Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Hamilelik cok zor, benim esim ikinciyi istemisti zor ikna ettim
Süründügümü gördügü icin istemiyordu
Bu konuda sanssizim, hamileligin rahat gecmesi büyük sans kimilerinde
hamilelik evet sıkıntı. ama ben en son hamileligimde cok zorlandim ilkinde zip zip temizlik yapardim zayftim aahh ah

hamilelik evet sıkıntı. ama ben en son hamileligimde cok zorlandim ilkinde zip zip temizlik yapardim zayftim aahh ah

ben tuvalete kalkmakta zorluk geciyordum
ay ac kaldim ben cok, bulantim cok fazlaydi midem rahatsizligim da vardi üzerine, yiyebilmek imkansizlasiyordu, kaslarim eridi yatmaktan
hastanede arada bir kalip serum tedavisi görüyordum
ikinci cocukta o hakkim da yoktu kizima bakacak kimsem yoktu o süreci evde gecirdim
gecmiste kaldi, cok sükür bugünlere geldim
bana ücüncü cocuk örörörör diyenlerin agzina tugla atasim geliyor

yememek cok kotuymus ben yasamadim ama gordum cok zor birsey. at valla sanki siz bakiyosunuz doguruyosunuz. bana da yeter artik bu son olsun diyolar

yememek cok kotuymus ben yasamadim ama gordum cok zor birsey. at valla sanki siz bakiyosunuz doguruyosunuz. bana da yeter artik bu son olsun diyolar

Bana da iki yeter diyenler oldu da ücüncüyü yaparsin artik diyenler de oldu, bunlarin da nedense tek cocuklari var
ikinciyi bile yapmak icin ara koyuyorlar zormus diye bana da ücüncüyü yap, anana da börek acayim mi ister misin
ay yedi ay kustum ama dört ayi devirdikten sonra yemek yapip yiyebildim
hayatta kalmaya calistim, ondan cok sey birikti etti, dogru kararlar alamadim sonraki senelerde de
lohusaligim uzun sürdü, hamilelikten yorgun ciktim üzerine emzirme uykusuzluk. bebek harici hicbirsey düsünmedim, aldim, ettim düsünmedim.
ama ben cok cocuk severim ya, kalabalik ailler hosuma gider

cok zor ya. evet kalabalik iyi oluyorda ne bilim

Gunaydın ay benımde bogazım ağrıyor 2 gündür çok üsüyorum yün çorap hırka modundayım dünde az atesim vardı bizdede aynı korku olusmadı degıl

Ay banada baskı yapıyorlar eşimin tarafı neymiş çok degıl 4 tane olsa yetermıs ara vermeddn doğurmalıymısım kendıleri çok çocukla rezıl olduklarından bi an önce benımde çok doğurup aynı kervana katılmamı istiyorlar hiç gelemem bu oyunlara

Tatlı sanki etrafımız kalabalık eşinin tarafı orda dedın sankı bakmadılar mı kızına hiç

aman dikkat edin atesinizi kontrol altinda tutun insallah degildir

fabrika var burda sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…