- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Olabilir ya ..bazen oyle hissediyorum cunku zaten bazi kadinlar bunu yapiyor mesela bir ara ben bir arkadasima baya cesit yaapardim cok özenirdim zamanla azalattim muhabbetime gelsin gelecrkse diye dusundum sonra disarda gorusmeyo teklif ettim kac kere hemde ve asla gelmiyor bahane uyduruyor ama eve cagarsam hemen gelir hos artik istedigi kadar cesit ikramlik yapmadigim da da gelmeyi bile azaltmisti bu yuzden bunu dusunur oldum aetikİkramliklar nedir ki yaa çevrenizdeki insanlarin düşüncesimi cirkin yoksa??? Bilemedim
Keşke bastan bu tavırlarını gördüğünüzde bı daha gorusmeseydiniz
Ben öyle yaptım iki komşum Bir gün oturmaya geldiler mutfakta cay içiyoruz o zaman benim çocuğum yoktu
Uc çocuk koltuklarin baslarina tirmanip hopluyup duruyorlar yastıkları havada uçuşuyor
Annelerinden hiç ses çıkmıyor Deli oldum o gun ilk ve son gelişleri oldu çağırdılar kaç kere gitmedim ben gitmeyince onlarda gelmedi
Öyle çocukları ve rahat anneleri yüzünden görüşmediğim dört aile var
Alistirmissiniz belliki ailemden başka kimseye o kadar bol çeşit ikramliklar hazırlamiyorumOlabilir ya ..bazen oyle hissediyorum cunku zaten bazi kadinlar bunu yapiyor mesela bir ara ben bir arkadasima baya cesit yaapardim cok özenirdim zamanla azalattim muhabbetime gelsin gelecrkse diye dusundum sonra disarda gorusmeyo teklif ettim kac kere hemde ve asla gelmiyor bahane uyduruyor ama eve cagarsam hemen gelir hos artik istedigi kadar cesit ikramlik yapmadigim da da gelmeyi bile azaltmisti bu yuzden bunu dusunur oldum aetik
Bu da ayri bir konu aslinda neyseki uyandim artikAlistirmissiniz belliki ailemden başka kimseye o kadar bol çeşit ikramliklar hazırlamiyorum
Yâni hak edene kısaca gittiğimde ayni muameleyi gordugum herkese
Peki...Neden oyuncaga takildiniz birtek? Ben vurma arti simarik tavirlardan da bahsetmistim...fitrati ozaman şimarik..ayrica evet uslu dur demek mutlaka olmasi gereken zaten duulygulari bastirilmadan guzelce sakince anlatmak ...
Allahımmmmmİnsan hakikaten yaşamadan anlamıyor, geçen evimize gelen misafir çocuk gözüme yumruk attı.Ciddi ciddi yumruk hem de, gözümden dakikalarca yaş aktı. Ve ailesinden gık çıkmadı. Nasıl vahşi çocuk büyütüyor bu anne babalar anlamakta güçlük çekiyorum resmen.
En temizi bu arkadaşlarınızla görüşmemek bence, odaya her türlü dalacaklar, kilitlerseniz arkadaşlarınız alınır, malum bizim toplum hakkı olmayan şeylerde söz sahibiymiş gibi davranmaya bayılır, oyuncak saklasanız o da yeterli gelmez gibi geldi. Daha sakin çocuklu kişilerle görüşmeye bakın.
Neden yeni oyuncak alındığı gün misafir gelirEvey cnm ya cok guzel.dedin gecende yazar kasa aldik okadar beklediki onu almamizi daha kendi oynayamadan tesaduf yeni aldigimizde yaramaz bir oglan misagir mahfetti yaa herywrini dagatmis valla icim.gitti ..kizimin degerlilerine kimse zarar veremez ya sanirim.gorusmucem artik ev ortaminda
Oha oha.. ee kadin ne yapiyo bu durumda.. senin kovmandan once anne mudahale etseydi keske. Karnina vurmak ne demek? Yazik gunah begegine birseyde olabilirdivalla kımse kusura bakmasın cocuga egıtım vermek sahıp cıkmak “hayır” demeyı bılmek cok cok farklı... cocugun sıradan bı cocukluk yapması tamamen farklı. en son banada geldı bırısı kı asla cocuklara annelerıne laf soylemem uyarmam bıle. ama artık tahammul etmıyorum. salonum yemek odam yatak odam mutfagımda kırılmadık esya bırakmadı. elinde yaglı borek meyve suyu halılar leş koltuklar cıkolata. hadı dunya malıdır gel gec ama hamıleyım karnıma yumruklar attı cocuk. en sonunda terlıkle karnıma vurunca valla kovdum kadını hıcte pısman degılım. cocuga asla kızmıyorum annesının terbıyesızlıgı dur cocugum yapma cocugum demıyo bakıp guluyodu bıde dengesız.
Oha oha.. ee kadin ne yapiyo bu durumda.. senin kovmandan once anne mudahale etseydi keske. Karnina vurmak ne demek? Yazik gunah begegine birseyde olabilirdi
İyi yapmışsınvalla kımse kusura bakmasın cocuga egıtım vermek sahıp cıkmak “hayır” demeyı bılmek cok cok farklı... cocugun sıradan bı cocukluk yapması tamamen farklı. en son banada geldı bırısı kı asla cocuklara annelerıne laf soylemem uyarmam bıle. ama artık tahammul etmıyorum. salonum yemek odam yatak odam mutfagımda kırılmadık esya bırakmadı. elinde yaglı borek meyve suyu halılar leş koltuklar cıkolata. hadı dunya malıdır gel gec ama hamıleyım karnıma yumruklar attı cocuk. en sonunda terlıkle karnıma vurunca valla kovdum kadını hıcte pısman degılım. cocuga asla kızmıyorum annesının terbıyesızlıgı dur cocugum yapma cocugum demıyo bakıp guluyodu bıde dengesız.
Allahim lafa bak benimki kirilir annem kizar falan iste annelerden oluyor sanki bazilarinresmen baskasinjn evinde kir dok oyna diye tembih eder gibiBen size hakveriyorum ve anliyorum.Biz de oyuncak cok komsu cocuklari geldiginde yoldaki parka davrandigi gibi davranmaya basladilar .hunharca kosup heryeri dagitincaya dek...ya hu iyide yerdeki cekmecelerdeki dolaplarda bitti de taaaa dolabin ustunden koliui nasil ciktin da indirdin icinde bikoli kucuk parcalilar vardi.devirmisler orta yere...hali gorunmuyordu resmen ...yarim gun toplamayla ugrastim nerdeyse...herseyin yerine koyana dek... Cocuga da sen de evden kamyonunu getir paylasin dedim annem dolabin ustune kaldirdi buraya getirmem kirilir diyo...bit kadar boyu var resmen simdiden cakal...:))
Bu arada cocuk nasil boyle yetistiriliyor bilen varsa bana ogretsin
Bir de bazen ayni yas grubu olduklari icin paylasamiyorlar....bazi oyuncaklari bizim yatak odasina kaldirdim kilitledim...onlarin odayi kilitlesem hepsinin( 2benim en az 1 misafirin en az 3 cocuk oluyo)oturdugumuz yere gelince de cay dokuluyo...hali batiyo bu sefer ...kirinti dokuluyor hic demiyorum bile...
Bu yilbasi halalari cocuklari bizegeldiler3 gun ...oynamislar dokmusler...iyi...guzel...sallanan ati nasil kirdiniz....yuhhh dedim gorumcelerin yaninda...kizimda goz yaslari cesme olmus...onlarda bi baktilar...bisey demediler ...diyemediler mi....
Ben de akillandim 3.5yil icinde...resmen kirik dokuk parcasi eksik bi koli oyuncagi ortada birakip digerlerini yatak odasina koyup kitliyorum!!!simdilik cozum bu...
Ben benim cocugum hevesini alip oynamadigi oyuncagini gelip kiran baska cocuk olsun istemiyorum...kirarsa benim cocugum kirsin...sizi anliyorum
Aman allahim valla tuylerim urperdi suan ve sonucu harika yapmissin nasil kovdun valla haketmisler..valla kımse kusura bakmasın cocuga egıtım vermek sahıp cıkmak “hayır” demeyı bılmek cok cok farklı... cocugun sıradan bı cocukluk yapması tamamen farklı. en son banada geldı bırısı kı asla cocuklara annelerıne laf soylemem uyarmam bıle. ama artık tahammul etmıyorum. salonum yemek odam yatak odam mutfagımda kırılmadık esya bırakmadı. elinde yaglı borek meyve suyu halılar leş koltuklar cıkolata. hadı dunya malıdır gel gec ama hamıleyım karnıma yumruklar attı cocuk. en sonunda terlıkle karnıma vurunca valla kovdum kadını hıcte pısman degılım. cocuga asla kızmıyorum annesının terbıyesızlıgı dur cocugum yapma cocugum demıyo bakıp guluyodu bıde dengesız.
Ay şu olayi bi ayrintili anlativer:) ama o anneden nefret ettim suan iste cocuklarin model aldigi anneler ..ualu dur yawrum diyen lerde bastirilmis durumuna geciyor bu tarz annelerin gozundebakıyordu kanepenın kosesıne oturmus dedıkodusuna kaldıgı yerden devam edıyordu.
tovbe haşa hayatta en son yapacagım seydır bırını evden kovmak. yumruklarına ses etmedım ama kalın terlıkle karnıma vurunca dayanamadım vallapısman degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?