- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Zaten ortalık karısık bu sene gectı saysan yazda gecer sene basında bebe 3 yasına gelmıs olur bölüm ne acababana gaz verin iyi oldu. canim istemiyor bide en kucuk 2 yasinda kiyamiyorum yalniz birakamam.
Datlum kursun ne kursuBenim oglan üc yasina girdi, krse yazdirdim hemen de kursa yazildim
dil ögreniyorum simdi, sonrasinda da is icin egitim alacagim insallah
istersen bir sene daha bekle ama sonra yine devam et
bende sinir üc yas, simdi kreste dil ögreniyor ne kadar erken gitse o kadar iyiydi aslinda
ben almanyadayim bu arada, o yüzden sürekli dil ögrenme gibi bir durumumuz var
Benımkı 5. Dkda uyur ben izlerim artk yalnız yalnız
Ay yok benımkı rahatsız olur toplar eder günlerce evde olmasam ev yınede öyle dagılıp kirlenmez. Ruhu daralıyormus dagınık evde
Ama işte yoğun çalısınca bana yıne fayda yok yaBanane yaa, oynamiyom
Kız senın ki kahve yapıyor kahve daha ne üffff nasıl havalı vallaBanane yaa, oynamiyom
Kız senın ki kahve yapıyor kahve daha ne üffff nasıl havalı valla
Dahada begenmiyor adamı daha napsınnnMikrodalgada misir parlatiyor bir de yumurta hasliyor. Daha sayarim aslinda aklima gelmesi lazim
Dahada begenmiyor adamı daha napsınnn
VihuuuuuuBeyim o benim asigim asik
Vihuuuuuuher zaman daim olsun aşkınız
dogru dedin ya. ilahiyatZaten ortalık karısık bu sene gectı saysan yazda gecer sene basında bebe 3 yasına gelmıs olur bölüm ne acaba
a kucukmus seninki de. ben de onu sorucaktim hangi dil diyeBenim oglan üc yasina girdi, krse yazdirdim hemen de kursa yazildim
dil ögreniyorum simdi, sonrasinda da is icin egitim alacagim insallah
istersen bir sene daha bekle ama sonra yine devam et
bende sinir üc yas, simdi kreste dil ögreniyor ne kadar erken gitse o kadar iyiydi aslinda
ben almanyadayim bu arada, o yüzden sürekli dil ögrenme gibi bir durumumuz var
Hadi bakalım inşallah istediğin gbi olurdogru dedin ya. ilahiyat
insallah. bu gidisle kadinlar klubunden diploma alicamHadi bakalım inşallah istediğin gbi olur
Bende sevıyorum ama ara ara sorumluluklardan sıkılıyorum bekar günlerimi özlüyorumAy napalim evli olmayi cok seviyorum
Ay lav you kadınlar kulubüinsallah. bu gidisle kadinlar klubunden diploma alicam
a kucukmus seninki de. ben de onu sorucaktim hangi dil diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?