- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.741
mübarek olsun..hayırlı olsun..inşallah bu mide bulantıları seni fazla silkelemez:))))ahahaha
bi şiirde bulantıları ve kusmukları için yazarız..belkim o zaman sana sataşmayı bırakır garibim..
yani beni boşamazsın he....bu arad çaktırma boşladın yazacak yerde boşadın yazmışımboşasam herifi boşardım seni niye boşayımbuketttttt eline dile sağlık ama görüyon bunu şiir mutlu etmez ille bana sataşıp mutlu olcak
evet iyice belli etmeye başladı...Ohhhhhh ne guzelll bebis kendini iyiden iyiye belli etmeye basladi artikk
ıyyy kusmuk ve şiirrr ve ben ve bebem ve gülmek ve silkelenmek harika bir birleşim çıktı...mübarek olsun..hayırlı olsun..inşallah bu mide bulantıları seni fazla silkelemez:))))ahahaha
bi şiirde bulantıları ve kusmukları için yazarız..belkim o zaman sana sataşmayı bırakır garibim..
okudum canım mesaj gönderdim sana bu arada iyi ki yazmışsın bir sürü kişi özel mesaj göndermiş bakmadım beğeni diye...serap canım sana özelden mesaj yolladım oku müsait olduğun bir ara... :) Allah kolaylık versin bir süre devam edecek bulantıların canım :))
inşallah sağlıklı olsunda çekeriz napalım..inşallah çogalmaz canım ya
ne boşla ne boşa canım çeviyom çünkü çeni...ne boşarım ne boşlarım ben seniiii gidemen heç bir yerlereeee
yani beni boşamazsın he....bu arad çaktırma boşladın yazacak yerde boşadın yazmışım
evet iyice belli etmeye başladı...
ıyyy kusmuk ve şiirrr ve ben ve bebem ve gülmek ve silkelenmek harika bir birleşim çıktı...
okudum canım mesaj gönderdim sana bu arada iyi ki yazmışsın bir sürü kişi özel mesaj göndermiş bakmadım beğeni diye...
inşallah sağlıklı olsunda çekeriz napalım..
benim göğüslerim sisti acıyor yine... birde ara ara sağ kasığıma bir kramp gibi bıçak soğkuğu gibi bişiler giriyorr... anam ben yine hamile değilim galibaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:
ne boşla ne boşa canım çeviyom çünkü çeni...
her ay ölemi olur adetten önce??aslında adet belirtileriyle hamişlik belirtilerii aynı...kırmızı kartı görmmeden karamsarlık, ümitsizlik yokbenim göğüslerim sisti acıyor yine... birde ara ara sağ kasığıma bir kramp gibi bıçak soğkuğu gibi bişiler giriyorr... anam ben yine hamile değilim galibaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:
belkim de belkim de bat ne zamandı kız pis gacı...benim göğüslerim sisti acıyor yine... birde ara ara sağ kasığıma bir kramp gibi bıçak soğkuğu gibi bişiler giriyorr... anam ben yine hamile değilim galibaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:
hadi beklemedeyiz sende müjdeni patlat...vallahi gaziniza geldim bu ay bende silkelettim kendimi gun asiiri tekrar ediyorum 20 gune sonuc belli olur kizlar :)
öyle canım tek sağlıklı olsun bana tutunsun gerisi faso fiso..öle canım ya saglıklı olsun yeterkı keşke bizlerinde olsada o bulantıları bızde ceksek ya
bende seni çeviyom kız...dünürüm..gelen giden var mı halan geldi mi?konuya balıklama ve yengeç kıskacımlan dalıyorum yandan yandannn beni de sevinnnnn iremiommmm ve dünürcannnnnımmm :84::84::84:
zaten o sıpalar bir gelsin totoları fena olacak...
belkim de belkim de bat ne zamandı kız pis gacı...
hadi beklemedeyiz sende müjdeni patlat...
öyle canım tek sağlıklı olsun bana tutunsun gerisi faso fiso..
bende seni çeviyom kız...dünürüm..gelen giden var mı halan geldi mi?
kızlar bu arada yarın başka bir daktırdan randevu aldım ben çok kötüyüm ya midem çok bulanıyo... benim velet bayağı büyüdü ki beni bulandırıyo...gidem de görem çekem kulaklarını....
belkı hamışsındır canım ya kırmızıları görmeden karamsarlık yok hem silkeletmedın mı bakım sen
her ay ölemi olur adetten önce??aslında adet belirtileriyle hamişlik belirtilerii aynı...kırmızı kartı görmmeden karamsarlık, ümitsizlik yok
belkim de belkim de bat ne zamandı kız pis gacı...
git tabi iyi yapmışsın..gör gel miniginide sende rahatla bizdebelkim de belkim de bat ne zamandı kız pis gacı...
hadi beklemedeyiz sende müjdeni patlat...
öyle canım tek sağlıklı olsun bana tutunsun gerisi faso fiso..
bende seni çeviyom kız...dünürüm..gelen giden var mı halan geldi mi?
kızlar bu arada yarın başka bir daktırdan randevu aldım ben çok kötüyüm ya midem çok bulanıyo... benim velet bayağı büyüdü ki beni bulandırıyo...gidem de görem çekem kulaklarını....
kız nebileyim geldiler yine banaaaaa
ya göğüs şişliği vardı ama sağ kasık batması yoktu oda bu ay türedi hadi bakalım göreceğiz... geldi yine bir karamsarlık bana...
adı BATasıca 28 şubat veya 2 marttt:84:
11 ay oldu canaım hemen hemen bir yılolacak...ama gerçekçi çalışma temmuzda başladı tam anlamıyla...cnm sen kacıncı denemnde hamile kaldın bnm gbi 9. denemesinde olan veya 9. denemde tutturan var mıı???????***
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?