlar dedim iyi hadi silkeleyeyim dedi. ama gülmekten öldük tabiki :) yazdıklarınızı heyecanla takip ediyorum . ayrıca yeni bir hamiş daha varmış çoooookkkk tebrik ederim. çok sevindim.
ayrıca serap cım yokluğumu fark etmene beni unutmamana çoook sevindim

canlarım size birde birşey soracağım. ben geçen ay düşük yaptıktan sonra bu ay ki adetimde kanamam bir gün oldu sonrasında da hergün çok az az kahverengi gibi geldi . bu kahverengi akıntı 3-4 gün sürdü. hesaplarıma göre daha yumurtlamam bu hafta perşembe cuma gibi olcak. dün kendimi silkelettim fakat bugün de bu kahverengi akıntı devam ediyor.acaba adetim kısa sürdüğü için mi böyle olduuu??? bilgisi ve fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…