Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Ben ani bi kararla bahar temızlıgıne gırıstım ama offf hiç bitecek gni degıl. Su mutfak dolabındakı tum bulasıkları yıkayıp tekrar dizmeyı anlıyor musunuz ya bana pek saçma gelıyor

sacma zaten, zaman oldukca düzenliyorum ben bölüm bölüm
öteki türlü basa cikilmiyor, cok yorucu

Çok şükür bu gunumuze ya neydı ilk aylat tam tırlatmalık gece arabayla çok gezdık uyusun dıye

benim icin de ilk zamanlar en zor zamanlardi
millet büyüdükce derdi de büyüyor diyor ama bende tam tersi
cocugun baska ihtiyaclarinin olmasi benim dingin bir bedene sahip olmama engel degil
ama bir kücük bebek bakimi düyasini alt üst ediyor insanin
ne uyku, ne dinlenme

Çok ağladım ilk ağlar kımse nıye bu kadar zor oldugunu anlatmadı dıye

Cidden hamile kalinca megersem herkes biyik altinda gülüyormus cekeceklerimi düsününce demek
Ay evet diyorum ya kadınlar rezıl oldukları için benımde rezil olmamı istediler. Bana maddjnve manevı çok çok agır geldı. Samimi bi şekilde zor oldugunju arkadaslarıma hep anlattım butun tecrubelerımı aktardım. Valla Allah annelerin yardımcısı olsun

Bir de genis ailede cocuklara ortak bakiliyor, o bile anne icin aslinda cok dinlendirici birsey
yalniz annenin bu sansi da yok
bazen cildiriyor insan
bir saat uyku icin bile vucudumun dayanamadigini biliyorum, hastaliklar cikti bu sebeple, o yorgunlugun tarifi yok
ben kizima bu konuda cok sestek olmayi planliyorum, ayni sekilde gelinim de isterse seve seve yardim ederim destek olurum
burada bir de cocuk bakanlar daha rahat cünkü disiplin veriyorlar kafalarina göre
bebekken odasina kapatip aglasa da yanina gitmeyenler var
tercih meselesi, ben cocuguma bunu yapamam, birseyler yanlis cünkü bu sistemde de
ne oldu cidden zordu sabrettim su an cok mutlu cocuklarim oldu
döktügüm terin, gözyasinin gercekten karsiligini aliyorum
sevgi dolu, güzel ahlakli oldular
üc yasindan önce oglumdan inan cok cektim, konu da var, bu durumda beni elestirenler de oldu
bunalmistim o dönem cok, simdi o ayni cocuk melekten farksiz, hergün sükrediyorum baktikca

Evet kalabalık aile o konuda iyi yeri geldi hep kahvaltılık yedık aksama kadar tuvalalete gıdemegım oluyordu bi yandan ev işlerini yapayım dıye yıpranıyordum eşim yoğun çalısıyordu. İnsan bi tas çorbaya hasret kalıyor. Evet bende uyku eğitimi vs vermedim arada ağlamasına izin veriyorum ama 1 2 dk anca. Şimdiye kadar koynumda uyu artk ele avuca sıpmayıp 2 defa yataktan düşünce besıgine koydum hala zor ama gecıyor buyuyor çocuklar. Anneler yıpransada gunun sonunda bı gulucugu yetıyor

burda kullandigim iyo gelmiyor bana. teyzemin Almanyadan getirdigi iyidi gecen sene kullandim ama ismini unuttum sun li biseydi

ya ben de arayis icindeyim aslinda
gecen sene kullandigimi alacagim bu gidiste
daha gecen aldim ma kirec gibi, yani deniz kenari haricinde sürüp gezmek imkansiz
bir ara gidip secmem lazim
Benımde pyle kıreç gbı hiç sevmedim yenı alasım var guneş kremı tavsıyesı isteyıp buzluga gırıstım ay ne bulmussam atmısım buzluga duzenle duzenle bitmedi

burda kullandigim iyo gelmiyor bana. teyzemin Almanyadan getirdigi iyidi gecen sene kullandim ama ismini unuttum sun li biseydi

Bu arada bugün gnes kremimi aldim
hep 50 faktör alirdim, ortalama bir markanin 30 faktörünü aldim
fena degildi, baya hafifti hatta
dudaklarim icin de yine 30 faktörlü koruma aldim, mutluyum

Bu arada bugün gnes kremimi aldim
hep 50 faktör alirdim, ortalama bir markanin 30 faktörünü aldim
fena degildi, baya hafifti hatta
dudaklarim icin de yine 30 faktörlü koruma aldim, mutluyum
ben günes kremi almicam çikamicaz ki hiç

Günaydiiin canlarim
Güneslir gün, müthis huzurluyum
Sizler nasilsiniz
Günaydınn bende iyiyim adetim yaklasıyor bi sinir var üzerimde. Havada kapalı temızlıge devam camlara giriştim. Bi yandan eşimin doğum günü yaklasıyor ona bişeyler hazırlamak istiyorum bedenım temızlıkle kafamda onunla mesgul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…