şımaran erkekler

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Arkadaşlar kısa ve öz yazıcam.erkeklere neden değer verdiğimizde onlara bişey olur değişir..peki ya tam tersi durumunda peşinde olurlar..%95 i böle diyorlar.peki neden kaynaklanıyor?özde ne var?
Temelimi böyle..

çocuk ruhlular çünki annelerinden gördüklerini bizdende bekliyorlar görüncede şımarıyorlar ...

cunkı o basıt kalplerınde bızım sevgımızı kaldıracak guc yok.agırbaslılık yok. No bravery in your eyes anymore.....nerde onlarda o cesaret kı sevgımızı kaldırsınlar aynı saflıkla karsılık wersınler......

cunku bız duygularımızı dısarda yasayıp ılgımızle soyledıgımız sozlerle bunu gosterırken onlar içten pazarlıklı oluyorlar..kendılerını bır sey sanıyorlar...
sonra bız cepte oluyoruz..ama onların gozu dısarda oluyor...
sımarıyorlar...bız oyun oynuyamıyoruz...

karakterli ve sorumluluk sahibi olarak yetiştirilmedikleri için ...bir eşyi emek harcayarak elde etemyi öğrenmedikleri için...her koşulda ailede mazur görülüp kendilerini bu dünyadaki en değerli şey sandıkları için olabilir belkide :)))tabi çok ahlaklı, edepli erkekler de var..

kaçan kovalanır derler ya canım mantık bu
sen nekadar yüz vermezsen ne kadar agırdan satarsan
okadar kıymetli oluyorsun ama azcık yüz ver şımarıklıktan
önlerine geçilmez...erkek milleti işte..

erkeklerin çoğu değer verilmeyi hak etmiyorlar...
aslında değer verme işini biz biraz abartıyoruz fazlaca değer veriyoruz
alıp göklere çıkarıyoruz onları hak etmedikleri halde...
tabi erkek milleti bu kendini hemen bulunmaz hint kumaşı sanıyor
toredo aşkı biz kendi içimizde yaşıyoruz hayal aleminde
erkeklerde bağlanma unutmama diye bir şey yok
bu sadece bize özgü bir duygu malesef

Bana hep çok saçma gelmiştir bu mantık, kaçanı kovalama oyunu.... Böyle erkekler ne istediğini bilmeyen basit,şımarık kişiliği oturmamış kişiler bence başka bişey değil....

çünkü biz kadınlar kadar asil bir ruha ve duygu olgunluğuna sahip diillerdir..
beyinleri ile çük'lerinin de aynı oranda çalıştığı da buradan belli olmuyor mu zaten

ben beraberliğimde sevgilime karşı hiçbir zaman kaçayımda kovalasın diye bişey düşünmedim
niye kaçayım ki ne o kaçsın ne ben
birbirimizi yormaya yıpratmaya ne gerek var nasıl ki o beni şımartıyorsa tabi ki bende onu şımartıcam
ben kaçsam zaten ona tuhaf gelir kaç seneden sonra huyun suyun değişti der tuhafına gider heralde :)))))
ben ona bi adım atarsam o bana beş adım gelir
kaçmaktan çok beraber yan yana yol almayı tercih ederim
yoksa bi gün kaçarken kaçarken bi bakmışsın o meğer kovalamayı bırakmış olmucak iş değil bu!!

kısaca politik olmak gerek ama o zaman aşkı nereye sıkıştıracaz bir yerlere

evet kesinlikle politik olucaksın
gelmiş gibi yapıp gelmiceksin
erkeğe onsuz yapamayacagını ama
ona da muhtaç olmadığını hissettiriceksin
asla peşinde koşmıcaksın
ama onu koşturucaksın peşinde yalvartcaksın
tecrübe ve gözlemlerim bana bunları söylettırdi canım

pek acımasız gördüm kendimi..:jeyyar:

meltemcim çok doğru diyosun
ne gerek var bu oyunlara?
ben kaçanı kovalamam haklı olarak kaçmışsa belki ama haksız olarak keyfinden kaçıyosa bende ondan öyle bi kaçarım ki bi daha beni bulamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…