- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Uyumusum yaBenim yani ideal bir kadin görüntüm yok sadece kendimde baldirimin ince olmasi hosuma giderdi, cizme bulamiyorum resmen, kalin bilekliyim
bir digeri de karin ameliyatimi olunca ortaya cikacak olan görüntü
ben zaten eskide ideal ölcülere sahiptim yani baya 90 60 90 dim
emzirme döneminden sonra memelere veda ettim
eski halime gelsem yeter ya, baldirlara yapacak birsey yok genetik derim gecerim
beyendigim kadin figürü ise monica belluci, yerim
Gök gürlüyor yağmur yagacak. Evim temiz aksama yemegımde var ohhhh benden mutlusu yok suan. İzleyebılırsem tavsiye ettiğin filmi izleyecegım. Bugun daha bi pozitifimKiyamam
Gök gürlüyor yağmur yagacak. Evim temiz aksama yemegımde var ohhhh benden mutlusu yok suan. İzleyebılırsem tavsiye ettiğin filmi izleyecegım. Bugun daha bi pozitifim
Naptın nasıl gectı gerginliğiniz gectı mıOh sefan olsun
Bizim de bugün islerimiz var, hafif gerginiz
Yemek de yapmadim
Simdiden iyi seyirler sana
Naptın nasıl gectı gerginliğiniz gectı mı
Hemen oku felas nas ayetel kursi nazar dıye düşünüyorsan. Olur oyle ya tuzu biberiAy bugün birbirimize girdik
Esim de yersiz gergin
Simdi uyutuyorum cocuklari
Aaaa nazar mi kiz bu dün cok iyiydik, sen sakraktik kimin kem gözüyse
Hemen oku felas nas ayetel kursi nazar dıye düşünüyorsan. Olur oyle ya tuzu biberi
Valla kendı nazarında olabılır bızde de eşimin nazarı deger aman yavrum nasıl uslu aman nasıl iyiyiz dediği gün tam tersine dönüyoruzYani dün de yazmistim hersey yok yolundaydi kendi kendime mi nazar ettim ayol
cocuklar balkonda cok güldüler dün, tam bir yesilcam filmi tadindaydik
neyse yarina güzel basliyoruz
ben bu gece ve yarin sabah felak nas okuyayim
hayir yani esime de bir haller oldu, o da sebini bilmiyor
yav cok kiskaniyorlar bizi
Valla kendı nazarında olabılır bızde de eşimin nazarı deger aman yavrum nasıl uslu aman nasıl iyiyiz dediği gün tam tersine dönüyoruzsendd bakıl bakıp mutlu olduysam farkında olmadan nazar mı ettın naptın. Oku üfle bol bol kim kıskanıyor heleeee
Akrabanız tanıdıgız felan var mı oralardane bileyim hep sükür var agzimda, hak ettim bu günleri derim
aslinda cogu zaman böyleyiz, sadece insanlara görünmeden yasiyorduk, havalar güzellesince gezmeye, balkona falan ciktik tabi iki kücük cocuklar cosmamak elde degil
neyyyse yarin cok isim var, ee bugün ne yaptin yemege
Akrabanız tanıdıgız felan var mı oralarda
Bodruma devam mı yoksa
Fellah köfte cacık yaptım ımmmm efsana olmustu vallasen naptın
Off lezzetli geldi kulagima, hic yemedim daha
ohoo akraba ne kelime, önüm arkam sagim solum akraba ve türk komsular
ylaniz bir kadinim sosyal anlamda yani cevremdekiler hep aile, kardesler, kuzenler bilmem ne
ben yalnizim bir, esimin genis ailesi biraz tuhaf ben distayim o konuda
yani yasitim kuzenleri var esimin, senede bir iki gördügüm bile var ayni mahallede, beni aralarina almadilar diyelim, evet almak zorunda degiller ama ne bileyim. Tuhaf
e tabi biraz dedikodu malzemesiyim böyle genis aileler icin ortaya istahli bir konu lazim
tam agizlara layigim yani, disaridan gelen bir gelinim gözlerinde aileye falan sokmazlar asla
e keyfim de gicir olunca göze battigimi düsünüyorum, dikkat ediyorum hatta iyi ya da kötü birsey belli etmemeye
cay yanina konusulmak istemiyorum
Aferin kız basın dik valla ezdürme gendünü datlum kocan türk dimi
Ay hiç bir yerde bitmez bu konular heryer aynı nadirdie çok iyi gecınenler
burdayimmmm. nabersiniz neler konustunuz ben yokkenayseMsb huhuuuuuu nerelerdesin
Naber kızlar dün kaçtım birden sevgili eşim ortam ayarlamıs film izledik tabi bebe çokca uyandı ama izledik çok şükür
Ohhh sefan olsun ne iyi olmusooo güzelmis
yaa bugün yine pertim cikti, yine bodrum yine bodrum
ormana yürüyüse ciktik birde
ne yorulduk beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?