• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

simarik kiz-ikinci es

25 yaşındaysa kızı, adam en az bir 50 yaşında olmalı, 20 yaşında baba olduğunu varsayıyorum ki büyük ihtimalle 50'nin üzerindedir yaşı.
50'yi geçmiş babam, 35 yaşında genç bir kadınla evlense, bir de üstüne kadın hamile kalsa fare zehri atarım yemeğine bu kadar açık ve net söylüyorum.
Siz yine dua edin kız size düşmanca davranmıyor, ben kan kusturur yalatarak geri içirirdim.
Ayrıca genç bir kadının da 50'sini geçmiş yaşlı babamla ne işi var, neyin peşinde diye de sorgulardım.

sorgulamaya gerek var mı sizce neyin peşinde olabilir ki...aşktır o kesin. :cool:

Babasını arayıp aramamasından ya da aralarındaki ilişkiden size ne anlamadım...benim de babamın eşi üvey annem var babamızı arama sıklığımız ya da maddi manevi ilişkimiz vs. onu hiç ilgilendirmiyor, umrunda da olduğunu sanmıyorum.:KK14:
Bunun dışında bir sorun varsa onu yazın bence , mesela size bir saygısızlık zarar verme vs. bir şey varsa.Çünkü bu yazdığınız bir sorun değil.
bunları yazmıstım arkadaslar ama mesajlar cogalınca gozunuzden kacıyor sanırım. evet asagılama ve saygısızlıklar oldu kimide toplum içinde malesef oldu. ben ses cıkarmadım. benm hatam bu oldu. bunuda bılıyorum. sımdı kırgınlıgımı nasıl duzeltecegımı bılmıyorum mevzumuz bu yani

Ne kadar fazla yargısız infaz ediliyor insanlar!İki cümle yazdı kadın ,sanki tüm hayatını görmüş gibi ,ne yasadığını bilmiş gibi en ağır sekilde itham ediliyor.
Dinleyin,dinleyin ,dinleyin...
Karşınızdakini 2 cümleyle itham etmeyin. Yaşananlar bildiklerimizin çok ötesinde..
Önce dinleyin...Elinizdeki taşı yere bırakın da bi dinleyin..

bunları yazmıstım arkadaslar ama mesajlar cogalınca gozunuzden kacıyor sanırım. evet asagılama ve saygısızlıklar oldu kimide toplum içinde malesef oldu. ben ses cıkarmadım. benm hatam bu oldu. bunuda bılıyorum. sımdı kırgınlıgımı nasıl duzeltecegımı bılmıyorum mevzumuz bu yani

Siz ona anneliğe falan mı soyundunuz ya da kendinizi kabullendirmek için iyilikte özveride mi bulundunuz? Öyle yapmışsanız yanlış yapmışsınız. Başta mesafe koymalıydınız. Sizi hiçbir zaman benimsemeyecektir. Küçük değil ki 20 yaşındaymış siz üveysiniz melek de olsa sevilmezsiniz...sizi kendine rakip olarak görüyor çünkü. Boşanmışlarda annesi de dolduruyordur onu. Mesafe koyun bundan sonra mümkün mertebe görüşmeyin.

Konu sahibi şöyle sorayim ve aynen boyle cevab verirseniz sevinirim .
Sizin yaşınız?
Esinizin yaşı?
Uvey kizin yasi?
Kac yillik evli oldugunzu net bir sekilde soyler misinz

Baba ile kızının ilişkisine müdahale etmeyin , onların arasında . Ölene kadar kızına karşı maddi manevi sorumluluğu devam edecek , anne baba olmak bunu gerektirir .
İnsanın evladının , karşısına sorun olarak çıkarılması ne kadar acı Allah kimseye yaşatmasın . Hamilesiniz diye şimdiden ilk çocuğu kıskanmaya mı başladınız , belki farkında değilsinizdir ama öyle hissettiriyorsunuz . Madem geriliyorsunuz samimi olmazsınız olur biter . Bırakın baba kız kendi aralarında halletsinler .

Ne kadar fazla yargısız infaz ediliyor insanlar!İki cümle yazdı kadın ,sanki tüm hayatını görmüş gibi ,ne yasadığını bilmiş gibi en ağır sekilde itham ediliyor.
Dinleyin,dinleyin ,dinleyin...
Karşınızdakini 2 cümleyle itham etmeyin. Yaşananlar bildiklerimizin çok ötesinde..
Önce dinleyin...Elinizdeki taşı yere bırakın da bi dinleyin..
Israr ediyor herkes, ısrarla anlatmıyor o da, bizde yazdıklarına göre yorumluyoruz.
Anlatsın da bilelim o zaman.

Konu sahibi şöyle sorayim ve aynen boyle cevab verirseniz sevinirim .
Sizin yaşınız?
Esinizin yaşı?
Uvey kizin yasi?
Kac yillik evli oldugunzu net bir sekilde soyler misinz
Kendisi 35, üvey kızı '25', ama eşinin yaşını söylemiyor ki adam 20'li yaşlarında baba olmuş olsa 50, söylemiyor.
Kaç yıllık evli bilmiyoruz ama hamileymiş.
Cevaplamaktan kaçıyor biraz bazı şeyleri.

evlenmeden önce eşinizin bır kızı olduğunu bılıyordunuz kız melekte olmadığına göre herşeyi göze almış olmalıydınız şimdi yakınmaya hakkkınız yok kendı babanızıla ilişkinizi düşünün adam evlendı dıye kızını silecek değil

Kendisi 35, üvey kızı '25', ama eşinin yaşını söylemiyor ki adam 20'li yaşlarında baba olmuş olsa 50, söylemiyor.
Kaç yıllık evli bilmiyoruz ama hamileymiş.
Cevaplamaktan kaçıyor biraz bazı şeyleri.

O zmn bu isin icinde baska seylerde var diye duseniriz ,

burada kimse sizi tanimaz gerck adiniz ve soyadinizi vermediniz surece, bizden yardimci olmamizi istiyorsa şayet ya konuyu duzgunce anlatcak yada hic anlatmiyck , cunku su anlattigi durumda kendisi suclu konumuna dusuyor

belki de adam sizinle evlenebilmek için annesinden ayrıldı olamaz mı? bir çok şey olabılır. sizi sevmemek için önemli nedenleri olabılır.

Sana karşı saygısızlık yaptıysa olay anında uygun şekilde konuşacak ve mesafeni koyacaktın . Geç kalmış değilsin yine sen kendi adına mesafe koyarsın .Kendi tercihin , en doğal hakkın ama iş baba kız ilişkisini yönlendirmeye gelirse orada hakka girersin , vebal alırsın .

Allahim sen evladimi üvey anne eline düşürme. Tek diyecegim budur..
Amin :(
Şımarık kız nasıl bi tabir ?
Eşimin kızı ya da üvey kızım değil:KK57:
Esimden ayriyim ve kendisi 2.evliliğini yaptı şuan oğlumu vermem asla ama 25 yaşındaki bi üvey çocuk bunlara maal oluyorsa benim küçücük 4 yaşındaki sıpam nelere olmazki o_O
O da benim ogluma o çocuk mu diyor acaba dedim okuyunca:KK57:

Çok açık ve net soyluyorum
Benim babam annemi birakipta başka bi kadınla evlense o üvey anneden nefret ederim hiç bir zamanda kabullenmem.
Onu sevmedigimi yüzüne dahi söylerim hatta daha fazlasını.
Bunu kabulleninki hiç bir çocuk hiç bir kadını kendi annesi yerine koyamaz heleki babasını annesinden başka hiç bir kadınla paylasamaz.
Üvey çocukların gidin psikolojisini düşünün.
Sizin sorununuza gelince;
Sanirim siz üvey kiziniza kendinizi sevdirmek için kendinizden çok odun verip yipranmissiniz.
Ve bu kadar uğraşıp yipranmanizn karsiligida yine sizden nefret etmesi sizi üzmus psokolijinizi etkilemiş.
Bu böyledir arkadaş malesefki.
Onun için siz kendinizi yıpratmak ve sevdirmek yerine çaba harcamayin ama ona iyi davranım.çünkü o esinizn kızı.
Baba ve kızı arasına da girmeyin.
Aralarına girip karisirsaniz sizden daha çok nefret edip.kin besleyecek.
Şimdi geçmişteki olumsuz olayları unutmaya çalışıp doğacak bebginize odaklanin.

Babasını arayıp aramamasından ya da aralarındaki ilişkiden size ne anlamadım...benim de babamın eşi üvey annem var babamızı arama sıklığımız ya da maddi manevi ilişkimiz vs. onu hiç ilgilendirmiyor, umrunda da olduğunu sanmıyorum.:KK14:
Bunun dışında bir sorun varsa onu yazın bence , mesela size bir saygısızlık zarar verme vs. bir şey varsa.Çünkü bu yazdığınız bir sorun değil.
Kaç yaşında cici anne?
Böyle ablan yaşında mı?

Şu an beynimde çok fena Aşk-ı Memnu senaryoları dönüyor yav :KK53:
Şaka bir yana kolay olmasa gerek kimse için, ama bir de kadın genç olunca benim sinirlerim çok yıpranırdı.

babası şımarıklıkta yapacak,maddi manevi istekleride olcak tabiki,bunları önceden tahmin ediyor olup evlenmeliydiniz..sizin çocuğunuz babasına şımarıklık yapmayacak mı yada pahalı istekleri olmayacak mı yani.BİRAZ EMPATİ KURUN bence...

Hep haksız cikmanizin sebebi,ait olmadığınız bir duruma karişmaya calismanizdan kaynaklanıyor. Herkes bir birey.esin kendisine nasıl davranildiginin farkındadır. Sizin karışmaniz gereksiz ve kıskançlık bence.asla baba ile kızı arasına girmeyin.onlarin ilişkisi onları ilgilendirir. Ne konuda özveri gosterdiginizi ise hiç anlamış değilim. Babası ile evli kalmak istiyorsanız kızından nasıl kurtulurumun yollarını aramayın bence.hiç bir baba evladini sokağa atmaz.ama siz bu gidişle kendinizi baba evinde bulabilirsiniz. Çok sinirleniyorum sizin gibi insanlara. Baba ve kiz onlar ne isterlerse hissedebilir birbirine.siz kimsiniz peki?sizi ilgilendiren birsey yok...

cnm, bazen biz kadınlar herşeyi ayarlayıp düzene koyup iyi birşeyler yapmaya çalışırız. iyi şeyler yapayım derken özveridee bulunup yıpranırız. zamanla kendimizi kullanılmış hissederiz. bunu önlemenin yolu az ve özveri. onun annesi değilsin. annesi gibi davranmak zorunda degilsin. ona kötü davranmadan babasıyla ilişkilerine sana izin verildiği kadar müdahale edebilirsin. sizin asıl hatanız ''eger hataysa'' içlerine çok girmiş olmanız. ki bunuda tamamen iyi niyetinizden yapmış olmanız. kız artık 25 yaşında kalsın misafirine kendi hizmet etsin. pastasını filan 1 çeşit siz yapın digerlerinide babasımı alıyo kendimi yapıyo karışmayın. babasıyla olan ilişkilerine , ucu size dokunmuyorsa karışmayın. herşeyin içinde olmak zorunda degilsin. bırak boşver .

• Beğen
Reactions: anu
Ben cok buyuk bir sey mi kaçırdım bu konuda
Konu sahibinin yasi nedeniyle evlenme sebebini sorgulayip ona gönderme yapilmis ama bu cok ağır olmuş diye düşünüyorum

• Beğen
Reactions: anu
Back
X