- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Dinliyor mu kız vücut
Şuan bendd ne yesem diye düşünüyorumseve seve dinleyecek, yok öyle
emrediyorum, vucut benim sonucta yönetmesi de bana kalmis
tabi sporla destekliyorum bu durumu ama bogazdan kisamiyorum, kismiyorum
Pilates mi yapiyosun canimseve seve dinleyecek, yok öyle
emrediyorum, vucut benim sonucta yönetmesi de bana kalmis
tabi sporla destekliyorum bu durumu ama bogazdan kisamiyorum, kismiyorum
Pilates mi yapiyosun canim
Ben de yürüyüşü bol yapmaya çalışıyorum bir de bölgesel egzersiz yapıyorum bol bol, benim kilonun çoğu kalça ve basende çünküson üc dört aydir biraktim ama yaklasik alti yildir evde kendi capimda yapiyordum
ezberledigim birkac hareket var, zamanim olmadigi icin 10 dakika yapiyordum en fazla ama o bölgedeki kaslari claistirmaya yetiyor
mümkün oldugunca da yürüyüs yapiyordum
bu yani tüm yaptiklarim ama ck etkili, bunu aliskanlik haline getirmistim ilk dogumumdan sonra mesela
Ben de yürüyüşü bol yapmaya çalışıyorum bir de bölgesel egzersiz yapıyorum bol bol, benim kilonun çoğu kalça ve basende çünkü
Ay bir alışkanlık haline getirseemmben de o bölgeye calisiyorum iste,yani ic bacak claisiyorum bir de kalca
cok basit bir iki hareket var onlari yapiyorum yetiyordu
ama en güzeli tempolu yürüyüs, cok güzel terletiyor
hareketler de sikilastiriyor, biraktim ya, hemen saldi o bölgefark ediliyor
Ay bir alışkanlık haline getirseemmilk günler daha çok zorlaniyodum sanki gorevimmis ve yapmam gerekiyormuş gibi hissediyodum şimdi daha zevkle yapmaya başladım devamı da gelirse tamam
Haydi haydii kalk bana eşlik etaliskanlik hallini aliyor inan, o zaman zaten fark etmezsin bile is gibi görmezsin
ben de biraktim baslamam gerek ya
su bulasiklari halledeyim de bes dakika bile olsa acayim kaslari
cidden daha enerjik oluyor insan böyle yasayinca
Haydi haydii kalk bana eşlik etbirbirimizi gaza getirelim yeniden başla sen de
Tamamm ben de yazcamben simdi basliyorum kac dakika yaptigimi yazarim
Tamamm ben de yazcam
Ben şuan başlıyorum kız daha bu ne hız15 dakika falan yaptim
hemen yanmaya basladi kaslarim
bunu tek sefer de degil de güne yayacagim ben aksama da yapacagim
ay siftahi yaptik, ben artik birakmam
Ben şuan başlıyorum kız daha bu ne hızbenim ısınmam haydi bismillah demem 1 saat hahahahaha
ben simdi biraz dans edecegim kardiyo amacli, azicik terliyeyim sonra yine bacak hareketi yapacagim
ama sürekli hareket halinde oldugumdan pek hamlamis sayilmam bu iyi
Çok iyiii
Başlamış oldun sen dee
Aynen dediklerini yapıyorum 18 gündürKilo vermek istiyorsanız sağlıklı diyet yerine mümkünse sağlıklı beslenmeye geçin. En basitinden şekeri hayatınızdan uzaklaştırın. Zaten abur cubur gibi sağlıksız şeyleri bıraktığınızda etkisini görürsünüz. Ben çok fazla cips seven ve yiyen biri olarak uzun süredir yemiyorum. Siz de yaparsınız. Çayı şekersiz için en basitinden ki asıl o zaman çayın tadını alacaksınız. Birde akşam yemeğini erken saatlerde yemek etkili oluyor.
Sen tecrubelisin 1 haftaya giderKilo almisim bea, simdi farkediyorum
Sakın bırakma, başlarken kolay oluyor. Ama bir aydan sonra insan tekrar bir dönem istiyor eskisi gibi. O dönemi de sağlıklı atlatırsan sonrasında alışıyorsun zaten.Aynen dediklerini yapıyorum 18 gündürinşallah devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?