Şimdi ben anne mi olacağım yani :)

humus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
198
5
96
İstanbul
selam kızlar ,

saat 08,17 itibarı ile kan verdim saat 10,17'de sonucumu alacağım . ilk değerlerim 23,1 ve 50,30 çıkmıştı asıl günüm bugün sizce kaç çıkar ? şimdi katlanırsa sonucum ben anne mi olacağım yani :) nasıl bir duygu bu daha başlamadan,hissetmeden durup dururken gözlerimden yaş gelmesi ve aynı zamanda yüzümde tarifsiz bir gülücük olması .... erken mi konuşuyorum , biraz sonra sonucu öğrendikten sonra ya kötü olursa... kızlar bu belirsizlik ve bitmeyen endişeler ne kadar can sıkıyor... iyiki sizler varsınız yanımda :)
not : normal periyodum dündü ama hala regl olmadım ? bir fikir yürütemiyorum :/ mafoldumbeneyvahedigeldismile

kız humus hadı baklım gozun aydın canım benım allah hayırlısıyla degerlerının katlanmasını nasıp etsın.senın bu kacıncı denemn canım korkma artar degerlerın allahın ıznıyle.hangı hastaneden denden tupunu canım haberlerını beklıyoruz tabıkı anne olmayı snde hepımız hakedıyoz nıye okadar kotu annnelr var allah onlara verıyorda bıze nıye vermesın canım benım umudunu yıtırme

gullucanım bu benim ilk micro denemem amerikan hastaneside yaptırıyorum. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bekliyoruz şimdilik .

ınsallah canım benım. bende umutta denemıstım ılk mokroyu ama olmadı gen testı yapıldı cok sukur bır problem yok bende bır problem yok esımın spermı cokdusuk ama olmadı nasıp degılmıs donmusta yok tekrar bastan yanı.bakalım hayırlısı.sızde ne problem vardı canım.

canımmmm hayırlı olsun allahım bizede yaşatsın o güzel duyguları allah tamamına erdirsin inşallah

bizde de erkek infertilite vardı , eşimin sperm sayısı çok düşük ve kalitesiz ... umarım senin bu denemen de olumlu sonuçlanır canım ...

allah yüzüne baksınn canımmmm...
dualarrım seninleee

canim benim stres yapma ins degerin artmistir ve sen hamilesin allahim kucaginada almayi nasip etsin darisi bizim basimiza insallahhh :))

bana ne oluyorsa ben dde heyecan yaptım ,ohaoldumsmile

hadı bakalım son 5 dk

kızlarr değerimi açıklıyorum : 132,0 çıktıııııııııııııııııııııııııııııı tenrim çok mutluyum :)

humus hayırlı olsun......Allah 9 ayı sağlıklı bir şekilde geçirmeyi nasip etsin. Benimde 28 ocakta belli olacak. Dondurulmuşlarla denedim....ınşallah rabbim dileklerimizi boşa çıkarmaz

kızlarrrr sonucum : 132,0 çıktıııııııııııııııııııııııı tenrim ağlamak istiyorum :)

hepinize çok teşekkür ederim birazdan hastaneye faxlayacağım sonucumu bakalım nasıl devam edeceğiz. :) umarım hepimizin çabalarının sonuçları böyle güzel olur

humuscum hadı gozun aydın canım ınsalalh sorunsuz bır hamılelık gecırırsın bebgını kucagına alırsın zamanı geldıgınde

çok tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin.çok sevindim,hamile sayımız artıyor ne güzel

embriyoloğum aradı kutlamak için ben değerim düşük mü dedim hayır kesinlikle çok güzel bir değer dedi. bende dayanamadım zaten 6. ve 8. günlerde de yapmıştım dedim kan testi dedi ki biz o zaman bakılan değerlerin çok sağlıklı olamayacğını tahmin ettiğimiz için 10. gün istiyoruz dedi. şimdi pazar günü tekrar hcg yaptırıp telefonla bilgi vereceğim ve ultrason günü belirleyeceğiz hadi inşalla yaaaa . ama şimdi de pazar ikiye katlicakmı derdi aldı beni akannehir bildiğin kısır döngü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…