Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Benim yani ideal bir kadin görüntüm yok sadece kendimde baldirimin ince olmasi hosuma giderdi, cizme bulamiyorum resmen, kalin bilekliyim
bir digeri de karin ameliyatimi olunca ortaya cikacak olan görüntü
ben zaten eskide ideal ölcülere sahiptim yani baya 90 60 90 dim
emzirme döneminden sonra memelere veda ettim
eski halime gelsem yeter ya, baldirlara yapacak birsey yok genetik derim gecerim
beyendigim kadin figürü ise monica belluci, yerim

Uyumusum ya

Gök gürlüyor yağmur yagacak. Evim temiz aksama yemegımde var ohhhh benden mutlusu yok suan. İzleyebılırsem tavsiye ettiğin filmi izleyecegım. Bugun daha bi pozitifim

Oh sefan olsun
Bizim de bugün islerimiz var, hafif gerginiz
Yemek de yapmadim
Simdiden iyi seyirler sana

Hemen oku felas nas ayetel kursi nazar dıye düşünüyorsan. Olur oyle ya tuzu biberi

Yani dün de yazmistim hersey yok yolundaydi kendi kendime mi nazar ettim ayol
cocuklar balkonda cok güldüler dün, tam bir yesilcam filmi tadindaydik
neyse yarina güzel basliyoruz
ben bu gece ve yarin sabah felak nas okuyayim
hayir yani esime de bir haller oldu, o da sebini bilmiyor
yav cok kiskaniyorlar bizi

Valla kendı nazarında olabılır bızde de eşimin nazarı deger aman yavrum nasıl uslu aman nasıl iyiyiz dediği gün tam tersine dönüyoruz sendd bakıl bakıp mutlu olduysam farkında olmadan nazar mı ettın naptın. Oku üfle bol bol kim kıskanıyor heleeee

ne bileyim hep sükür var agzimda, hak ettim bu günleri derim
aslinda cogu zaman böyleyiz, sadece insanlara görünmeden yasiyorduk, havalar güzellesince gezmeye, balkona falan ciktik tabi iki kücük cocuklar cosmamak elde degil
neyyyse yarin cok isim var, ee bugün ne yaptin yemege

Akrabanız tanıdıgız felan var mı oralarda
Bodruma devam mı yoksa
Fellah köfte cacık yaptım ımmmm efsana olmustu valla sen naptın

Akrabanız tanıdıgız felan var mı oralarda
Bodruma devam mı yoksa
Fellah köfte cacık yaptım ımmmm efsana olmustu valla sen naptın

Off lezzetli geldi kulagima, hic yemedim daha
ohoo akraba ne kelime, önüm arkam sagim solum akraba ve türk komsular
ylaniz bir kadinim sosyal anlamda yani cevremdekiler hep aile, kardesler, kuzenler bilmem ne
ben yalnizim bir, esimin genis ailesi biraz tuhaf ben distayim o konuda
yani yasitim kuzenleri var esimin, senede bir iki gördügüm bile var ayni mahallede, beni aralarina almadilar diyelim, evet almak zorunda degiller ama ne bileyim. Tuhaf
e tabi biraz dedikodu malzemesiyim böyle genis aileler icin ortaya istahli bir konu lazim
tam agizlara layigim yani, disaridan gelen bir gelinim gözlerinde aileye falan sokmazlar asla
e keyfim de gicir olunca göze battigimi düsünüyorum, dikkat ediyorum hatta iyi ya da kötü birsey belli etmemeye
cay yanina konusulmak istemiyorum

Aferin kız basın dik valla ezdürme gendünü datlum kocan türk dimi
Ay hiç bir yerde bitmez bu konular heryer aynı nadirdie çok iyi gecınenler

Aferin kız basın dik valla ezdürme gendünü datlum kocan türk dimi
Ay hiç bir yerde bitmez bu konular heryer aynı nadirdie çok iyi gecınenler

Türk tabiysi ama böyle cifte kavrulmus tadinda, sonucta avrupada büyümüs dünyaya bakisi, kültürlere bakisi biraz farkli
gerci burada büyüyüp cok kro olanlarda var her konuda, demem o ki herkes sahsina münazir
ben de o konuda sansliyim, ama buradaki sevre cidden cok fena, birbirinin iyiligini isteyen yok
ben böyle büyümedim cidden, alisana kadar epey zaman gecti
aynen basim dik yürüyorum, ezdirmem kendimi, iki cocuk annesiyim öyle bir lüksüm yok
anneler cok önemlidir cocuklar icin, onlar icin kendime bir cizgi belirledim
kolay degil zaten el memleketinde yalniz kalmak, kocam saolsun ondan baska dostum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…