- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.095
- 128
- Konu Sahibi tatlialirim
-
cok iyiHmm kendi doguracaksa neden olmasin
cok iyi
hamilelik evet sıkıntı. ama ben en son hamileligimde cok zorlandim ilkinde zip zip temizlik yapardim zayftim aahh ahHamilelik cok zor, benim esim ikinciyi istemisti zor ikna ettim
Süründügümü gördügü icin istemiyordu
Bu konuda sanssizim, hamileligin rahat gecmesi büyük sans kimilerinde
hamilelik evet sıkıntı. ama ben en son hamileligimde cok zorlandim ilkinde zip zip temizlik yapardim zayftim aahh ah
yememek cok kotuymus ben yasamadim ama gordum cok zor birsey. at valla sanki siz bakiyosunuz doguruyosunuz. bana da yeter artik bu son olsun diyolarben tuvalete kalkmakta zorluk geciyordum
ay ac kaldim ben cok, bulantim cok fazlaydi midem rahatsizligim da vardi üzerine, yiyebilmek imkansizlasiyordu, kaslarim eridi yatmaktan
hastanede arada bir kalip serum tedavisi görüyordum
ikinci cocukta o hakkim da yoktu kizima bakacak kimsem yoktu o süreci evde gecirdim
gecmiste kaldi, cok sükür bugünlere geldim
bana ücüncü cocuk örörörör diyenlerin agzina tugla atasim geliyor
yememek cok kotuymus ben yasamadim ama gordum cok zor birsey. at valla sanki siz bakiyosunuz doguruyosunuz. bana da yeter artik bu son olsun diyolar
cok zor ya. evet kalabalik iyi oluyorda ne bilimBana da iki yeter diyenler oldu da ücüncüyü yaparsin artik diyenler de oldu, bunlarin da nedense tek cocuklari var
ikinciyi bile yapmak icin ara koyuyorlar zormus diye bana da ücüncüyü yap, anana da börek acayim mi ister misin
ay yedi ay kustum ama dört ayi devirdikten sonra yemek yapip yiyebildim
hayatta kalmaya calistim, ondan cok sey birikti etti, dogru kararlar alamadim sonraki senelerde de
lohusaligim uzun sürdü, hamilelikten yorgun ciktim üzerine emzirme uykusuzluk. bebek harici hicbirsey düsünmedim, aldim, ettim düsünmedim.
ama ben cok cocuk severim ya, kalabalik ailler hosuma gider
cok zor ya. evet kalabalik iyi oluyorda ne bilim
Gunaydin kizlar ❤
Uzun süredir gec uyuyorum aksamları erken uyumaya karar verdım ruhum vücudum dinlensın biraz erkenden yataga gırıp uyuyakalıyorumBaklavadeseni nereye gitttin
Gunaydın ay benımde bogazım ağrıyor 2 gündür çok üsüyorum yün çorap hırka modundayım dünde az atesim vardı bizdede aynı korku olusmadı degılGünaydin, bu sabah cigerimin üst kismi dolu olarak uyandim. Griptim zaten, coronomi yav bu falan diyoruz esimle. Dün de esimde oldu, gögsümüzün ortasinda tam doluluk var.
Coronoysa da evde dinlenerek geciririz artikin, simdilik durumlar iyi
Ay bizde iki tarafta çok kalabalık artk öğkkk modundayımcok zor ya. evet kalabalik iyi oluyorda ne bilim
Ay banada baskı yapıyorlar eşimin tarafı neymiş çok degıl 4 tane olsa yetermıs ara vermeddn doğurmalıymısımBana da iki yeter diyenler oldu da ücüncüyü yaparsin artik diyenler de oldu, bunlarin da nedense tek cocuklari var
ikinciyi bile yapmak icin ara koyuyorlar zormus diye bana da ücüncüyü yap, anana da börek acayim mi ister misin
ay yedi ay kustum ama dört ayi devirdikten sonra yemek yapip yiyebildim
hayatta kalmaya calistim, ondan cok sey birikti etti, dogru kararlar alamadim sonraki senelerde de
lohusaligim uzun sürdü, hamilelikten yorgun ciktim üzerine emzirme uykusuzluk. bebek harici hicbirsey düsünmedim, aldim, ettim düsünmedim.
ama ben cok cocuk severim ya, kalabalik ailler hosuma gider
Tatlı sanki etrafımız kalabalık eşinin tarafı orda dedın sankı bakmadılar mı kızına hiçben tuvalete kalkmakta zorluk geciyordum
ay ac kaldim ben cok, bulantim cok fazlaydi midem rahatsizligim da vardi üzerine, yiyebilmek imkansizlasiyordu, kaslarim eridi yatmaktan
hastanede arada bir kalip serum tedavisi görüyordum
ikinci cocukta o hakkim da yoktu kizima bakacak kimsem yoktu o süreci evde gecirdim
gecmiste kaldi, cok sükür bugünlere geldim
bana ücüncü cocuk örörörör diyenlerin agzina tugla atasim geliyor
aman dikkat edin atesinizi kontrol altinda tutun insallah degildirGünaydin, bu sabah cigerimin üst kismi dolu olarak uyandim. Griptim zaten, coronomi yav bu falan diyoruz esimle. Dün de esimde oldu, gögsümüzün ortasinda tam doluluk var.
Coronoysa da evde dinlenerek geciririz artikin, simdilik durumlar iyi
fabrika var burda sankiAy banada baskı yapıyorlar eşimin tarafı neymiş çok degıl 4 tane olsa yetermıs ara vermeddn doğurmalıymısımkendıleri çok çocukla rezıl olduklarından bi an önce benımde çok doğurup aynı kervana katılmamı istiyorlar hiç gelemem bu oyunlara
Maalesef onlara göre kadının tek görevi doğurmakfabrika var burda sanki
aynen bi bakiyo sanki bebeyle 3 gun araliksiz zaman gecirmis belinden tutmalar ayaklari uzatmalarMaalesef onlara göre kadının tek görevi doğurmakbebelere de adam akıllı baksalar bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?