- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Anlamadımaynen bi bakiyo sanki bebeyle 3 gun araliksiz zaman gecirmis belinden tutmalar ayaklari uzatmalar
kahkaha attim yaaaaAnlamadım
Kesınlıkle benım kocacıgımda öylekahkaha attim yaaaaesimden bahsediyorum couga bakinca yaptiklarini
Alisirsa öyle giderAy
Kesınlıkle benım kocacıgımda öyleama kızım babasının tepesınden inmiyor alısmaya basladı artk şikayetlenmiyor
Şikayete fırsat yok banane bebeyi tek basıma mı yaptım ilgilenmek zorundasın deyıp pasliyorum babasınaAlisirsa öyle gider
Tatlı sanki etrafımız kalabalık eşinin tarafı orda dedın sankı bakmadılar mı kızına hiç
Anladım canım Rabbim kula muhtac etmesin insani ne zor gecmiştr o gunler ve lohusalıgı en çok uzatan etkıleyen sebep annelerın yardımsız kalmasıHayir asla, buna kvdem de dahil
ilk hamileligimde kvdem yan apartmanimdaydi, hastaliklarda falan da hic orali olmaz
öyle böyle yani, kacar cogu zaman
ikinci hamilelikte hatta baya zor durumdaydim üc ayligina tatile gittiler ilk defa saolsunlar
degisik buradakiler ya, yardim etmezler
yabanci gibiyiz hatta digeriyle
Boyle aıle ilişkilerinde olan çocuklara oluyor. Buyukler ne yaparsa yapsın çocuklara yansımamalı ne bılım zor seyler. Çok şükür bu denli aılere yakın degılız. Yakın olsak bılıyorum ki iki tarafta havadan nem kapmaya müsaitHatta iki gün önce kapinin önünde bir isimiz vardi cocuklar da dolaniyor yanimizda, alt katimizda da teyzesi var iste cocuklar yanina gidiyorlar disarida ama ortak bahce düsün
dolaniyorlar yanlarina da gitmisler, bir ara esim eve cikmisti ben asagidayken, asagidayiz ama cocuklar uzagimizda dgeil yani biz bakiyoruz ama gezmelerine de izin veriyoruz alan kücük zaten, iste esim balkona ciktiginda asagida duymus ,bir kuzeni cocuk bakicisimiyiz biz demis, annesi falan susturmus duymayalim diye
düsün cocuk baksalar zaten tamam derim de biz yanindayiz, cocuklar geziyor yaniniza heves edip bir geldiler diye bakici oldular, duyunca cok sinirlendim
cocuklar masum, düsünmüyorlar hemen yanlarina gitmek konusmak istiyorlar az da olsa, sosyallesmek istiyorlar
karsimizdakiler böyle ama
cocuklara bu konuda sert de cikamiyorum, ne diyeyim gitmeyin onlar kaka mi diyeyim, anlamiyorlar hicbirsey
idare ediyorduk zaten
disarida yanlarina gidip azicik oturdular diye duydum bu lafi
Anladım canım Rabbim kula muhtac etmesin insani ne zor gecmiştr o gunler ve lohusalıgı en çok uzatan etkıleyen sebep annelerın yardımsız kalması
Boyle aıle ilişkilerinde olan çocuklara oluyor. Buyukler ne yaparsa yapsın çocuklara yansımamalı ne bılım zor seyler. Çok şükür bu denli aılere yakın degılız. Yakın olsak bılıyorum ki iki tarafta havadan nem kapmaya müsait
kahkaha attim yaaaaesimden bahsediyorum couga bakinca yaptiklarini
kabullenmesi iyi bisey. bugun ev supurme sırası ondaydi sabah kalkti hasta olmus birdenbenimkinin bu konusa sikayet sansi yok
lat degistirir, aksam kitap okur. disarida gezdirir
evet zor cogu zaman ama cocuklar da böyle böyle büyüyor
bir de secenek sunuyorum ya bulasiklari yika ya cocugun altina al diye bölüyoruz biz, o da en kolayini seciyor tabi
Kesınlıkle gün olur devran döner. Anne güçlü olunca ailede güçlü oluyor. Deger verildiği kadar deger vereceksın insanlar fazlasını verdiğinde kendını bulunmaz hint kuması sanıyor kesın atmayı bıleceksinKesinlikle, sansim bu konuda böylemis. sükrediyorum ki hepsi geride kaldi
etrafimda hep bu tip insanlar var, bu yüzden gülü olmak secenek degil benim icin
güclüyüm diyorum, daha da güclü olacagim
bu tip ortamlarda anne kendini ezdirirse cocuklar da cok eziliyor
fark ettigimden beridir uzak dururum
cok zorluk cektim ama bugünler de gececek dedim hep, gecti de
simdi cok sükür hersey yolunda ama gün olur devran döner diyorum hep
herkesin colugu cocugu var, bugün bana yarin sana
iste o zamana bir kilo cekirdegimle alacagim cocuklarimi yanima camdan izleyecegiz neler oluyor diye
kabullenmesi iyi bisey. bugun ev supurme sırası ondaydi sabah kalkti hasta olmus birden
Kayınvalidem ve görümceler eşim çaydanlıgı tasımasına bile izin vermezlerrrbenimkinin bu konusa sikayet sansi yok
alt degistirir, aksam kitap okur. disarida gezdirir
evet zor cogu zaman ama cocuklar da böyle böyle büyüyor
bir de secenek sunuyorum ya bulasiklari yika ya cocugun altina al diye bölüyoruz biz, o da en kolayini seciyor tabi
Darısı benım basıma bebe uyur inşallahev isine asla dokunmaz, yapsa da benim gözüme batar
öye bir yapar ki pisman olursun yaptirdigina, illa ki birsey kirar mesela
ama cocuklara bakiyor, hic yoktan iyidir
büyüdüler simdi pek is kalmadi ona ama bebek uyutmada falan yardim ederdi falan filan
ay ben rahatim ya bakiyorum da, bu sabah cocuklar uyanmis abla kardes oynuyorlardi, yatakta sekize kadar kalabilmek falna eskiden hep hayal olan seylerdi
dünya varmis beee
Kesınlıkle gün olur devran döner. Anne güçlü olunca ailede güçlü oluyor. Deger verildiği kadar deger vereceksın insanlar fazlasını verdiğinde kendını bulunmaz hint kuması sanıyor kesın atmayı bıleceksin
Darısı benım basıma bebe uyur inşallah
Ben ani bi kararla bahar temızlıgıne gırıstım ama offf hiç bitecek gni degıl. Su mutfak dolabındakı tum bulasıkları yıkayıp tekrar dizmeyı anlıyor musunuz ya bana pek saçma gelıyorAy keisnlikle, ama bunu zamanla yapabiliyor insan
hata yapa yapa ögreniyorsun
yasadiklarimdan ders aldikca ona göre davraniyorum ben de
e yas 29 oldu artik bir zahmet ama dimi, anne olmak büyük sorumluluk zaten
ayyy bugün ne yapsak yaa, eism cok yorgun dinlenelim diyor ama ben durulamiyorum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?