silkelet sonra hamiş kal....

boşasam herifi boşardım seni niye boşayım buketttttt eline dile sağlık ama görüyon bunu şiir mutlu etmez ille bana sataşıp mutlu olcak
yani beni boşamazsın he....bu arad çaktırma boşladın yazacak yerde boşadın yazmışım

Ohhhhhh ne guzelll bebis kendini iyiden iyiye belli etmeye basladi artikk
evet iyice belli etmeye başladı...

mübarek olsun..hayırlı olsun..inşallah bu mide bulantıları seni fazla silkelemez:))))ahahaha

bi şiirde bulantıları ve kusmukları için yazarız..belkim o zaman sana sataşmayı bırakır garibim..
ıyyy kusmuk ve şiirrr ve ben ve bebem ve gülmek ve silkelenmek harika bir birleşim çıktı...

serap canım sana özelden mesaj yolladım oku müsait olduğun bir ara... :) Allah kolaylık versin bir süre devam edecek bulantıların canım :))
okudum canım mesaj gönderdim sana bu arada iyi ki yazmışsın bir sürü kişi özel mesaj göndermiş bakmadım beğeni diye...
inşallah çogalmaz canım ya
inşallah sağlıklı olsunda çekeriz napalım..

öle canım ya saglıklı olsun yeterkı keşke bizlerinde olsada o bulantıları bızde ceksek ya

benim göğüslerim sisti acıyor yine... birde ara ara sağ kasığıma bir kramp gibi bıçak soğkuğu gibi bişiler giriyorr... anam ben yine hamile değilim galibaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:

benim göğüslerim sisti acıyor yine... birde ara ara sağ kasığıma bir kramp gibi bıçak soğkuğu gibi bişiler giriyorr... anam ben yine hamile değilim galibaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:

belkı hamışsındır canım ya kırmızıları görmeden karamsarlık yok hem silkeletmedın mı bakım sen

her ay ölemi olur adetten önce??aslında adet belirtileriyle hamişlik belirtilerii aynı...kırmızı kartı görmmeden karamsarlık, ümitsizlik yok

belkim de belkim de bat ne zamandı kız pis gacı...

vallahi gaziniza geldim bu ay bende silkelettim kendimi gun asiiri tekrar ediyorum 20 gune sonuc belli olur kizlar :)
hadi beklemedeyiz sende müjdeni patlat...

öle canım ya saglıklı olsun yeterkı keşke bizlerinde olsada o bulantıları bızde ceksek ya
öyle canım tek sağlıklı olsun bana tutunsun gerisi faso fiso..

konuya balıklama ve yengeç kıskacımlan dalıyorum yandan yandannn beni de sevinnnnn iremiommmm ve dünürcannnnnımmm :84::84::84:
bende seni çeviyom kız...dünürüm..gelen giden var mı halan geldi mi?

kızlar bu arada yarın başka bir daktırdan randevu aldım ben çok kötüyüm ya midem çok bulanıyo... benim velet bayağı büyüdü ki beni bulandırıyo...gidem de görem çekem kulaklarını....

annüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü senin velet jet hızıynan geliiiiiiii gelliiiiiiiiiiii yada geliiiiiilerrrrr dünürümmmmmmmm ı love you dünürümmmmmmm gelenim de gidenimde yok dün akşam ve bugün basım döndü bide bügün migdem almıyo bişi

belkı hamışsındır canım ya kırmızıları görmeden karamsarlık yok hem silkeletmedın mı bakım sen

kız nebileyim geldiler yine banaaaaa

her ay ölemi olur adetten önce??aslında adet belirtileriyle hamişlik belirtilerii aynı...kırmızı kartı görmmeden karamsarlık, ümitsizlik yok

ya göğüs şişliği vardı ama sağ kasık batması yoktu oda bu ay türedi hadi bakalım göreceğiz... geldi yine bir karamsarlık bana...

belkim de belkim de bat ne zamandı kız pis gacı...

adı BATasıca 28 şubat veya 2 marttt:84:

git tabi iyi yapmışsın..gör gel miniginide sende rahatla bizde

zaten son 10 gun kala gelenler gelıyo bıze ya banada aynısı oluyo:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…