şımarık mıyım yoksa bunlar sorun mu

sende çalış eşine destek ol ayrı bir eve çıkın ya da görmezden gel

ay allah yardımcın olsun valla çok zor ben dayanamazdım heralde.. inşallah ayrı eve çıkabilme şansın olur bir gün.

Nerede kullaniliyor acaba hiç merak bile etmiyorum dogrusu ben buradaysam buraya bakarim

Olan olmus artik geride donemiycgine gore sartlari kolaylastiricaksin.daha yasin genc acemisin kime nasil davranman gerektigini pek bilemiyosun oyuzden hersey gozlerine batiyor.zaten aile anlayisli bi aile degil . Oncelikle ky kynpde iyi davran annecm annecm babacm babacm .esinede gece geldiguni bu sekilde nelerden rahatsz oldgnu soyle.esn oldgunda odaya girerse esin annesini uyarsinn ve soylesin ozelimize sayginiz olsun desin.sende kayinvalidene bizim yemek klrtmz bir degil siz nasl sewiyorsanz bana ogretn yapayim de arani ii tut.
Bizim bi arkds vardi kaynanasiyla hc anlasamiodu herseye sinir oluyodu.gozlerine batiodu.bigun ikiside acmis agzini dusuncelerini soylemisler neye kirildklarni neler oldgunu simdi annecim annecim gezio meger ben dik kafaliymisim dio isten gelnce kizin yemgini onune koyuyo kadin.ole yani anlatyim dedim

Tatli dil yilani deliginden cikarir demisler .madem boyle tatlilikla gir damarlarina yavas yavs ogretirsin

hiçbirşey yapamıyorsan odanın kapısını kilitle de odaya dalmasın bari.

Kepçe tava koyma demesi normal bende onları elimde yıkarım ayrıca tüm işler sana yikilmista değil kadın anaç o yüzden geliyo cami kapatiyo ediyo seni evladindan ayirmiyor odaya dalmasina sesini çıkarma annen olarak düşün onun haricinde esinle uyurken kapıyı kilitlersin olur biter

55 yasindaki kadina sen bakma bahanesiylemi ebraber oturuyorsunuz yani :)
burasi oncelikle yeterince komik olmus.
benimde evime birisi gelse otursa, duzenimi bozan davranislarina soylenirim, niye soylenmiyimki.
keske cok zayif bunyenizle, kocaya kacmak yerine kendinizi gelistirecek baska seyler yapsaydiniz.

20 yasinda hangi akla hizmet seni buyuten emek harcayan ananin babanin evinden kacip bilmedigin tanimadigin insanlara omur boyu hizmet etmek icin evlerine yerlestin?

Zaten ben bu kacma zihniyetini anlamiyorum.

Kacarsan iste boyle elaleme hizmetci olursun.

Ayri evde acmazlar degerde vermezler. Cunku sen istedin anani babani ezdin kosa kosa onlarin evine geldin.

Simdi care yok cekeceksin.

Ayri ev desek olmaz diyorsun ayril desek yapamam dersin.

Eee ne diyelim 55 yasina gelmis insanlar degismez degistiremezsin.

Hele ki anasini babasini birakip evlerine gelen 20 yasindaki bir kiz icin hic degismezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…