Hah agzınla bin yasa iste bu kadar. Bir daha tutusurlarsa uyaracagım, rahatsızlıgımı o an dile getirecegim. Gurbet olmak falan bahane defil. Evde sarılın dısarıda kocam beni korumalı ne o oyle oondenyuruyup el ele bunlaLağğğnnn benim kocama sabahın körü mesaj atacak ben de uyanacam yırtarım o görümceyi de kocayı da. Git başka yerde öttür ya da sesini kapatıp yat onun derim. Hem ne öyle el ele. Dışardan bakınca millet karısı zanneder. Eşinle konuş rahatsız olduğunu söyle, gerekirse görümcene de söyle. Karısı dururken insan kardeşinin elini niye tutar???
Evet.. Garip dimi, senş seviyorum seni cok seviyorum bik bik vik vikYani bunlar sevgili gibi sürekli birbirlerine seni seviyorum tarzi mesajlar mi atiyorlar?
Mesajlari sen de görüyorsun. Alla alla.
Yok her sabah altı da atmıyo sukur ki!Bunlari eşin mi yaziyor görümcen mi?
Birde her sabah 6 da mesaj atiyor mu?
Ben olsam çatlarım yani onu şakayla gerçek arası bi denk getirip laf sokarım lönk diye kalır. Git aralarına gir görümce hanım git kocanın elini tut sahip çık, benim Kocam kaybolmaz elinden tutarım ben. deHah agzınla bin yasa iste bu kadar. Bir daha tutusurlarsa uyaracagım, rahatsızlıgımı o an dile getirecegim. Gurbet olmak falan bahane defil. Evde sarılın dısarıda kocam beni korumalı ne o oyle oondenyuruyup el ele bunla
İşte bu can sıkıcı sahneyi yaşamamak için kendilerinden soğuttular beni, ne onlara gitmek görmek istiyorum ne de bişi paylaşmak., eşim de elinde telefon vikvik, su zaman gelcem bu zaman gelcem, yani onun da saglam bir aşle babaaı gibi durabilecegine olan umidimi kaybettim galibaBen olsam çatlarım yani onu şakayla gerçek arası bi denk getirip laf sokarım lönk diye kalır. Git aralarına gir görümce hanım git kocanın elini tut sahip çık, benim Kocam kaybolmaz elinden tutarım ben. de
pardon başka bi konu okuyodum karıştırmışım:)Tatil mevzuu yok ki canım.. Vıcık vıcık mesajlar ve elele tutusmalar var
aa evet neden banlandıkonu sahıbı neden banlandı ki?
Kardeşi kardeşten Kıskanan insanlar daha tuaf geliyor bana
koluna da gırebılırDışarda el ele bu çift görünce ya sevgili ya kari kica zannederiz değil mi? Kardeşler sarilirlar birbirlerini öperler ama bu olmaz bence görümce konu sahibinin hassasiyetini anlamış nispet yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?