Silmeye Kıyamadığınız SMS Mesajlarınız

konu çok güzelmiş.
bayadır klasörlerimde duran ve muhtemelen duracak olan birkaç mesajım var.
eski sevgilimden..

-bana öyle bakmanı,dokunmanı,öpmeni,sarılmanı o kadar çok özlemişim ki anlatamam
(bu mesajı uzun süreli bi küslükten sonra atmıştı. yani küs değildik. ama ben tavırlı davranıyordum. en sonunda barıştığımızda yelkenleri indirmiştim. o gün beni eve bıraktığında attı bu mesajı..)

-ben hep seninim bunu bil sadece bunu bil seni çok seviyorum bunuda bil hepte sevicem! bunu bil! suanda kafam cok güsel cok icmedim ama kafam gusel! seni seviyorum ya bunu bil!

2003 ten bu yana binlerce msj olmuştur:lepi:
hep silmek zorynda kaldım kızdım sildim, msj kutum doldu sildim sildim de sildim yani
özellikle askerdeyken sildiğim için tam bilmiyorum ama 4000 küsür olmuştu
ben msjı çok seviyorum bazen konuşurken anlatamadıklarını anlatıyor insan:CüvCüv:

hepsi biribirinden güzel ama bir ikisi şunlar:

-en son gönderdiği
"güzel gözlerine doymak tatlı yanaklarını okşamak ipek saçlarına elimi sürmek bitti bitti diyene kadar:) bebeğimi öpmeye hiç doyamadım ki ben sçs çok güzelsin aşkım":asigim:

-karnım ağrıyor demiştim hastayım ben falan diyince
"hiçbirşey olmaz papatyama canım ben diyorum ki otur gaz vardır tuvalet değil nolur beni dinle sçs":roflol::roflol::roflol:

-bu da canım herşeyim babacığımın
"tabiki aileyiz yavrum hep öyle olacak birbirimizi düşüneceğiz iyi günde kötü günde birbirimizin yanında olacağız seni seviyoruz"senağlama:asigim:

su an cantamda 3 tane tel var.. ve hepsınde de yuzlerce sms var..

hele en eskı telefonumun arşivi var ki,oooooooooooo.........

kızdıgım,sevındıgım,sevdıgım butun msjları saklarım..

çok özledim kokunu...........18_08_2007

günaydın karıcığım,bu sabah beni öpücüklerınle uyandırdın.. 22-07-07

oğlum.. sakın doğma.. annenın karnından çıkma.. havalar çok sıcak burada.. pişersin valla.. serinlesin öyle gel..27_07_07

napıyor benim pasaklı karım.... 5-03-09 yani dün..

vb vb............

aşkım ben seni çok özlüyorum neyaptın büyümü yaptırdın bana?ne arıyosun ne de soruyosun bakıyorumda çalışırken beni unutuyosun.psikolojik delim.insan hiç kocasını aşkını bitanesini unuturmu 20.12.2006

bu ve bunun gibi bikaç mesaj ....

Ben çoğu mesajımızı bir deftere yazdım:) Hepsi duruyo arada bir açıp okumak çok güzel oluyo. Benim aşkım en son "Ömrüm hep seni sevmekle geçsin" yazmış:) Kaydedilenler arasında buldum. Aslında mesaj kutum 2 günde bir doluyo siliyorum. Silmeye kıyamadıklarımı da başka bir klasöre atıp bekletiyorum:))

ben de yazıcam
benim de kızım var.biz de mesajlaşıyoruz...
canı sıkkın olduğu bi gün ben yazmışım
09-01-2009
-sen sıkma canını.seni çok seven bi annen var.
herşeyimsin benim...
bi damla göz yaşına dünyayı yakarım.
gül sen...

cevap gelmiş:
annem benim.biliyorum ben de seni çok seviyorum.
iyi ki annemsin sen yaaaa.nasıl bi annesin sen yaaa.
merak etme iyiyim ben
.

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Aşkım bende seni çok seviyorum. Herşey seninle güzel,seninle anlamlı. Herşey gönlünce olsun, ve sen mutlu ol. Seni seviyorum. 29.06.2008:asigim:

bızde 3 senedr beraberız ve 1200 den fazla mesajını saklıyorumgamyoncuiremsu kıyamıyorum sılmeye napıyımkaydirigubbakcemile2

'' Bebeğim seni çok seviyorum içimden geldi yaa '' :asigim:

Canım haklısın ama bir yola çıktık bu yolda engeller olacak tek engel bu olsun her zaman bunu dioyrum dayan gececek bunlar bebeğim [/B :a015: :asigim:
Bİr senedir saklıyorum.....

çok aşk dolu mesajlar gelmedi bana... çünkü aşık değildi :)

eski telefonumda onunla ilk çıkmaya başladığımız zamanki mesajlar var... çok güzeldi o zamanlar ; bir de beni kızdırdığında kendini affettirmek için attıpı mesajlar dururdu hep... hatırlamak için silmezdim...

eski telefonumu ayrıldığımızdan beri elime almadım ; alamam ...

kullandığım telefonda tüm mesajlarını sildim... kıymak zorunda kaldım...

nadir attığım bi "seni seviyorum" mesajına cevaben yazdığı mesajı saklarım:

be de seni.. uzun zamandır hem de..

nedense çok içime dokunur okudukça..

Bu gönül sensizliğe alışıp yaşayamaz,
senle olursa olur sensiz olamaz
Seni seviyorum aşkım...

kocişimin en kıyamadığım mesajlarından biri de bu:asigim:

Allahım;
bu kulunun,benim bilmediğim seninse muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider.benim hiç bir şey yapamadığım dertlerine sen deva ol.her sarsıldığında yıkılmayacak,çok yaklaştığında tutamadığım elini sen tut.her incindiğinde yakınlığınla merhemini sür.ben onu SEVİYORUM sende sev ve sevindir.(amin)yanında olamasamda kalbim seninle..

bi tanecik can dostumdan.onu çok seviyorum..

eşimin evlenmeden önce nişanlıyken yazdığı msj
Aşkım tatlı bebeğim nefesim ömrüm benim seni çok seviyorum bir ömür boyu kollarında nefes almak istiyorum seni ölümüne seviyorum 08-04-2007

kaç mesaj sakladım bilmiyorum şu ana kadar mesaj kutum doldukça hepsini cd ye atıyorum valla 3.senem 5 cd im bittihihoyyytaşığınım yanında olamasamda aşığınım sana dokunamasamda sonsuza dek aşığınım diye bir mesajı vardiki kıyamam ben onasenağlamaefkar bastıııııııııııı offfffffffffffffffff offffffffffffffffff

bı kavga sonrasında
"senı cok özledım mınık kedım" yazmıstı:asigim:
beni aska getırıp kendını affettırmesını ıyı bılır yaramazım:jeyyar:

benim de yaklaşık 3 senedir sakladığım 3-4 mesaj var
eski tel.de kaldı ama,neyse ki eski tel.de çekmecede duruyor
birini yaziim bari:
''melekler ya da bebekler günü olmadığı için şimdilik öğretmenler günün kutlu olsun,
seni seviyorum hocanım...''

benimde silemediğim msjlarım çok. hatta tlon tarihi eser oldu. sırf onda kayıtlı diye tlfonu saklıyorum. çok sevdiği aklına hep beni getiren coşkun sabah ın bir şarkısının sözleri yazan msj gibi...
anılar keşke herzaman gülümsetebilse... ama malesef ölüm olunca batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…