Şimdi ben anne mi olacağım yani :)

yok canım sıkılma bukadar guzel degerlerın gıdıyor nıye sıkıyon canını
humus kocana ılac vermıslermıydı spermı ne kadardı son halı ne oldu ılac verdılerse canım benımkınde 45 tane bulmuslardı yıkandıgında ama sımdı cınko vıtamın felan hapları ıcıyor bende ona kecıboynuzu ıcırıyom bakalım hayırlsıı

canım bize vermediler erkek için ilaç eşimde varikosel teşhisi kondu ve spermi 12 milyondu ama yetti şükür . inşalla seninde tutar .:Saruboceq:

Humus canım tebrik ederim rabbim hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin...bende ilk denememi amerikan has. Yaptırmıştım..maalesef tutmadı...senin doktorun kimdi canım....

Bende bÜlent urmana gıdıyorum bıtanem....rabbım sorunsuz 9 ay geÇırmek nasıp eder..darısı bızlerın baŞına.....amınnnnnnnnnnn

tebriklerrrrr, tadını çıkar arkadaşım, değerlerin bence çok güzel gidiyor, sadece kendini yorma dinlen eylen, nasılsa sonunda en hayırlısı ne ise hepimize o oluyor, tekrar tebrikler, bebişe iyi bak

tebrikler canım darısı basımızaaaaa saglıkla dogur insss:)))

hayırlı olsun canım rabbim 9 ay sonra kucağına almayı nasip eğlesin inşallah

arkadaşlarr bugün dr. isteği üzerine tekrar kan testi yaptırdım ve değerim : 316,2 çıktı 14 gün sonra ultrason için randevu alacağım :) böylece değerlerim : 6. gün 23 8.gün 50,3 10.gün : 132 12.gün : 316,2 çıkmış oldu :) gelsin bebişlerrr

Kizlar cuma gunu ilk ultrason kontrolume gittik ve tek kese gorundu digeri dusmus ama hic kanama gecirmedim simdiye kadar nasil oldu bilemedim. Kalp atislarimizi da duyduk sukur 107 ile atiyor annesinin kuzusu. Hala hic bir belirtim yok sadece korkutucu kasik agrim var heran kanama gecirecekmisim gibi...

hayırısı olsun humuscum benimde çarşamba günü transferim oldu öğlen 1 de bende gidip kan versemmi diyorum 2 gün sonra tekrar giderim şeytan dürtüyor vallaha

tebrık ederı. sağlıkla bebeğine kavusman dileği ile. bende aynı hastaneye gıdıyorum perşembe transferım var ksımetse:Saruboceq:

bende 6. gün dayanamayıp test yaptıranlardanım

6.gün: 19,2
11.gün(bugün): 153,7

benim 5. gün transferiydi...6. günde kanda çıkıyor bence baktırın

Humus cum merhaba, öncelikle hayırlı olsun sonuna kadar mutlu ol inşallah, benimde 9. günüm her an hastalancak gibiyim,herkeste farklıdır biliyorum ama sende hastalancak gibi hissediyormuydun?ılk testini kaçıncı gün yaptın, yarrın yaptırsam kan testi kesin çıkar haehalde dimi ??

9. Gunundeysen kesin cikar canim. Bende kasik agrisi cok cektim hep derlerdi regl olcakmisin gibi ama olmuyorsun diye gercektende. Oyle oluyormus:) sen simdi idrar testi de yapsan cikar bence ... Sonuclarini bekliyoruz cnm insalla hayirlisi olsun

canım benım benımde melek bırı ındı ıkıncı gıtmıs o lekelenmelerım onu belırıtısıymıs kısmet allah hayırlısını saglıklısın ı nasıp etsın duydum kalp atıslarını cok garıp bı duyguydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…