Şimarik misafir cocuklari:(

Olabilir ya ..bazen oyle hissediyorum cunku zaten bazi kadinlar bunu yapiyor mesela bir ara ben bir arkadasima baya cesit yaapardim cok özenirdim zamanla azalattim muhabbetime gelsin gelecrkse diye dusundum sonra disarda gorusmeyo teklif ettim kac kere hemde ve asla gelmiyor bahane uyduruyor ama eve cagarsam hemen gelir hos artik istedigi kadar cesit ikramlik yapmadigim da da gelmeyi bile azaltmisti bu yuzden bunu dusunur oldum aetik

Alistirmissiniz belliki ailemden başka kimseye o kadar bol çeşit ikramliklar hazırlamiyorum

Yâni hak edene kısaca gittiğimde ayni muameleyi gordugum herkese

Allahımmmmm

Neden yeni oyuncak alındığı gün misafir gelir

Ben size hakveriyorum ve anliyorum.Biz de oyuncak cok komsu cocuklari geldiginde yoldaki parka davrandigi gibi davranmaya basladilar .hunharca kosup heryeri dagitincaya dek...ya hu iyide yerdeki cekmecelerdeki dolaplarda bitti de taaaa dolabin ustunden koliui nasil ciktin da indirdin icinde bikoli kucuk parcalilar vardi.devirmisler orta yere...hali gorunmuyordu resmen ...yarim gun toplamayla ugrastim nerdeyse...herseyin yerine koyana dek... Cocuga da sen de evden kamyonunu getir paylasin dedim annem dolabin ustune kaldirdi buraya getirmem kirilir diyo...bit kadar boyu var resmen simdiden cakal...:))

Bu arada cocuk nasil boyle yetistiriliyor bilen varsa bana ogretsin
Bir de bazen ayni yas grubu olduklari icin paylasamiyorlar....bazi oyuncaklari bizim yatak odasina kaldirdim kilitledim...onlarin odayi kilitlesem hepsinin( 2benim en az 1 misafirin en az 3 cocuk oluyo)oturdugumuz yere gelince de cay dokuluyo...hali batiyo bu sefer ...kirinti dokuluyor hic demiyorum bile...
Bu yilbasi halalari cocuklari bizegeldiler3 gun ...oynamislar dokmusler...iyi...guzel...sallanan ati nasil kirdiniz....yuhhh dedim gorumcelerin yaninda...kizimda goz yaslari cesme olmus...onlarda bi baktilar...bisey demediler ...diyemediler mi....

Ben de akillandim 3.5yil icinde...resmen kirik dokuk parcasi eksik bi koli oyuncagi ortada birakip digerlerini yatak odasina koyup kitliyorum!!!simdilik cozum bu...

Ben benim cocugum hevesini alip oynamadigi oyuncagini gelip kiran baska cocuk olsun istemiyorum...kirarsa benim cocugum kirsin...sizi anliyorum

valla kımse kusura bakmasın cocuga egıtım vermek sahıp cıkmak “hayır” demeyı bılmek cok cok farklı... cocugun sıradan bı cocukluk yapması tamamen farklı. en son banada geldı bırısı kı asla cocuklara annelerıne laf soylemem uyarmam bıle. ama artık tahammul etmıyorum. salonum yemek odam yatak odam mutfagımda kırılmadık esya bırakmadı. elinde yaglı borek meyve suyu halılar leş koltuklar cıkolata. hadı dunya malıdır gel gec ama hamıleyım karnıma yumruklar attı cocuk. en sonunda terlıkle karnıma vurunca valla kovdum kadını hıcte pısman degılım. cocuga asla kızmıyorum annesının terbıyesızlıgı dur cocugum yapma cocugum demıyo bakıp guluyodu bıde dengesız.

Oha oha.. ee kadin ne yapiyo bu durumda.. senin kovmandan once anne mudahale etseydi keske. Karnina vurmak ne demek? Yazik gunah begegine birseyde olabilirdi

Oha oha.. ee kadin ne yapiyo bu durumda.. senin kovmandan once anne mudahale etseydi keske. Karnina vurmak ne demek? Yazik gunah begegine birseyde olabilirdi

bakıyordu kanepenın kosesıne oturmus dedıkodusuna kaldıgı yerden devam edıyordu.
tovbe haşa hayatta en son yapacagım seydır bırını evden kovmak. yumruklarına ses etmedım ama kalın terlıkle karnıma vurunca dayanamadım valla pısman degılım

Arkadaşlarınızla hep birlikte parkı olan bi cafede falan görüşseniz?
Veya en doğrusu oyuncakları saklamak

Ben olsam birkaç oyuncak belirlerdim ve kızımın odasını kapatırdım daha yeni temizledim vs diyerek.
Yemeklerinden de anneleri sorumlu o işe hiç bulaşmayın.
Benim ablamın da oğlu çok afacandı bakardı durmuyor her yana saldırıyor hadi biz kalkalım derdi bahane bulup kaçardı arkadaşlarınızın düşünmesi lazım.
Çok ilgili annelerse çocuklarının birkaç oyuncağını çantaya atıp getirebilirler.

İyi yapmışsın

Allahim lafa bak benimki kirilir annem kizar falan iste annelerden oluyor sanki bazilarinresmen baskasinjn evinde kir dok oyna diye tembih eder gibi

Aman allahim valla tuylerim urperdi suan ve sonucu harika yapmissin nasil kovdun valla haketmisler..

Ay şu olayi bi ayrintili anlativer:) ama o anneden nefret ettim suan iste cocuklarin model aldigi anneler ..ualu dur yawrum diyen lerde bastirilmis durumuna geciyor bu tarz annelerin gozunde

Ne bicim cocuklar yetisiyor. Annem kardesimle bana evden gitmeden tembihlerdi gittigimiz yerde hoplamak ziplamak yok diye. Biraz sesimiz yukselse annem bi bakis atardi, ayip oldugunu anlardik. Mum gibi otururduk ikimiz de. Boyle yetistik yani. Millet nasil egitim veriyor ya. Kac yasinda olursa olsun edepli uslu oturmali cocuk. Sonra boyle ahirdan bosanmis gibi olurlar iste. Cagirmayin olsun bitsin

Benimde en sinir oldugum çocuklu biryere gittiğimizde evde 1 oyuncak bulundurmazlar, abur cubur ellerine vermezler. Ama bize gelindiği zaman tam tersı saldım çayıra misali. Daha dün parkta başıma bir olay geldi. Kadın oğlunu kucağına aldı tam salıncağa bindirecek hopppppp bi çocuk oturdu salıncaga. Bizim sıramız hadi kalk ordan dedi babaannesi geldi. Biz sıra bekliyorduk hanımefendi dedi. Babaanne de o daha çocuk dedi. Benim oğlumda çocuk bu şekilde çocuk yetiştirilmez her dediği olmaz dedi. Ben o kadar sinitlendim ki. Abla gelin uğraşmayın ben oğlumu indiririm o kayar zaten dedi. Siz daha yeni bindiniz ama dedi. Bende olsun anlatıyorsunuzda anlıyormu sanki dedim babaanne hiç bişi soylemiyor. Benim en nefret ettiğin konudur bu. Çocuklarınızı adam akıllı yetiştirin hele kreşe başlamadan çocuk benim de benim diyorsa hep bnm istediğim olacak diyorsa üstüne birde küfür ediyorsa ebeveyn dönüp kendine bakacak. Daha kreşe başlamayan çocuk kimden öğrenecek küfürü?
Ablamın kızı kreşe başladı ilk gün teyze salak ne demek dedi. Yani ebeveynle konuşmalısın. Kırılacak üzülecek birsey yok. Herkes kendi çocugunun hakından gelecek

Çocuk çocukluğunu yapacaktır, 3- 4 yaşındaki çocuklardan olgun bir birey olmalarını bekleyemezsiniz.
"Sanki oyunca için gelmiş" cümleniz tuhaf geldi, çocuktan beklentiniz nedir? oturup sizinle çay sohbeti yapması mı? Tabii ki oyuncak için geliyorlar ve doğal olarakta kızınızın odasına giriyorlar.

Benim 2 tane oğlum var, ikisi de ufak (büyük 4 , küçük 1 yaşında)
Konuya yaklaşımınız o kadar irite etti ki beni, bunu okuyan bir tanıdığınız olsam kesinlikle evinize adım atmazdım.

İfade tarzınız çok yanlış.
Ya misafir kabul etmeyin, ya da durumları minimize edecek şekilde bir yöntem bulun kendinize.

Vurma kırma konularında haklı olabilirsiniz ancak ancak ifade ediş tarzınız ve bazı söylemleriniz çok itici.kızımın kıymetlileri kızımın değerlileri vs.anladık çok kıymetliymiş kızınızın oyuncakları.bir de kaç defa tekrar etmişsiniz gelenler yemeye içmeye geliyor ikramlıklar için geliyorlar diye.pardon da bunlar sizin evinize zorla mı giriyorlar siz çağırmıyor musunuz.ve başta demişsiniz ki sevdiğim insanlar diye .muhtemelen karşılıklı davet üzerine gidip geldiğiniz insanlar ve yüzlerine güldüğünüz insanlar.onlar hakkında pasta börek yemeye geliyorlar diye yazmanız çok çok tuhaf ve ayıp geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…