Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

aboov o cok dengesiz bir aralik ama
ben en fazla 58 oluyorum genelde 54 kiloyum ama boyum 158
yani 54 fazla diyorlar benim boya zaten de, ben kendimi hangi kiloda rahat hissediyorsam o kiloda kalmak istiyorum
bu arada rahat degilim, sistim belli, rahatsiz oluyorum
ama 53 90 arasi ne ya , naptin haci sen

Hahahaha hayatı uçlarda yaşarım diyormusum üniversitede 90a kadar çıktıktan sonra kilo vermiştim 53e düşmüştüm sonra birkaç yıl içinde 58-60 arasına sabitledim. Evlendikten sonra yavaş yavaş al ver al ver 60-70 arasında gezdim derken sonuç budur şimdi yine verme evresindeyim benim de boyum 1.60 bu arada

ay ben hamilelikten sonra degistim ya
ne bileyim emzirmede memeler gitti, göbek enlesti
ama sen bu isi baya yoyo yapmisin elinde, kiz onu nasil basariyorsun
evlenince bir ben kilo almadim herhal
ne oluyo ya evlenince de aliniyor, ben iki kilo ancak almisimdir
ne yediriyo kizim kocalariniz size

Sağlıklı beslenip spor yapınca verebiliyorum kilo. Ama verdikten sonra ikisini de bırakınca geri alıyorum bir türlü yaşam standarti haline getirememek benim sorunum bir de neden evlenince kilo aldım çünkü bambaşka bir şehre gittim eşimin görevi gereği. Hatay ve Antep mutfağı diyeyim sen anla

Başlık hayırlı olsun. Konuyla alakasız olacak ama bir şey soracağım, içinizde huzursuzluk olduğunda bununla nasıl baş ediyorsunuz?

Off oralara bir yemek yemeye gelesimiz var , cok övüyorlar agzim sulaniyor
ben de alamanci oldum evlendim geldim
e yalniz olunca mecbur güclü olmak zorundasin, Türkler olsa da yalnizsin, herkesin akrabasi falan oluyor, benim yok
ben de verdim gazi kendime yasam standarti haline getirdim desem yalan olmaz
son üc dört aydir biraktim sporu, ama alti yildir düzenli yapardim
yine eski düzenene dönecegim
yemek yemeyi cok severim ama sporu da yapip yakardim bir sekilde
ayyy yine veririz ben cok gazci bir insanim alsinda
sen burada takil ben sana gaz veririm ama coronodan sonra
simdi cok yorgunum nedense, bir türlü güy bulup baslayamiyorum rutinime

Başlık hayırlı olsun. Konuyla alakasız olacak ama bir şey soracağım, içinizde huzursuzluk olduğunda bununla nasıl baş ediyorsunuz?

ilk bir bununla yüzlesiyorum, yani
ben huzursuzum ya diyorum
herseyi normal oldugunu kendime tekrarliyorum, kafaya taktigim sey varsa aslinda önemsiz diyorum
dua, meditasyon cok önemli aslinda
dzenli yapabilsek bu duruma da cok düsmeyiz diye düsünüyorum

Bazen insanı boğuyor bu huzursuzluk. Bu gece de öyle canım sıkıldı, yazacak yer ararken bu başlığa denk gelip yazayım dedim, haklısınız..

Yaaa alamanyalarda mısın. Çektiğin gurbeti az çok anlayabiliyorum çünkü şuan ben de Şırnak tayım yine görev gereği. Hiç aile akraba vs yok. Tek tük arkadaş edinmiştim şimdi onlarla da görüşemiyoruz Corona muhabbetinden dolayı.

Ama şu standart haline getirme işine bu sefer taktım. Ömrümü al ver le mi geçireceğim ayolhaha
Az buz da değil 10ar kilolar alıp vermek hhaha
Ben takilayim sana, arada gazla beni istediğim kiloya düştüğüm zaman bile sporu birakmayayim dinimiz amin

Bazen insanı boğuyor bu huzursuzluk. Bu gece de öyle canım sıkıldı, yazacak yer ararken bu başlığa denk gelip yazayım dedim, haklısınız..
Ben de önce yuzlesiyorum. Beni ne bu kadar sıkmış olabilir diye düşünüyorum. Eğer sebebi belliyse kolay. Ya bir de değilse? İşte o zaman da açıyorum müzikleri evin ortasında deli danalar gibi oyna dur o terle enerjiyle beraber o sıkıntı da gidiveriyor sanki

Tavsiye olarak dusa girmeni öneririm
su negatifligi alacaktir, kaya tuzuyla küvette vucudunu dinlendir, dogaya cikip topraklan
üzerinde biriken enerjiyi at
güzel kokular sürün
illa ki arada bir düsüyor insan ama
bak simdi yapabiliyorsan dusunu al, tertemiz bir zihin de pesine gelip uykuya dalacaksin
ya da ac cami temiz hava girsin, derin nefes al burnundan

Bak cidden o konuda gazlarim
ben günde 40 dakika kardiyo yaparim normalde
birkac plates hareketi de yaparim e bitti gitti
baslaman gerekiyor ama sikilmadan, severek yap
bir de sunu düsün bu kendine yaptigin iyilik, kilolara odaklanma
nefesine odaklan
ben yapiyordum da ne oldu ara verdim ama eksikligini hissediyorum
alisinca gercek anlamda baglaniyor insan cünkü
oh anidan yasam kocluguna büründüm, gecti

ay bu gamsiz beee
yazmasindan anladim

Nedeni belli olan konular da var olmayan konular da var. Ama iki durumda da zorlanıyorum çözümünde.. En son evin içinde sanırım beş yıl önce falan oynamışımdır belki, ondan mı böyle sıkıntıdayım :)
Bunları yapıyorum ama kısa süreli ya fayda ediyor ya etmiyor. Aslında benimkisi anlık huzursuzluk değil ama bu gece bir miktar arttı sanırım. Şu uyku düzenini nasıl oluşturacağım.. En son beş gece üst üste düzenli uyumayalı aylar olmuş

iki cocuktan sonra istesem de uyuyamiyorum ben
simdi daha iyiyim ama deliksiz uykus nedir unuttum
benim de söyle birsey var yatak odasinda uyuyamiyorum nedense
koltukta uykum geliyor yataga gittim mi aniden kaciyor, cok sinir bozucu
uykuya dalamiyorum o yatakta
birseyler mi eksik hayatinda, birseyler seni huzursuz ediyor olmali
maeviyatla mi ilgili, yoksa baska sebeplerle mi?

İş sorunu var, özel hayatla alakalı birtakım bir şeyler var, maneviyatla ilgili olan kısmı da var evet. Aslında ben biraz mutlu olmayı sanırım beceremiyorum. Yani bu sıkıntılar bi bende yok, bu sıkıntıları olup da huzursuzluğu kontrol altına alanlarda vardır.

Mutluluk nedir senin icin
uzun uzun düsün
düsününce hicbirseyinin olmadigini hissedebilirsin belki de
sinirlanir biz ciziyoruz farkinda olmadan, cogu zaman bilinclati, ego birseyler bize sinir cizip su sudur diyorlar
bazen kaybolmak lazim hiclikte, düsünmek lazim
herseyin anlamsiz geldigi o anlarda insan özüne ulasmayi deneyince hersey manasiz geliyor
bur huzur geliyor
bakis acinla da alakali olabilir bazi seyler
ihtiyaclarinla da
ihtiyaclarina önem ver, ihmal ettigin duygularin, bir sen vardir belki de
tüm sorun bu da olabilir

Bilmiyorum bu mutluluğu birkaç yıldır çok düşünüyordum sonra şunu fark ettim benim mutluluk diye belirlediğim şeyler mutluluk için kıstas değilmiş. Ondan sonrada mutlu olmak gibi bir gayem olmadı. Yani mutlu olmayı elbet isterim ama şöyle olursa mutlu olurum diye beklentilerde bulunmamaya çalıştım. Çünkü mutluluk anlardan ibarettir, anlıktır. Ama işte huzursuzluk gibi bir kavram var. O böyle bazen bir balon gibi şiştikçe şişiyor, büyüyor, kontrol altında tutamadığım anlarda zorlanıyorum. İhmal ettiğim duyguları nasıl temin edeceğim?
Bu arada gece gece içinizi karartmış olabilirim kusura bakmayın :)

yok kararmadi dert etme. cözümü bulmak icin ilk önce asil sorunu bulman gerekiyor
seni huzursuz eden seyi dillendirebilir misin? illa ki vardi birseyler
ihmal ettigin duygular derken yani kendine hor davran mi o da var
bazen kendimize de sefkat göstermemiz gerekir, simartmamiz gerekir, farkinda olmadan kendi üzerimize cok geliyoruz su hayat sartlarinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…