Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Asıl sorun olaylara bakış açımda olabilir. Huzursuz eden asıl şey daha soyut şeyler. Yani hayatın anlamını sorgulamak gibi. Böyle anlamlandıramadığım bir huzursuzluk. İç sıkıntısı.. Kendime karşı önceden çok acımasızdım, şimdi o denli acımasız değilim ama kendisini şımartabilen bir karakterde değilim. Kendime saygı duyup nefret etmiyorum, kendimi seviyor gibiyim. Kendime şefkat konusunda yapabildiğim bu.

Kendinle baris eger barismamissan
sana diyorum ama ben hala bu asamadan gecebilmis degilim
insan yönlendiriliyor, yanlis cevrelerde, yanlis düsüncelere maruz birakiliyor
hayata gelme amacimizdan sapiyoruz, bu da huzursuzluk, tamamlanmamislik duygusu olusturuyor
aslinda hersey ilüzyon, asil gercek ruhumuz
onu yüceltmedikten sonra huzur bulamayiz
o kadar degerli birseye hor davranma
sen ben demeksin, ben gökyüzüyüm, o da bir evren
sen herseyin yani, bunu unutmamak gerek, biz bir bütünüz
ne güzel yaratildik
esasinda herseyle basir icinde olmamis gerekir, ama önce kendimizden baslamak lazim

Kendimle barıştım mı bilmiyorum, barıştım gibi ama sanırım düzeltilmesi gereken çok şey var. Hayata gelme amacımızdan sapıyoruz çok doğru.. Sohbet için teşekkür ederim. :) Umarım kendimizle barışmış, eksik duyguları tamamlayabilmiş kişilerden oluruz.

Bunu deneyeceğim yaşam koçcugumm
ay bu gamsiz beee
yazmasindan anladim
Ya birazcicik var da o kadar da değil
Aslında buna cevap verecektim ama birkaç mesaj daha yazmışsın toplu cevap vermiş olayım:) benim hayatımda bir ara içimin huzursuz olması için manevi değil de daha somut sebepler vardı. Çok uzun süre üstesinden gelmeye çalıştım. Başarırsam sonsuz mutluluğu elde ederim sandım. Ama öyle olmadı. Onu başardıktan sonra başka bir şey, o bittikten sonra başka bir şey. Hepsi de maneviydi bu sefer hem de. Hiçlik, değersizlik, önemsenmeyen insan olma, kendini sevmeme, geçmişte yaşayamadığın her duygu için kendini ve hayatı suçlama.. bircok şey barındırıyordu huzursuzluğum. Sonra farkettim ki ben bunları düşündükçe hissim artıyor hissim arttıkça hayattan kopasim geliyor. Bütün süreç birbirini tetikliyor. Evet dedim şu koca dünyada belki bir hiçiz, dertlerimiz birer hiç. Ama bazen hiç olmak da çok güzel ki. Dilediğin kadar hata yapma hakkın var! Dilediğin kadar o hatadan dönme hakkın var, dilediğin kadar delirme hakkın var. Ben bu yönünü düşündüm. Yani senin sorununu ne açıdan ele alacağımı bilemedim ama şunu söyleyebilirim ki mutluluk orda burda surda ya da bir kişide değil. O senin içinde. Kendini mutlu etmenin yollarını bulman gerekiyor. Çok basit bir şey de olabilir bir amaç bir hedef de olabilir. İnsan sadece amaçsız yaşayamaz biliyor musun?
Bak en son ne zaman bir müzik açıp kendi kendine eglenmişsin:) sen de sasirmadin mi 5 yıldır bunu yapmamış olmana.

Evet daha önce ben de mutluluğu bi şeylere bağlıyordum. En basitinden çok istediğim bir iş olursa mutlu olurum gibi. Tamam o an mutlu olurum ama içimdeki o huzursuzluğu götürmeyeceğini çok sonradan fark ettim. Somut şeyler var aslında ama bence asıl nedeni soyut, bu yüzden öyle yazdım. İnşallah ben de bulurum yolumu..
Evet şöyle bir düşününce çok uzun olmuş haklısın :) Teşekkür ederim tavsiye içinde :)

Ne demek dertleşmek istedikçe gel, ben de gelcem arada bu başlığa. Sahibini pek sevdim tatlialirim

O nasıl bı aralıktr ya 53-90

Günayyydiiiin
Yataktan cikamadim hala, hop kalkiyorum
Bir kahve yapayim, Mannhatan kiziyim cünkü
Off bugün de artis tarafimdan uyanmisim
Kahvalti tavsiyesi alalim hemen

Günayyydiiiin
Yataktan cikamadim hala, hop kalkiyorum
Bir kahve yapayim, Mannhatan kiziyim cünkü
Off bugün de artis tarafimdan uyanmisim
Kahvalti tavsiyesi alalim hemen
Günaydın ben yumurtasız yapamam yumurta olmazsa bomboş gelıyor kahvaltı mısırlı maydanozlu omletimi yedim çamasırları astım şimdidd kahvemi içiyorum tüm gün keyfımın kahyası ne derse onu yapmayı düşünüyorum

Ben de erken yazmak istiyorum aslinda, daha saglikli. Okullar acilinca ister istemez erken yatacagim gerci. Gece muhabbeti de baska oluyor
Ben hiç bir zaman erken uyumazdım hep böyleydı resmen gece kusuyum bi tek kızım dogdıgunda o uyanmadan dinlenebilmek için 8 9 artk ne vakit bulsam yataga atardım kendımı. Bide bugunlerde erken uyumak istiyorum istesem yıne dururum gece ama dinlenesim var

Vayys
Ben de yumurta yerim, neredeyse hergün
Tavaya kirarim bir de ,ekmek gibi gidiyor bizim evde
Simdi türk kahvesi yapiyorum kendime
Koca kisisi gec yatmis, uyuyor
Kahvalti yapmam ben de simdi ama cocuklara birseyler hazirlari
Heryerim agriyor bir de, azicik ucundan platesimi yapacagim omuz kol falan calistirayim masaj niyetine
Güzel bir gün ama

En iyisi, vucudunu dinle
Bende de uyku problemo var genelde
Uyumak sanki zaman kaybiymis gibi sürekli direniyorum
Psikologluk aslinda bu halim
Ne var yani uyuyan ne olur. Ama uyumayip sunu sunu yaparim kafasi var
Hofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…