- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Ay valla benımde canım sıkılıyordu iyi oldu
Ay bende genelde istediğim gbi olmuyor diye yaptırmıyorum sonra tüm iş bana kalıyorrrr
o da zor ogret sen de ben oyle mi yapiyorum debenim ki titiz annesi alistirmis ne cektim ilk evlendigimde aksamdan evi kirklayip yatiyoduk
3 bebeli 7yildir kendini izole eden bi kadinimAyse sen naparsın ne edersin hele kısaca bahset bize
3 bebeli 7yildir kendini izole eden bi kadinimerken atildim ama iyi oldu. biseye yetisecek gibi okulu dondurduk acele evlendik simdi de devam etsem mi diyorum
Hadi yaaaa oda zor anacım adam bişey begendirmekte zor oluro da zor ogret sen de ben oyle mi yapiyorum debenim ki titiz annesi alistirmis ne cektim ilk evlendigimde aksamdan evi kirklayip yatiyoduk
Çocuklar az da olsa kendılerını idare ediyorsa tam vaktıdır atıl ve bitir o nalet olası okulu bebeğimmm3 bebeli 7yildir kendini izole eden bi kadinimerken atildim ama iyi oldu. biseye yetisecek gibi okulu dondurduk acele evlendik simdi de devam etsem mi diyorum
Tövbeee o nasıl iş öleeBenimki de evlendikten sonra dus almaya basladi
Ay yemıyorum ama yınede dilimi tutamıyorum söylenıyorumTaktik kizim bu yeme
bilerek kötü yapiyor benimki, is buyurmiyayim diye
Tövbeee o nasıl iş ölee
Gece herifimle izleyecegımBaktin mi deadpool fragmanina
türkce dublajli fragmanina simdi baktim yine güldüm yaa
Ay yemıyorum ama yınede dilimi tutamıyorum söylenıyorum
Gece herifimle izleyecegım
bana gaz verin iyi oldu. canim istemiyor bide en kucuk 2 yasinda kiyamiyorum yalniz birakamam.Devat et aslanim arkandayim
2 bebeli 6 ayildir evde kalan kadin söylüyor
yalniz ben sayiyi ikiye sabitledim
kres yasi geldigi gibi de kursa yazildim, meslek ögrenecegim
7 5 2 yasindalarÇocuklar az da olsa kendılerını idare ediyorsa tam vaktıdır atıl ve bitir o nalet olası okulu bebeğimmm
Ay yok benımkı rahatsız olur toplar eder günlerce evde olmasam ev yınede öyle dagılıp kirlenmez. Ruhu daralıyormus dagınık evdecidden ev kalkip gitse hic rahatsiz olmaz
elinde atom karinca gibi bir ben varim, sansli adam
bana gaz verin iyi oldu. canim istemiyor bide en kucuk 2 yasinda kiyamiyorum yalniz birakamam.
Benımkı 5. Dkda uyur ben izlerim artk yalnız yalnız
kesinlikle izle, biz de tekrar mi izlesek napsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?