- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
 kendıni nasıl mutlu hissediyorsan kilo önemli degılGöbeğim basenim ve ben de şaşkınız
Kızartmayı terkedeli yıllar oldu ama pek severım kendılerinigunaydın ❤ kizartma yaptim pogaca vardi gec oldu ama
Ahaaa gözü kaldı aysenin bogazında kalcekayy kesske benim olsaaa
Amaan hallediliyo ya, birazcık istikrara bakıyor kendıni nasıl mutlu hissediyorsan kilo önemli degıl
Amaan hallediliyo ya, birazcık istikrara bakıyor
Ahaaa gözü kaldı aysenin bogazında kalcek
Öyle deme kız en son öyle diye diye 46 bedeni görmüştümÜc günlük dünya bir de, nolcek 34 beden olana ödül mü veriyorlar
Öyle deme kız en son öyle diye diye 46 bedeni görmüştümbiz işin şeyini çıkarırız boğalar olarak bak soylim hahahs
Silkelen bi kendıne gelÖyle deme kız en son öyle diye diye 46 bedeni görmüştümbiz işin şeyini çıkarırız boğalar olarak bak soylim hahahs
Silkelen bi kendıne gel
Bı boga da bızım evde var ne bıcım yemege duskunsunuz yaaaBence basina ne geliyorsa rahatliktan geliyor, ben de bogayim oradan biliyorum
Halleder ya, 53 olabilen bir canli bu
Bı boga da bızım evde var ne bıcım yemege duskunsunuz yaaa
Sen ne yapiyon yaa bak tekrar tekrar sasiriyorum sana
Yaa ne güldüm hahahaBence basina ne geliyorsa rahatliktan geliyor, ben de bogayim oradan biliyorum
Halleder ya, 53 olabilen bir canli bu
Ama bir inat ettim mi de veririz evellallahhhBı boga da bızım evde var ne bıcım yemege duskunsunuz yaaa
Tatlı hepımızı zayflatacskYaa ne güldüm hahaha
Kız sen bide karedenızlısın otlu seylerı sevmen lazım nıye kılo alasınAma bir inat ettim mi de veririz evellallahhh(veremedi)
Karadenizli değilim kız nereden çıktıKız sen bide karedenızlısın otlu seylerı sevmen lazım nıye kılo alasın
Evet yaşam koçutatlialirim
Tatlı ya yazmıstım ya fatketmedım eee nerelısınKaradenizli değilim kız nereden çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?