Şimarik misafir cocuklari:(

Hayatta en nefret ettiğim şey bir çocuğun dedikodusunun yapılmasıdır !!! Adı üstünde çocuk bu rahatsız olduysan annesine söyle o an al tedbiri yüzüne de hoş arkasından demediğimiz kalmadı!! Bumu doğru olan ..? . Benim etlimde aynı hatır diye bişe var sonuçta ... Arkasındam konulacağına kütle odayı yada çağırma alla alla arkasından nefret kusacağına

isabet olur.
benim çocuğum çocuk gibi büyüyor narin kırılgan ve hassas aynı zamanda

Kitlemek bahsettigim tarzda cocuklar gelince icin verilen öneriler canim gayette hakli bir öneri..madem oyuncaklarila oynamak yerine zarar veriyorsun odasina kilitlerim ozaman antrede takilsinlar
O sizin düşünceniz.
Bana göre de ben yürürken koridorda ayağıma oyuncak takılması beni irrite eder.
Ben oda kilitleyemem yani,annelerinden utanırım.
Çocuklar çocuk odasında gönüllerince oynamalıdır bana göre.(müsaitse yer varsa)
Misafirden önce sadeleştirilmiş olabilir, saklarsınız değerlileri,sorun çıkaracakları filan sonra girer oynarlar.

Az evvel gitti misafirlerim.
5 çocuk vardı evde,onlar gelmezden önce bazı şeyleri kaldırdık,kurallarımızı yine konuştuk, geldiler oynadılar.
İkramlıklarımı da mutfakta masada yediler (başka şekilde müsaade etmem zaten),anneleri de mutfakta gözetti.
Gitmeden evvel de anneleri odada dağılan oyuncakları topladılar.
(Defalarca bırakın,ben toplarım diye uyarmama rağmen)
Sağolsunlar...
Ben de olsam öyle yapıyorum gerçi.

Öyle,sorunsuz atlattık.
Kırılan dökülen bişey de yok.
Gerçi çocuktan çocuğa da değişebiliyor.

En iyisi can sıkıp arkalarından sayacağınıza,çocukları tatlı dille uyarın,şiddetli hareketlerinde,vurmalı kırmalı şeylerde.
Annelerine serzenişte bulunun kibarca.
Böylece ne arkadaşlığınız bozulsun,ne çocuklara bilenin ne de canınız sıkılsın.

Kızının odasını kilitle
Onlar gelmeden önce haliya savan koltuğa örtü vs ser

Ve en önemlisi eve çok misafir alma disarida cafede avmde vs. Buluşun

Bu odayı kilitleme işi bir bana mı tuhaf geliyor,çok ayıp bence...Bir arkadaşa gitsem ve çocuk odası kilitlenmiş olsa bir daha adimimi atmam o eve.
Oldu olacak öteki tarafları da kitleyip antrede el elde baş başta oturalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…