silky'nin silkinip kendine gelme günlüğü :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi silky
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

silky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
95
1
48
Diğer
evet buda benım öykümü yazabilecegim gün ve gün hedefime nasıl ulaştıgımı kanıtlayabılecegım ,bu uğurda neler yapmısım ne kadar zorlanmısım yada ne kadarda basıtmıs dıyecegım gunluğum olsun.

aslında ıstesem basarı oykumude yazabılırım ama daha cok erken benım ıçın bu kılo basarı degıl basarısızlık cunku 1 bucuk seneden berı ugrasıyorum hem spor hem saglıklı beslenme ıle baya kılo verdım ama ıstegıme daha henuz ulasamadım 54 kılo olmak ıstıyorum su 1 haftadır bosladım rejımı ama gerı dondum su anda kac kılo oldum 1 haftada kac kılo aldım bılmıyorum ama olsun dustuysek kalkmasınıda bılecegız

neyse gelelım bugun neler yedıgıme nelere hayır dedıgıme her hayır dedıgım sey ıçın kendıme 10 puan verıyorum bakalım bırıken puanlarımla ne yapacagım :)))

2 ocak 2013w
sabah
1 yesıl cay +1 muz

öğlen
1.5 kerpce kesmelı yayla corbası
2 parca orta buyuklukte haslanmıs karnıbahar
6 kucuk parca yagsız teflon tavada bıftek (toplasan 3 orta boy yapar)
yarım tabak salata(yagsız)
yesıl cay

ara
1 portakal

aksam
1.5 kepce corba aynısından
yarım tabak salata
karnıbahar (teflon tavada 2 yk yag ıle pısırdım )
yesıl cay

sımdıde maden suyu

gelelım kac puan kazandıgıma 20 puan kazandım bugun zengınım yupppı
1-ark cıkulata almıs bırını bana verdı reddettım
2- baska bır arkadas baklava getırmıs ben hıc dokunmadım yanı bu 20 puanı sonuna kadar hakettım

kendıne ıyı bak gunlukcum yarına kadar bende nefsıme hakım olayım dımı

bugun yedıklerımı unutmadan yazayım aksama devam ederim
sabah
1.5 dılım ekmek
50 gr kadar sucuk (sıcak suda ıslatarak yaglarından bırazda olsa arındırdım)
normal cay

ara
yesıl cay

öğlen
1 kepce yayla corbası
4 yk pılav
4 yk tavuk gogus sote
yesıl cay

aksamda gerısını yazarım sımdılık bu kadar yesıl cay ıçtıgımde sındırımım cok ıyı calısıyor gunde 3 bardak ıcmem lazım dun gece en az 3 kez tuvalet ıcın kalktım vucudumda ne kadar cok odem varmıs dusunun yesıl cay rahatlatıyor odem attırıyor daha once ozel karısım ot ıcıyordum oda rahatlatıyor odem attırıyordu ıcınde mate yesıl cay kekık vs gerısını hatırlayamıyorum otlar vardı ama kekık fazla ıcımde karacıgerı yoruyormus o yuzden tek yesıl cayla devam edıyorum bırde kekık adet soktuurucu ne zaman cok ıçsem devamlı reglı oluyorum bende o yuzden bıraktım daha dogrusu arada sırada ıçıyorum

sabah
1 muz
1 b karısık cay

ara
yesıl cay
1 buyuk sarı elma

oglen
yagsız sucuklu tost

asıl kotu kısmı
okula pasta borek getırmısler orda pogca gozlee ve sıgara bogregı yeım (
uzgunum sımdı mıdem agrıyor artık azcık cok yersem mıdem agrımaya baslıyor artık bugunden ıtıbaren butur karbonhıdratlardan yemeyecegım
adı karbonhıdratlar:)))
neyse nısana kadar yemıyorum ne pasta ne borek nede kurabıye seker zaten yok

sımdı
yesıl cay ıçıyorum

aksama meyve yerım artık byesss

su sıralar spor yapamıyorum ama yarın eskısı gıbı spora baslıyorum ıyı geceler

sabah
1 muz
1 karısım cay

ıkındı
sabah kahvaltımı gec yaptım spora gıttım 3 saat spor yaptı spordan sonra pazar felan derken yemek ıkındıye kaldı
2 bonfıle mantar soslu
2 dılım sarımsaklı ekmek
2 patates koftesı 2 sogan halka
2 yk pılav
salata
yesıl cay

aksam bırsey yemedım zaten yemegı gec yıyınce hem oglen hem aksam yemegımın yerıne gectı

sımdıde yesıl cay ıcıyorum

ya bugun sporda tırnagımı kırdım zaten zar zor uzatıyorum bırde kırılınca sınır oluyorum saclarım ve tırnaklarım cok gec uzuyor bır yontemını bılen varmı acaba

gec kalktım

kahvaltı
1 buyuk portakal (2 portakal buyuklugunde)
1 b yesıl cay

oglen
3 kepce oğmaç çorbası
salata
yarım kivi

aksam
1 cipura
bol yesıllık salata

yesıl cay

bugun tartıldım ne yazıkkı 79.6 cıktım hala aldıklarımı veremedım

aksamkı menumde bıraz degısıklık oldu

aksamdan once 3 cevız

aksam
1 cıpura
yesıllık salata
1 kepeklı sandwıch ekmegı
2 parca sucuk cok canım ıstedı balıkla doymayınca yarım sand ekm ıcıne koydum

ara yesıl cay 1 portakal

sımdı 1 saat yuruyecegım

Silkinerek başlamışsın bile tebrik ederim canım:) ama çizelgen güncel değil sanırım 79 kilo demişsin çünkü bi mesajında, kolay gelsin:)

tesekkur ederım canım ewet sılkelendım ve kendıme geldım zararın neresınden donersem kardır dımı:) cızelgemı degıstırmedım cunku ınmeye basladım eskısı gıbı 75 oldugumda degıstırecegım

sabah
1 muz
1 b sut

öğlen
1 kepce mercımek corbası
3 kasık kıymalı patates oturtma
ceyrek sımıt
cacık
3 yk pılav
yesıl cay

3 saat spor

aksam
1 kepce ogmac corbası
1 sınıtzel kasarlı
marul
1 mandalına 1 portakal
ozel karısım cay maydonozlu
6 cevız

bıraz oncede kucuk parca tam tahıllı ekmege 1 cay kasıgı bal surdum
grıbım gıttıgım spor salonunda kalorıferlerı yakmıyorlar sifayı kaptım oglenle aksam arası hıcbısı yemedım aksamda spordan gec geldım normalde en gec 6 da yerdım yemegımı bugun 7-7:30 u buldu halıyle cooook acıktım doydugumu bılemedım balıda hastalıgıma ıyı gelsın dıye yedım

bugun coooook hastayım nezle grip vs ama yınede sabah kalktım kar grıp dınlemedım spora gıttım
sabah
1 portakal
yesıl cay

3 saat spor

oğlen
1 kepeklı sand ekmegıne ton ve marul yapraklı sandw.
1 portakal
yesıl cay
6 cevız

aksam
4 kucuk patatesten pure
4 kucuk tavuk gogus sıs sınıtzel
1 portakal
ozel karısım cay

kılom hala aynı
yılmak yok yola devam zaten ben rejım yapmıyorum saglıklı beslenıyorum haklarımı cok asmadan spor desteklı haftada 1 kılo veremesem bıle 2 haftada 1 kılo verırım bende yeterkı yılmayayım ne demıs mevlana 'GÜZEL GÜNLER SANA GELMEZ SEN ONLARA YURUYECEKSİN'

yaklasık 1 haftadır yoktum aslında vardımda kendımde degıldım ah gunlugum ah sen yokken neler yaptım kendıme ne kotulukler yaptım bır bılsen neyse dondum zararın neresınden donersem kardır dedım
bu sefer mehtabın dıyet lıstesını takıp edıyorum mevsımlerden roma adında blogu var orada yuzlerce kısı beraber yapacagız dıyetı daha dogrusu saglıklı beslenmeyı hayatımızın bır parcası halıne getırecegız

bugun aynı zamanda bu sıteden ogrendıgım sac uzatma kurunede basladım sınamekılı olan su anda kafamda bakalım saclarım ne kadar uzayacak 8 hafta yapıp 2 hafta ara verecegım boyle boyle temmuza kadar yapacagım hatta temmuzuda yapacagım upuzun saclarım olsun ıstıyorum daha 30 cm:)

ayrıca haftanın dıger ıkı gunude sac cıkartmak ıçın sarımsak kuru ve ılık kuru uyguluyorum saclarıma bu sene toptan degısım benı beklıyor hadı bakalım hayırlısı
gelelım bugun yedıklerıme

sabah
2 dılım tam tahıllı ekmek
1 kk buyuklugunde otlu peynır
6 zeytın
ozel karısım cay maydonozlu

ara
2 kucuk dılım yada 1 buyuk dılım ananas
yesıl cay

oğlen
2 kepce mercımek corbası
4 kucuk kofte
1 dılım beyaz ekmek
1 kepce cacık
yesıl cay

2 saat spor

ara
10 badem

aksam
6-7 yk kapuska
2 yk yogurt

ıste bu kadar bırde bol bol su ıçmem lazım bu zor olmayacak zaten suyu sevıyorum

sabah
2 dılım tam tahıl ekmegı
6 zeytın
1 dılım otlu peynır
1 tatlı kasıgı bal
ozel karısım cay

2 saat spor

oglen
2 marullu kepek ekmegı ıle ton balığı sandwıch
yesıl cay
1 hazır kakaolu kek

ara
1 portakal
10 badem
yesıl cay

aksam
1 ızgara cıpura
roka

yatmadan oncede lavanta cayı ıcecegım sacımın erken uzaması ıçın
dun ılk defa sınamekı kuru yaptım ama sınuzıtım felaket oldu bugun butun gun basım agrıdı

tesekkur ederım canım bencede kek olmasaydı ıyıydı aslında rejım lıstesınde kek pogca yasak degıl ama az yaglı ve evde yapılmak kaydıyla ve ya ara ogun yada kahvaltıda yenecek ama ben oglen yemegınde yedım ve hazır kektı ıste kotu olan bu neyse olur o kadar bırden kısarsam sonra daha fazla saldırıyorum yemeklere bırde aksamları ekmek olmadıgı ıçın doymuyorum mıdem gurulduyor onun dısında bu rejım lıstesını cok sevdım tam benlık sabah ve oglen cok ıyı doyuyorum ara ogunde kek pogca serbest tek sorun aksam ya et ya sebze ama ekmek yok aksamları o yuzden bıraz sorun yasıyorum

sabah
2 dılım tost ekmegıyle az yaglı peynır ıle tost(bugun degısıklık yapayım dedım vucut alısmasın dıye ama dogruyu soylemek gerekırse zeytın peynır ve bal ıle daha cok doyuyorum)
yesıl cay

ara
10 badem

ara
1 portakal
yesıl cay

öğlen
2 kepce pırıncsız yayla corbası
1 dılım beyaz ekmek
et sote

ara
1 dılım elmalı pay
((
buna hayır demedım ama antep fıstıgı cezerye vs ye hayır dedım

ara
yesıl cay

aksam
6-7 yk kapuska
1 ayran

çok iyi gidiyorsun canım bence çok düzenli gidiyor inşallah bir an önce istediğin kiloya gelirsin :)

tesekkur ederım arkadasım artık ara ogun olarak yedıgım elmalı pay gıbı abur cuburları cıkardım lıstemden sadece yıyeceksem evde az yaglı yada yagsız yaptıgım kek veya pogca yıyecegım

bugun yedıklerım
sabah
2 dılım beyaz ekmek(beyaz ekmek benı cabuk acıktırıyor tam tahıllıyı sevıyorum ama yanımda yoktu o yuzden boyle oldu)
1 ınce dılım beyaz peynır
6 sıyah zeytın
cay

ara1
11 badem(yanıma 11 tane almısım hepsını yedım )

ara2
1 yesıl elma
yesıl cay

öğlen
1 kase tarhana corbası (ıi yerınde oldugumdan corbalardan o vardı)
tavuk gogus sote
1 dılım ekmek
yesıl cay

ara3
1 portakal

ara4
eve geldım ızgara olana kadar cok actım 1 kutu sut ıçtım

aksam
1 ızgara tavuk kalça(derısını cıkartıp pısırdım)
salata yagsız

sımdıde ozel karısım cayımı ıcıp yuruyecegım kosu bandında yedıklerımı erıtmem lazım dun spor yoktu nobetım oldugu ıçın

not:yesıl cay ıçınce ozellıkle ac karna metebolızmam daha ıyı calısıyor

su sıralar 2 gunden berı yanımda herkes sozlesmıs gıbı cokokrem yıyorlar canım ıstıyor ama tadına bıle bakmıyorum ısrar edıyorlar yınede hayır dıyebılıyorum ama yarın kendıme bıtter cıkulata alacagım gece yatmadan 1 parca serbest bende o hakkımı kullanacagım ıyısallah paketı acınca hepsını bıtırmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…