- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Bide fikir veriyosun begenmiyo atarlanıyoİşte bu yuzden yeni üyelik alıp direk saldırgan uslupla konu acanlara karsiyim, yazdıgın da bosa gidiyor okudugun da.
Zaten buradan birileri oluyor bence genelde , giriş cumleleri aynen şu " uzun zamandır takip ediyorum üye olasım geldi hemen başlıyorum yazmaya "
destur
Bide fikir veriyosun begenmiyo atarlanıyo
Seni burada aydinlatacagiz,dogrulari gosterecegiz diye esinin bu siteye antipatisi var galiba.Evi ayirmazsan sorunlar dag gibi buyuyecek.8 kisiye bakmak zorundaysa niye evlendin derler adama.
Bir 8 gordum cok dikkt etmedimKardes sayısı 8di galiba
Bir 8 gordum cok dikkt etmedim.O daha kotu:)
Konu sahibi bir daha donmemek uzere gitti bence. Neyse :=) Keske benim de bir idrar kadar yakınımda olan bir eşim olsa
Öyle galiba:)Ben hepsi ayni evde kaliyor sandim.Evli cift ve adamin anne babasi olsalar bile yine saçma, konu sahibi aklini basina alir umarimBen kaynim görümcem cok ama bizim basimiza kaldılar anladım dogru mu anladım acaba
Öyle galiba:)Ben hepsi ayni evde kaliyor sandim.Evli cift ve adamin anne babasi olsalar bile yine saçma, konu sahibi aklini basina alir umarim
Vermemekte haklilarmis demek ki. Dünyada bir tane erkek kalmıştı galiba. Şikayet etmeye zerre kadar hakkin yok. Kacmissin bu hayata. Geldiğin hayat daha beterdi ki bu hayatı secmissin. Sikayet etme. Koleligin tadını çıkar.ailemle sıkıntılarım olduğu için görüşmüyorum vermedikleri için kaçtık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?