Silmeli miyim bilemedim

mrbbnlndn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
425
318
103
28
Merhaba bi date’e çıktım.
Kahve falan içtik, elimi tutup yakınlık gösterdi sevgili gibi. Benimde hoşuma gitti. Ne yalan söyleyeyim.😂
Sonra herhalde bana karşı biseyler hissediyor diye düşündüm.
10 gün oldu buluşalı.
Mesela yazıyor ediyor.
Storylerime cevap veriyor falan.
Ama buluscaz diyor gün ayarlamıyor çok yoğunmuş bu aralar ben bunu kabul edemiyorum yani illaki boşluğu vardır.10 gündür mü yok ?
Lafa gelince buluşuyoruz ama ayarlama var mı yok.
İlgisi hoşuma gitti o gün ve ben çok kafaya taktım.
Yani aklıma falan geliyor. Hemde çok.
Bi etkilenme oldu bende çünkü.
Herkese olan bisey değil ki zor beğenen bi tipim.
Ne yapacağımı bilmiyorum onun keyfine göre mi buluşacağız ve aynı şehirde çok yakınız..
Mesela dün akşam 10 da konuştuk benim için buluşmanın bi önemi kalmadığını belirttim çünkü bana göre çok 10 gün.
O da neden diye sordu bende davranışlarından dolayı dedim.
Sana hak veriyorum çok yoğunum dedi.
Bende anladım dedim görüldü dahi atmadı hala.
Silmek istiyorum görmek istemiyorum uzaklaşmak istiyorum.
Ne yapıcam bilemedim.

Kahve falan içtik, elimi tutup yakınlık gösterdi sevgili gibi. Benimde hoşuma gitti. Ne yalan söyleyeyim.😂
10 gün oldu buluşalı.
Mesela yazıyor ediyor.
Ama buluscaz diyor gün ayarlamıyor çok yoğunmuş bu aralar ben bunu kabul edemiyorum yani illaki boşluğu vardır.10 gündür mü yok ?
Ne yapacağımı bilmiyorum onun keyfine göre mi buluşacağız ve aynı şehirde çok yakınız..
Mesela dün akşam 10 da konuştuk benim için buluşmanın bi önemi kalmadığını belirttim çünkü bana göre çok 10 gün.
Ne yapıcam bilemedim.
Silin gitsin

sizden başka görüştüğü kadınlar da var. onlar öncelikli olduğu için siz yedeksiniz ve sizi öteliyor.
En iyisi silmek her yerden.
Çünkü moralim bozuluyor gordukce.
Ve kimsenin keyfine göre 10,20 gün sonra buluşmak istemem.
İlgi gösteriyorsan hep göstermelisin bana göre.

Peki uzaklaştırmaya çalışan insan storylerimeee yorum yapar mı veya arar mı ne biliyim siyah çok yakışıyor gibi yorumlar.
Yapar tabi elinde tutmak istiyor olabilir belki birkaç kişi arasında kalmıştır mesela ? Bence kendinizi baya geri çekin bakalım ne yapacak izleyip görün

ne kadar yogun olursa olsun gormek isteyen 5dk bile olsa gelir gorur. palavra
İşte bende bunu anlatmak istiyorum aslında.
İsteyen bir şekilde ayarlar yani.
Sanki farklı sehirlerdeyiz gibi bu ne.
Hala gün vermiyor buluscaz diyor aşırı saçma geliyor bana.

ilk buluşmada gösterdiği yakınlık seni etkilemiş ama aradan geçen 10 günde gerçek bir adım atmaması aslında önceliğinin sen olmadığını gösteriyor. insan gerçekten isterse yoğun olsa bile vakit yaratır, bu yüzden davranışlarının sözleriyle örtüşmediğini görmen çok normal. zor beğenen birisin ve etkilenmiş olman seni daha hassas yapmış ama kendi değerini unutmamalısın. onun keyfine göre hareket etmek seni yıpratır, bu yüzden sınır koyup geri çekilmen en sağlıklısı. gerçek ilgi bahane değil, çaba ile belli olur.

ilk buluşmada gösterdiği yakınlık seni etkilemiş ama aradan geçen 10 günde gerçek bir adım atmaması aslında önceliğinin sen olmadığını gösteriyor. insan gerçekten isterse yoğun olsa bile vakit yaratır, bu yüzden davranışlarının sözleriyle örtüşmediğini görmen çok normal. zor beğenen birisin ve etkilenmiş olman seni daha hassas yapmış ama kendi değerini unutmamalısın. onun keyfine göre hareket etmek seni yıpratır, bu yüzden sınır koyup geri çekilmen en sağlıklısı. gerçek ilgi bahane değil, çaba ile belli olur.
Çok teşekkür ederim ☺️ aşırı güzel ve etkileyici yazmışsın içimden geçenleri.
Bilerek story attım yine cevap verdi wptan son yazdığıma görüldü dahi atmadi.
Kahve içmeye çağırıyor dışarıda.
Ama gitmeyi düşünmüyorum.

10 gün oldu buluşalı.
Mesela yazıyor ediyor.
Ne yapıcam bilemedim.
Sessize alın post ve hikayelerini

Back
X