• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

simarik kiz-ikinci es

Kucukmucit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
66
22
38
Selam kızlar...

benim tahammulsuzlugum samimiyetsizlige ve simarikliga. esimin ilk evliliginden bir kizi var. aramizda 10 yas kadar bir fark var. esimi cok sevdigim icin midir bilmem ama onu da en basindan beri cok sevdim. 5 senelik evliyim. ama son 2 senedir olanlardan dolayi ona tahammul edemiyorum. babasini isi dustugu zamanlar disinda bile aradigi soylenemez. zaten bu tarz zamanlarda da ses tonundan bir istek gelecegi hemen belli oluyor. bu konu da hep anlayisli oldum ama yinede hep haksiz olan bendim. bu nasil oldu anlayamiyorum. inanilmaz olaylar oldu cok yakin cevrem bile hep hata yapiyorsun bu kadar taviz verme, sana bunu yapamazlar dedi ama dinlemedim. terapistlere bile gittim. cok ozverili oldugumu ama bunu karsi tarafin hak etmemis oldugunu,bunu anlayacak durumda olmadigini daha sert kavgalara gerekirse girilmesi gerektigini soylediler.

simdi hamileyim ve yuzunu bile gormek istemiyorum. esimide kirmadan bu durumu nasil halledebilirim?

Selam kızlar...

benim tahammulsuzlugum samimiyetsizlige ve simarikliga. esimin ilk evliliginden bir kizi var. aramizda 10 yas kadar bir fark var. esimi cok sevdigim icin midir bilmem ama onu da en basindan beri cok sevdim. 5 senelik evliyim. ama son 2 senedir olanlardan dolayi ona tahammul edemiyorum. babasini isi dustugu zamanlar disinda bile aradigi soylenemez. zaten bu tarz zamanlarda da ses tonundan bir istek gelecegi hemen belli oluyor. bu konu da hep anlayisli oldum ama yinede hep haksiz olan bendim. bu nasil oldu anlayamiyorum. inanilmaz olaylar oldu cok yakin cevrem bile hep hata yapiyorsun bu kadar taviz verme, sana bunu yapamazlar dedi ama dinlemedim. terapistlere bile gittim. cok ozverili oldugumu ama bunu karsi tarafin hak etmemis oldugunu,bunu anlayacak durumda olmadigini daha sert kavgalara gerekirse girilmesi gerektigini soylediler.

simdi hamileyim ve yuzunu bile gormek istemiyorum. esimide kirmadan bu durumu nasil halledebilirim?
Ben anlayamadım sızın bunca yıpranmanızı.. Babası dert etsın sızinle bırebır alakalalı ne olduda bukadar caresız hıssedıyorsunuz

Çevrenin dediğine bakma onlar gazı verir kenara çekilir izler
Eğer esin iyi bir babaysa onu bu konuda kırmaman imkansiz
Sonucta o inun evladi tabiki ihtiyaci oldugunda babasini arayacak

Üvey olunca bi yerden sonra illa batıyor demek ki.. Babasıyla ilişkisinden, isteklerinden size ne? Ona nazlanmasinin, şimarmasinin size ne zarari var? Kavga et tavsiyesi verenler de müthiş insanlarmiş cidden. Acaba ileride kendi çocuğunuzla ayni şeyleri yaşarsaniz, ayni tavsiyeleri verirler mi..

evde uzun bir süre beraber yasadik. calisma hayatıma ragmen evimi cok severim.ev deki tum işleride severek göguslerim. ancak bazı olaylarda beni suistimal ve rencide etmeye calistigini dusunmeye basladim. ornegin arkadaslarini eve davet ettigimize bile onlarin yaninda bir hizmetliymisim gibi davranislar. benim arkadaslarimin yaninda beni ve zaman zamanda beni hedef alan ancak babasinida icine katan saka adı altında igneleme ve kucumsemeler. ki bu olaylar cevremiz tarafindan da uzulerek izlendi. evde hep ben yokmusum gibi davranislar. aslinda o kadar cok sey var cok detay vermek istemiyorum arkadaslar. bu yasanmis uzucu olaylarin degismesi mumkun değil bunu biliyorum. ama bir cikarimda olmali ya.

Kendi çocuğunuz babasına şımarıklık yapsa yine gidermiydiniz terapiste :cool:
Canm walla kaba bir tabir gibi gelirse çok özür dilerim ama. Hay o lafını diyen ağzını seveyim ya. Şu baba Kız :KK47:ilişkisine girip çocuklu adamla evlenip sonrada gerekli herseyi yaptım ama onu artık görmek istemiyorum kafasınıda bi anlasam

Ne yapiyor size? Eğer babasini ariyorsa istekleri için karişmayin
anladığım kadarıyla evde değil arayıp sorunca da bir şeyler istemek için arıyormuş
ne var bunda anlamadım
illa ki beraber yaşamadıkları için babasıyla sürekli yaşayanlar kadar iyi olmaz ilişkileri babası da bunu çok hediye alıp telafi etmeye çalışıyor gibi geldi

Çevre önerisi o galiba yoksa hiç bir terapist oyle bir öneri sunacak kadar şuursuz olamaz.

KK burası ben ne bileyim :D Neden paragraf bütünlüğü arıyorsam zaten.

Bu üvey çocuklara da çok üzülüyorum, aklıma hep bir atasözü geliyor; kararsızlık üvey çocuk gibidir, elini yıkamasa pis derler, yıkasa suyu boşa harcıyor derler.

Back
X