şımarık mıyım yoksa bunlar sorun mu

İşte bu yuzden yeni üyelik alıp direk saldırgan uslupla konu acanlara karsiyim, yazdıgın da bosa gidiyor okudugun da.

Zaten buradan birileri oluyor bence genelde , giriş cumleleri aynen şu " uzun zamandır takip ediyorum üye olasım geldi hemen başlıyorum yazmaya "

destur

Bide fikir veriyosun begenmiyo atarlanıyo

Konu açmayan bi ben kaldım herhalde

Ana baba rizasi yok, ayri ev yok, ayri eve cik demek hic yok ee kapıyı kitle madem ne diyelim.

Seni burada aydinlatacagiz,dogrulari gosterecegiz diye esinin bu siteye antipatisi var galiba.Evi ayirmazsan sorunlar dag gibi buyuyecek.8 kisiye bakmak zorundaysa niye evlendin derler adama.

kacarken iyi de simdi noldu.artik kabak tadi verdiniz ya sen bence 5 tane dogur bol bol cocuk yap.beraber buyursunuz...

Ben kaynim görümcem cok ama bizim basimiza kaldılar anladım dogru mu anladım acaba
Öyle galiba:)Ben hepsi ayni evde kaliyor sandim.Evli cift ve adamin anne babasi olsalar bile yine saçma, konu sahibi aklini basina alir umarim

Şımarık değilsin bunlar sorun ama ćözümüde yok gibi ayrı eve çikma şansın yoksa mecbur katlanacaksın

Allah yardimcin olsun ne diyim zor gerçekten

Simariksin evet.
Ne saniyyordun kacarak evlenip kv kp in evin de prensesmi olacagini?
Ailen vermiyorsa vardir bir sebebi.
Kacmissin ayni evde yasamayi da goze alarak en iyi duurumdasin bana gore.part1 bu daha konunun devamini ilerleyen gunler de okuruz

ailemle sıkıntılarım olduğu için görüşmüyorum vermedikleri için kaçtık
Vermemekte haklilarmis demek ki. Dünyada bir tane erkek kalmıştı galiba. Şikayet etmeye zerre kadar hakkin yok. Kacmissin bu hayata. Geldiğin hayat daha beterdi ki bu hayatı secmissin. Sikayet etme. Koleligin tadını çıkar.

Eee elin evine kacmissin. Kadinin duzeni var. bu odaya dalmalari falan kapini kilitleyerek veya kadinla konusup uygunsuz bi sekilde olmaktan korktugunu belirterek belki halledebilirsin.

Onlar olene kadar o evde yasayacaginizi dusunuyorsaniz, o zaman simdiden bu duzeni kabullenin

Elimi çenemin altına koyup şöyle bir düşündüm
Nice zorluklara rağmen koyun güderken okuyup birinci dahi olan gençlerimizde var
Hayatında sorumluluktan kaçıp duygularını ön plana alıp akıl yoksunu gençlerimizde var
Sonra yıllar geçipte ben nerede hata yaptım diye sorarsın kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…