- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Üniverisıtede karadenız e gıdınce tam bır kültür şoku yasamıstım alısmam uzun surmustu
Benım nefsim fit felan dınlemıyor ha bire gömüyorFit tarif kizzz
Ay onu demeIki cesit yulafim var, biri taneli, biri de rondodan gecmis gibi ama un kadar da degil
yazin yiyorum nedense ama regl is coming, saglikli beslenemeyecim bu dönem, hamburger gömüp duruyorum
Güney doğudan gitmiştim e orası ha bıre yagıyor allah çamasırlar kurumuyor. Bi bisküvi açıyım diyom yarım saate nemlenıyor. Heryerden ot fıskırıyor. Yemekler banaaa çooook uzakAyy nasil ki anlatsana
Owwww bitmiş sayılırAy onu demekendime söz verdim 21 gün boyunca hiç bozmadan ilerlersem 21. Gün tahinli kek yapcam diye ve bugün 19. Gündeyim
Ay onu demekendime söz verdim 21 gün boyunca hiç bozmadan ilerlersem 21. Gün tahinli kek yapcam diye ve bugün 19. Gündeyim
Yaa ne güzelGüney doğudan gitmiştim e orası ha bıre yagıyor allah çamasırlar kurumuyor. Bi bisküvi açıyım diyom yarım saate nemlenıyor. Heryerden ot fıskırıyor. Yemekler banaaa çooook uzakinsanları biraz soğuk herkes sarı sarı herkes ekip biçiyor olmadık yerlerdd bıle kara lahana vardı ula o evi nasıl yapmıs o daga dıye dusune dusune bitti okul
Bunu 3 ay devam ettirebilirsem başarı olacakvauuuv sen bir basari hikayesisin
Güney doğudan gitmiştim e orası ha bıre yagıyor allah çamasırlar kurumuyor. Bi bisküvi açıyım diyom yarım saate nemlenıyor. Heryerden ot fıskırıyor. Yemekler banaaa çooook uzakinsanları biraz soğuk herkes sarı sarı herkes ekip biçiyor olmadık yerlerdd bıle kara lahana vardı ula o evi nasıl yapmıs o daga dıye dusune dusune bitti okul
Bunu 3 ay devam ettirebilirsem başarı olacak
Biz pek begenmistik kızım biraz buyusun inşallah karadenız turu düşünüyoruz ve karadenızde acayıpppp çok derecede azeri öğrenci vardıYaa ne güzelKaradeniz'de bir süre de olsa yaşamak isterdim çok merak ediyorum oralari
Aşırı nemli ya kıyafetler kurumadan kirleniyordu mübarek depresif bi havası vardıhaklisin, ben kara lanasizlik cekiyorum ama su an, toprak bulsam ekecegim o derece
karadeniz nemlidir, ic anadoluda okudum aman hicbirsey bayatlamiyor sanki, ben sok
tezgah kuruyor mesela silince, ilginc
bana da bunlar ilginc gelmisti vakti zamaninda
ben karadenizin birkac yerinde büyüdüm, simdide almanyadayim, ic anadoluda da okudum
ama nem bana yaramiyor ya, onu anladim
Biz pek begenmistik kızım biraz buyusun inşallah karadenız turu düşünüyoruz ve karadenızde acayıpppp çok derecede azeri öğrenci vardı
Ülkenın her yeri ayrı guzel işte canım ülkemBenim sülalemin yarisi orada su an
karenizin yesili cok baska
Dinliyor mu kız vücutYav bir ömür devam eder, sen tatli canini sikma yaa
hallederiiz
ki ben takintiliyim dedim yagli vucuda
yerim yerim almam diye tembihliyorum vucuduma su an
Ben de istiyorum Karadeniz turuBiz pek begenmistik kızım biraz buyusun inşallah karadenız turu düşünüyoruz ve karadenızde acayıpppp çok derecede azeri öğrenci vardı
Ah ah korona vurdu bizi bahar için ne planlar yapmıstık gezeceydikkk ama olmadı evdd gün gecırıyoruzDinliyor mu kız vücut
Ben de istiyorum Karadeniz turubakalım ne zamana kısmet olacak kayınvalidem de aşırı istiyo eşimi yerinden kıpırdatamazsam onunla giderim
Ah ah korona vurdu bizi bahar için ne planlar yapmıstık gezeceydikkk ama olmadı evdd gün gecırıyoruzDinliyor mu kız vücut
Ben de istiyorum Karadeniz turubakalım ne zamana kısmet olacak kayınvalidem de aşırı istiyo eşimi yerinden kıpırdatamazsam onunla giderim
Ah ah korona vurdu bizi bahar için ne planlar yapmıstık gezeceydikkk ama olmadı evdd gün gecırıyoruz
İnşallah en yakın zamanda biterNe zaman bitecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?