Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Tabi ailelerdd etkılı boyle konularda. Kızım doğduğunda eşim evi süpürmüştü resmen kendı annem kaynana gbi davranıp neden o yapıyor zaten işte yoruluyor demıstı hep kültür

bircok seyi kafamdan atmak zorunda kaldim burya gelince
buradaki kültür farkli, Türklerde yani bambaskalar
ye yardimseverlik,komsuluk yok
kvdem bile diyorum ya gecen cok ama cok hastalnmisti infuluenza oldum ilk ben, benden sonra da esim
esim beni hastaneye getir götür yaparken bitmisti iki cocuk da bakiyor bir yandan
kvdem den yardim istedik tabi gelirim dedi, cünkü esim de hastandi cocuklar kaldi ortada baya agirdik
bir gece kaldi sabah gitti ama esimin doktora gitmesi gerekiyor, ben zaten ayaga kalkamiyorum
esime sen gidersin birsey olmaz dedi, yüksek atesli nöbetler geciriyordu
aklim esimde kaldi gitti ama evde dokuz dogurdum
zaten bir geldi az kaldi arabayi vuruyormus bir yere, titremeler geliyor vucut kasiliyor cünkü
sonraki gün de ben yakindaki saglik ocagina ilac yazdirmaya gittim, almiyorlardi beni doktorum uzaktaydi, dedim baska carem yok oraya kadar süremem, ayakta duramiyorum
yazdilar ilaci sonra
ilk defa böyle oldu ama, bir ay ancak gecti hastalik
corona da bunun bir diger versiyonu zaten

Zıtlastıkça çocuklar dahada hırçınlasıyorrr en iyisi karar vermesıne müsade etmek

cok kücükken kisin ince elbise giymek istiyordu, ceket giymek istemiyordu süslü
o dönemler öyle oluyor ama simdi koca kiz oldu daha mantikli davraniyor
ben de zaten karismiyorum
ona laisveris yaptigimda anne cok güzel almissin diyor, bazen benim kiyafetlerime sulaniyor, hepsi senin olacak diyorum falan
ayy nasil büyüdü ya, valla bambaska bir duyguymus

Hosgeldin ya
valla kalabalik yok zaten baklava var, arada ayse gelip bakiyor bir de bendeniz tatlialirim varim
kendini tanit genc
Buralar değerlenmeden yer kapalım
Valla ben hayatının yarıdan fazlasını diyetle geçiren bir garibim, şuanda da buzdolabının kenarında kk da geziyorum ki açlığımı unutayım gidip uyuyayım tipik bir boğa burcuyum vesselam
26ya gireceğim Mayıs'ta. 1 buçuk yıllık evliyim, çocuk henüz yok

bu arada cok yerim ama vucudumu alistirdim, bol hareket ederim ama diyet yapip da güzel canimi üzmem
bu aralar benim de fazlalik problemim olustu zaten
kendime yayma hakki verdim, o hak sonlandiginda zatek kosturmaktan bitiyor insan
en son gittigim kursta karnim uzun hava calmisti
yazik o da aliskin degil uzun süre ac birakilmaya, ders saatleri cok uzun geliyor

ben hayatımın belli dönemlerinde kk ya uğrayıp bir diyet grubuna girerim. Hedefime ulaştıktan sonra bir süre kk yi hatırlamam hahahahaha

Bu konuya girersek sabaha kadar uyumayız ben evlendikten sonra 20 kilo almış bir zat-ı şahane olarak 6-7 sini verdim 73ün sınırlarındayım şu aralar

ohoo iki hamilelikte de 20 kilo almis bir boga var burada
simdi yemeyi cok severim ama dis görünüseme de cok takigim, makyaj kiyafet degil kastim
ciplakken nasil göründügüme de cok takarim ben

ohoo iki hamilelikte de 20 kilo almis bir boga var burada
simdi yemeyi cok severim ama dis görünüseme de cok takigim, makyaj kiyafet degil kastim
ciplakken nasil göründügüme de cok takarim ben
sen bunu deyince aklıma şey geldi, ne zaman bir spor programina başlasam öncesi ve sonrası yapmak için fotoğrafınızı çekin iç çamaşırlari ile derler ya asssslaaa çekemem, canım bakmak istemez çünkü

Ay o ne manyak biseymis ya, aynada bakmam yeterli, telefonumda külotlu fotograf tutamam
ya evet su an bakmak istemedigim bir dönemdeyim ama olsun bazen buna da ihtiyaci oluyor insanin
bu arada ben dogum kilolarimi verdim, e tabi eski kilomda da degilim ama eski bedenim de yok artik. hersey degisi ister istemez
ben diyet yapamiyorum ama sporla iyi düzene giriyorum
yemek yemek cok güzel birsey ya, buncacik ömrümde diyete feda edemem yemek yeme isini
saglikli yerim, yasarim daha mantikli geliyor bana

Şimdi benim yeni evliyken aldığım kiloyu sen hamilelikte aldıysan ben mantıken doğum yaparken sedyeyi kırarım gibi
Aslında şuan benim yaptığım da sağlıklı beslenmek ama benim normal beslenme tarzım full hamurişi ve abur cubur olduğu için zorlanıyorum ilk zamanlar. Benim vücut laçka oldu zaten, 53-90 arası oynayıp duruyorum

Ne kadar çok benim benim lafı kullanmışım egomanyak gibi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…