- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Evinize gelen simarik.misafir cocuklariyla nasil.basediyorsunuz...bugun geldi mesela bir tane..ama hala.sinirliyim..aekadasimin 3 yasindaki oğlu evde karistirmadik yer birakmadi ..en en uzuldugum ve sinirlendigimde kizimin odasina zarar vermeleri oluyor bu misafir cocuklarinin...gorustugum.bir kac arkadas var komsularin ccouklari falan hepside 3 4 yaslarinda erkek cocuklari ..pek sık.gorusmuyorum ama yinede ayda 1 gorusuruz..cocuklar zaten hemej kizimun odasina dalarlar. Kizimla da oynamazlar sirf oyuncak icin gelmis gibi..guzel oynasalar neyse..her gelen birseye zarar verip oyle gidiyor..kizimin oyuncak ütü masasini kirdi gecen biri...bugun gelen kocaman oyuncak kutusunu devirmis icindeki butun kücuk oyuncaklar yataklarin dolaplarin altinda..gelip kizimin elindeki oyuncagi onu iterek almalari vermesse kizim gidene kadar aglamalari..ya gercekten cok.sinir bozucu..annelerini de seviyorum iyi insanlar cocuklarinada sahip cikiyolar genelde ama kaşla goz arasi cocuklar hallediyor evi...resmen kimseyle gorusmek istemiyorum suan..uzun sure davetlere katilmayip davet de etmemeyi dusunuyorum..ya bitek oyuncaklarda degilki arsiz arsiz bana sunu ver bunu ver veriyorum yemiyilar icmiyolar visne suyunu doktu bugun cocuk cok gerildim...kimseyle.gorusmesen olmuyo gorussen bise anlamiyorum valla oglan cocuklarindan iyice sogudum tabi arsiz uslu yetisenler ayri da bu etrafimdakiler fena
Vaovvvv supermiss anneninizin yontem:) aslinsa ben bunu bikere denedim gardolabi sallaniyo biri gelince kitliyorum allah korusun bise olur falan diyorum uc bes oyuncak cikariyorum.onceden..ama sora aekadaslarima.mahcup.oluyorum.gibu geldi gerci bikere demistim ama sanki cekindim sonradan..anladilar gibime geldiÇok güldüm durumunuz trajikomik aslında. Biz çocukken eve misafir gelince annem iki oyuncak seçer odamızın kapısını kitlerdi. Misafire de ranza var düşmesinler diye kitliyorum derdi.
Yapmayi en cok.istedigim sey ama arkadasiniza nasil aciklama yapiyorsunjzBen oğlumun bir kaç oyuncağını bırakıyorum oynasınlar diye.. Odasının kapısını kilitliyorum..çünkü en son gelen arkadaşımın oğlu benim oğlumla beraber odasının duvarını çizmişti epeyce.. Oyun hamurlarını dağıtmışlardı.. Etkinlik kitaplarını kafalarına göre boyamışlardı..Yatak darmadağın olmuştu.. Ve ben çareyi böyle buldum..
Aciklama yapmayın ya da dediginiz gibi gardrop sallanıyor deyin ve hep ayni aciklamayi yapin.Yapmayi en cok.istedigim sey ama arkadasiniza nasil aciklama yapiyorsunjz
Of of cok.sinir bozucu yaa nasil.boyle yetistirebiliyorlar anlamiyorum gercekten boyle anneler o yaramaz cocuklarinj alip kapi kapi.dolaşmasin yada terbiyesini saglam versin ya...bugun ki cocuk da kizima vurdu itti ..benim yawrum asla.vurmaz aglayarak uyariuor bide onuİnsan hakikaten yaşamadan anlamıyor, geçen evimize gelen misafir çocuk gözüme yumruk attı.Ciddi ciddi yumruk hem de, gözümden dakikalarca yaş aktı. Ve ailesinden gık çıkmadı. Nasıl vahşi çocuk büyütüyor bu anne babalar anlamakta güçlük çekiyorum resmen.
En temizi bu arkadaşlarınızla görüşmemek bence, odaya her türlü dalacaklar, kilitlerseniz arkadaşlarınız alınır, malum bizim toplum hakkı olmayan şeylerde söz sahibiymiş gibi davranmaya bayılır, oyuncak saklasanız o da yeterli gelmez gibi geldi. Daha sakin çocuklu kişilerle görüşmeye bakın.
Sanirim kizimin psikolojisi icin uzun sure gorusmeyecegim.yaramaz cocuklu arkadaslarimla ..benim yawrum.oyle degil ama gittimiz yerde kucucuk.bi oyuncak bulur yanima oturur asla zarari olmaz kimseye haketmiyor bu yaramaz cocuklardan bu muameleyiAciklama yapmayın ya da dediginiz gibi gardrop sallanıyor deyin ve hep ayni aciklamayi yapin.
Ben evime çocuklu kadin kabul etmiyorum cocugumla da hicbir yere gitmiyorum çünkü biri evime gelip eşyalarımi mahvedince daha cok sinirleniyorum.
Valla bu bahsettigim tarzda cocuklu annelerin gercekten kapi kapi gezmesine bende karsiyim cocuklarini iyi egitsinler onceSizin gibi dusunen insanlar yuzunden evimden annem harici kimseye gitmiorum ne kendime ne de cocugum hakkinda arkamdan konusulmasini asla istemem..
Konuya gelince cocuklarin degil annelerin hatasi..
Oyuncak konusunda benden ziyade kizim cok inciniyor odasini tertipli duzenli tutar o lar dagitirken uyarir guzelce ama yok dinleyen yok dinleyemeyi birak cocuguma vuruyolar bide bidaha asla evime almicam gitmicem de kararimi verdim sua kimse ondan degerli degil ya:) yaşamış kadar oldum.. sizin kızınız çok uslu sanırım.ben çok takılmam açıkçası oyuncaklarına zarar verilsede çok takılan yapım yok.ama çocuğum sorun ederse ozamn sorun olur işte.bana kalırsa sizi çok etkiliyorsa bu durum bikac şık soylicem.ya mesafe koyun,davet etmeyin birdaha.bi bahane çağırmayın.yada çocuklar gelmeden birçok oyuncağı saklayın tedbirli davranın.birde bişey dikkatimi çekti yeme icmeleriyle siz çok ilgilenmeyin anneleri nerede onu anlamadım.hani yemek koyuyorum istiyor ama yemiyorlar diye okudum.anneleri koysun herşeyi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?