şımarık mıyım yoksa bunlar sorun mu

Bu arada kendi ailenin 4 gün yogun bakımda kaldıgından haberi var mı? Belki duysalar kıyamaz gelirlerdi.

Valla bu kadar şeyi göze alıp kacmışsan yapacak bişey yok bir arada yaşamayı da öğreneceksin.

Hastanede yattın anladık yok idrar torbası yok ped almış eşi bu detaylar niye, bize ne bundan.
Bu saçmalıklara adminler izin veriyor biz gerekeni yazınca biz suçlu oluyoruz oda ayrı bir ironi.
Gelmişin kurulmuşsun milletin evine takma kol bacak gibi şimdi ne şikayet ediyorsun, demekki yaptığın yemekte kötü temizlikte ki insanlar bundan memnun değil.
Konuyu açıyorsunuz yok bana onu demeyin yok bunu demeyin seni pofpoflama servisimi burası.
Kocasını göremiyormuş ne yapalım aramızda para toplayalım eşin evde otursun geçinin gidin.
Umarım gerçek değilsindir

Şurayı okuyan hemen herkesin ilk aklından geçen,
Acelen neydi? Koca kaçıyor muydu da sen kaçtın?
Kusura bakma olan olmuş artık bundan sonrasına bak deyip olayı normalleştiremiyorum.

Ailen vermemekte haklıymış. Yaş 20, kv-kp yanına gelin gitmişsin.
Bir daha girmem demişsin İnan bana daha çooookkkk yazarsın buraya.
İlk işin ailenle aranı düzeltmek olsun.
Eşinle konuşmadan önce kv ni incitmeden uyarmayı dene. Müsait olmayabilirim yada alışkın değilim çekiniyorum sizde haklısınız düzeninize alışıksınız falan de bir yokla bakalım ne oluyor.
Duruma göre eşine taşırsın durumu.
Yemek onların mutfağını öğrenmeye bak. Kv yanından ayrılma yemek yaparken zamanla öğrenirsin.
Temizlik işini de madem kv gidiyor, onun gittiği gün erkenden başla o işe gittiğinde yat uyu

Herşey bir yana gönül ister ki baba evinde olduğun zamana don ve gençliğinin şımarıklığını yaşa...

Ay bi gülme geldi bu yoruma

20 yaş bu ya, ne önerirsek bir kulaktan girer digerinden cıkar

Bir yandan da seni takdir ediyorum.

Daha 20 yaşında işsiz güçsüzken , aileni arkana alarak , ailesiyle yaşayacağın kocaya kaçıyorsun. Büyük cesaret. Hayatının en ufak bir garantisi yok. Çok cesursun valla..

bana bunları desen bu yaşta kocayı bırakır dönerim Bu ne sertlik..
Sonunda hep aynı konulardan ders alınmamalar ile çileden çıkan kk üyesi..

bana bunları desen bu yaşta kocayı bırakır dönerim Bu ne sertlik..
Sonunda hep aynı konulardan ders alınmamalar ile çileden çıkan kk üyesi..
Hadi eskiden insanlar cahildi bilmiyordu etrafta ne oluyor bitiyor.
Şimdi elinde interneti olmayan yok, herşey yaşanılarak tecrübe edilmezki okuyoruz neler oluyor dünyada bunlardan ders çıkar yani.
Sen hata yap burda ağlaş bizde teselli edelim oldu bedava psikoloğuz biz.
Dünyada kanserle, hastalıklarka,fakirlikle, susuzlukla onla bunla uğraşan okadar çaresiz gerçekten dertli insan varken, bilerek çamura atlayıp ayy üstüm pislendi diyene üzülüp teselli edemiyorum artık sanırım.

Aynen

üstüne bir de biz kötü oluyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…