- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Kitlemek bahsettigim tarzda cocuklar gelince icin verilen öneriler canim gayette hakli bir öneri..madem oyuncaklarila oynamak yerine zarar veriyorsun odasina kilitlerim ozaman antrede takilsinlarBazı arkadaşlar çocuk odasını kitleyin demiş bunu sahiden yapabilir misiniz?
Samimiyetle soruyorum,ben yapamam sanırım,çekinirim.
E nerde oynayacaklar?
Salonda,odalarda sağda solda oynamalarındansa çocuk odasında güzelce oynasınlar işte.
Benim kuzenimin çocuğu var,gelince çocuk odasında bir süre oynadıktan sonra yatak odama yönleniyor mesela,her sefer uyarıp çıkarıyorum.Çok saçma.
Onların yeri çocukların odası,orada zarar vermeden gönüllerince oynasınlar.
Hatta kendim de evimin büyük odasını çocuk odası yaptım,eşyaları sığsın,oynayacak yerleri kalsın,rahat olsun diye.
Konuya girip girip yorum yapıyorum ama benim de bir iki arkadaşım var muzdarip olduğum,o bakımdan yani
ahh ahh sormayın. Daha bi tane oyuncağına zarar vermedi oğlum. Ama komşu çocukları sağolsun gelip perte çıkarıyolar. Neysr hamile olduğum için bi şey demek istemiyorum neme lazım başıma gelir Allah korusun.. :)Okurken anı yasadim...aküyü nasil.kirdin arkadas canavar degilsin ki sen cocuksun yahu otur bin sür oyna koy yerine nasil.bir terbiye vermisler bu cocuklara ya
Kizi erkegi yok ben bana çatanlar hakkinda konusuyorum gayet uslu oglan cocuklarini da goruyorum takdir ediyorum konu benim evime gelen grup ve erkek cocugundan soguttular evet yalan degil...buarada sadece odada oynasalar guzel guzel sorun degil odadaki oyuncaklar tamaiyle mutcaga antreye salona heryerw gidiyor zaten daha kabul.etmeyecem evimeErkek çocukların sevmiyorum demek ne kadar iğrenç ya? Erkeği kızı yok.. Kız çocukları da yaramaz hatta erkeğe göre daha yaramaz.. Benim etrafımda bir sürü arkadaşım var kızı olan..Gayet erkek çocuğundan yaramazlar..Tamamen anneyle alakalı... Annelerin kuralsızlığını çocuklara yüklemeyn.. Ben bir yere oturmaya gittiğimde sürekli oğlumu kontrol halindeyim mesela.. Oğlum 3.5 yaşında.. Ve bebekliğinden kalma arabaları hala durur.. Oynar.. Beni bugüne kadar ciddi manada hiç yormadı.. Kızı erkeği yok bu işin.. Çocuk sonuçta hepsi.. Ben odayı kilitlediğimi bir önceki mesajımda söylemiştim.. Oyun oynayabilinecek kadar büyük bir oda değil.. Yatak var sadece.. Kalan alan oyun oynamak kadar yeterli değil.. Gelen çocuk direk ordaki oyuncakları görüp ordan alıp antreye getirince çok dağılıyo her yer.. Ben de bir kaç oyuncağı antreye koyuyorum.. Sonra odayı kilitliyorum... Hiç sorun yaşamadım..
Çok güzel soylmissiniz en mantıklı yorum elinize sağlık bnde buna benzer şeyler soyliycektim ama siz çok güzel aciklmissınızKızınız kaç yaşında bilmiyorum ama vakti gelecek Duzenli odadan ve kırılmamış oyuncaklardan çok arkadaşa ihtiyaç duyacak.
O yüzden görüşmeme fikri pek parlak degil.
Çocuk odasını çocuklara göre dizayn etmek ilk çözümüm.
Böylece oyuncak oraya kaçtı, buraya gitti derdi yok.
Oğlumun sevdiği ve paylaşmaktan hoşlanmadığı oyuncakları/kitapları misafir gelmeden kaldırırım.
Erkek çocuğu olunca genelde araba, Lego, boyama kitapları, ahşap oyuncaklar, top vs... pek zarar görecek bir şey olmuyor. Ama zarar illaki oluyor.
Oyuncaklar odadan çıkartılmaz ve yemek vakti geldiğinde çocuklar iyi organize edilirse çok problem olmaz, merak etmeyin.
Kızınız da zamanla alışacak ortam yönetmeye :)
Olur valla, çok da güzel olur.kimseyle.gorusmesen olmuyo
Evinize gelen simarik.misafir cocuklariyla nasil.basediyorsunuz...bugun geldi mesela bir tane..ama hala.sinirliyim..aekadasimin 3 yasindaki oğlu evde karistirmadik yer birakmadi ..en en uzuldugum ve sinirlendigimde kizimin odasina zarar vermeleri oluyor bu misafir cocuklarinin...gorustugum.bir kac arkadas var komsularin ccouklari falan hepside 3 4 yaslarinda erkek cocuklari ..pek sık.gorusmuyorum ama yinede ayda 1 gorusuruz..cocuklar zaten hemej kizimun odasina dalarlar. Kizimla da oynamazlar sirf oyuncak icin gelmis gibi..guzel oynasalar neyse..her gelen birseye zarar verip oyle gidiyor..kizimin oyuncak ütü masasini kirdi gecen biri...bugun gelen kocaman oyuncak kutusunu devirmis icindeki butun kücuk oyuncaklar yataklarin dolaplarin altinda..gelip kizimin elindeki oyuncagi onu iterek almalari vermesse kizim gidene kadar aglamalari..ya gercekten cok.sinir bozucu..annelerini de seviyorum iyi insanlar cocuklarinada sahip cikiyolar genelde ama kaşla goz arasi cocuklar hallediyor evi...resmen kimseyle gorusmek istemiyorum suan..uzun sure davetlere katilmayip davet de etmemeyi dusunuyorum..ya bitek oyuncaklarda degilki arsiz arsiz bana sunu ver bunu ver veriyorum yemiyilar icmiyolar visne suyunu doktu bugun cocuk cok gerildim...kimseyle.gorusmesen olmuyo gorussen bise anlamiyorum valla oglan cocuklarindan iyice sogudum tabi arsiz uslu yetisenler ayri da bu etrafimdakiler fena
Galiba:)))Olur valla, çok da güzel olur.
Cocuk 3 4 yasinda cocuk canavar degil. Saglikli hareketli cocuga simarik damgasi vurmayin. O yasta cocuk oturuyorsa bir sikinti varcdemektir.Evinize gelen simarik.misafir cocuklariyla nasil.basediyorsunuz...bugun geldi mesela bir tane..ama hala.sinirliyim..aekadasimin 3 yasindaki oğlu evde karistirmadik yer birakmadi ..en en uzuldugum ve sinirlendigimde kizimin odasina zarar vermeleri oluyor bu misafir cocuklarinin...gorustugum.bir kac arkadas var komsularin ccouklari falan hepside 3 4 yaslarinda erkek cocuklari ..pek sık.gorusmuyorum ama yinede ayda 1 gorusuruz..cocuklar zaten hemej kizimun odasina dalarlar. Kizimla da oynamazlar sirf oyuncak icin gelmis gibi..guzel oynasalar neyse..her gelen birseye zarar verip oyle gidiyor..kizimin oyuncak ütü masasini kirdi gecen biri...bugun gelen kocaman oyuncak kutusunu devirmis icindeki butun kücuk oyuncaklar yataklarin dolaplarin altinda..gelip kizimin elindeki oyuncagi onu iterek almalari vermesse kizim gidene kadar aglamalari..ya gercekten cok.sinir bozucu..annelerini de seviyorum iyi insanlar cocuklarinada sahip cikiyolar genelde ama kaşla goz arasi cocuklar hallediyor evi...resmen kimseyle gorusmek istemiyorum suan..uzun sure davetlere katilmayip davet de etmemeyi dusunuyorum..ya bitek oyuncaklarda degilki arsiz arsiz bana sunu ver bunu ver veriyorum yemiyilar icmiyolar visne suyunu doktu bugun cocuk cok gerildim...kimseyle.gorusmesen olmuyo gorussen bise anlamiyorum valla oglan cocuklarindan iyice sogudum tabi arsiz uslu yetisenler ayri da bu etrafimdakiler fena
Nekadar yanlis bir dusunce..guzeo yetisyirilmis uslu cocuklar bastirilmis damgasini yiyor..vuran kiran dokenler de zeki aktif..demekki mudahale etmeyen anneler gurur duyarak seyrediyorlar cocuklarinun bu inanilmaz hallerini..Cocuk 3 4 yasinda cocuk canavar degil. Saglikli hareketli cocuga simarik damgasi vurmayin. O yasta cocuk oturuyorsa bir sikinti varcdemektir.
Hayir efendim o oyle degil iste. Neyi yetistiriyorsunuz siz bitki mi? Her cocugun bir fitrati icinde tasidigi bir kisiligi var.. siz de hemen simarik damgasi vurmussunuz ne guzel. Kirip doksun demiyorum ama oyuncagi dagitti diye bukadar kin duymak nedir ya? Zekilik baska kavra dikkatli okuyun zeki demedim. Erkek cocugu hareketli olur bir cocugu da sizin tabirinizle guzel yetistirmek adina uslu dur uslu dur diye uslu yaparsaniz iste orada terslik vardir. Iki evladim var ikisini de ben buyutuyorun sizin tabirinizle yetistiriyorum ikisi de apayri karakterler...Nekadar yanlis bir dusunce..guzeo yetisyirilmis uslu cocuklar bastirilmis damgasini yiyor..vuran kiran dokenler de zeki aktif..demekki mudahale etmeyen anneler gurur duyarak seyrediyorlar cocuklarinun bu inanilmaz hallerini..
Ama nedense millerin derdi bu cocuklara ragmen ev oturmasi valla sirf ikramlik icin geliyolar sanki yaParkta görüşün evde çok çocuk sıkıntı..
Evin çocuğunun odası talan edilir ev dağılır biri aglar biri uzulur anneler huzur ile oturamaz..
İkramliklar nedir ki yaa çevrenizdeki insanlarin düşüncesimi cirkin yoksa??? BilemedimAma nedense millerin derdi bu cocuklara ragmen ev oturmasi valla sirf ikramlik icin geliyolar sanki ya
Neden oyuncaga takildiniz birtek? Ben vurma arti simarik tavirlardan da bahsetmistim...fitrati ozaman şimarik..ayrica evet uslu dur demek mutlaka olmasi gereken zaten duulygulari bastirilmadan guzelce sakince anlatmak ...Hayir efendim o oyle degil iste. Neyi yetistiriyorsunuz siz bitki mi? Her cocugun bir fitrati icinde tasidigi bir kisiligi var.. siz de hemen simarik damgasi vurmussunuz ne guzel. Kirip doksun demiyorum ama oyuncagi dagitti diye bukadar kin duymak nedir ya? Zekilik baska kavra dikkatli okuyun zeki demedim. Erkek cocugu hareketli olur bir cocugu da sizin tabirinizle guzel yetistirmek adina uslu dur uslu dur diye uslu yaparsaniz iste orada terslik vardir. Iki evladim var ikisini de ben buyutuyorun sizin tabirinizle yetistiriyorum ikisi de apayri karakterler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?