Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Pilates mi yapiyosun canim

son üc dört aydir biraktim ama yaklasik alti yildir evde kendi capimda yapiyordum
ezberledigim birkac hareket var, zamanim olmadigi icin 10 dakika yapiyordum en fazla ama o bölgedeki kaslari claistirmaya yetiyor
mümkün oldugunca da yürüyüs yapiyordum
bu yani tüm yaptiklarim ama ck etkili, bunu aliskanlik haline getirmistim ilk dogumumdan sonra mesela

Ben de yürüyüşü bol yapmaya çalışıyorum bir de bölgesel egzersiz yapıyorum bol bol, benim kilonun çoğu kalça ve basende çünkü

Ben de yürüyüşü bol yapmaya çalışıyorum bir de bölgesel egzersiz yapıyorum bol bol, benim kilonun çoğu kalça ve basende çünkü

ben de o bölgeye calisiyorum iste,yani ic bacak claisiyorum bir de kalca
cok basit bir iki hareket var onlari yapiyorum yetiyordu
ama en güzeli tempolu yürüyüs, cok güzel terletiyor
hareketler de sikilastiriyor, biraktim ya, hemen saldi o bölgefark ediliyor

Ay bir alışkanlık haline getirseemm ilk günler daha çok zorlaniyodum sanki gorevimmis ve yapmam gerekiyormuş gibi hissediyodum şimdi daha zevkle yapmaya başladım devamı da gelirse tamam

Ay bir alışkanlık haline getirseemm ilk günler daha çok zorlaniyodum sanki gorevimmis ve yapmam gerekiyormuş gibi hissediyodum şimdi daha zevkle yapmaya başladım devamı da gelirse tamam

aliskanlik hallini aliyor inan, o zaman zaten fark etmezsin bile is gibi görmezsin
ben de biraktim baslamam gerek ya
su bulasiklari halledeyim de bes dakika bile olsa acayim kaslari
cidden daha enerjik oluyor insan böyle yasayinca

aliskanlik hallini aliyor inan, o zaman zaten fark etmezsin bile is gibi görmezsin
ben de biraktim baslamam gerek ya
su bulasiklari halledeyim de bes dakika bile olsa acayim kaslari
cidden daha enerjik oluyor insan böyle yasayinca
Haydi haydii kalk bana eşlik et birbirimizi gaza getirelim yeniden başla sen de

Ben şuan başlıyorum kız daha bu ne hız benim ısınmam haydi bismillah demem 1 saat hahahahaha

ben simdi biraz dans edecegim kardiyo amacli, azicik terliyeyim sonra yine bacak hareketi yapacagim
ama sürekli hareket halinde oldugumdan pek hamlamis sayilmam bu iyi

Kilo vermek istiyorsanız sağlıklı diyet yerine mümkünse sağlıklı beslenmeye geçin. En basitinden şekeri hayatınızdan uzaklaştırın. Zaten abur cubur gibi sağlıksız şeyleri bıraktığınızda etkisini görürsünüz. Ben çok fazla cips seven ve yiyen biri olarak uzun süredir yemiyorum. Siz de yaparsınız. Çayı şekersiz için en basitinden ki asıl o zaman çayın tadını alacaksınız. Birde akşam yemeğini erken saatlerde yemek etkili oluyor.

Aynen dediklerini yapıyorum 18 gündür inşallah devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…