Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Sakın bırakma, başlarken kolay oluyor. Ama bir aydan sonra insan tekrar bir dönem istiyor eskisi gibi. O dönemi de sağlıklı atlatırsan sonrasında alışıyorsun zaten.
Evet sabretmem lazım bu iş sabır işi. Bir kere bozdum mu gerisi çorap söküğü gibi geliyor

Neyse moralleri bozmak yok, an azindan niyet ettim
Geri kalanlari dondurucuya atiyorum
Bazi sabahlar cikartip tost makinesinde isitip yiyoruz mis gibi oluyor
Ama yarin ben en iyisi Unlu birsey yemiyim

günaydinlar
cocuklarin kahvaltini hazirlayacagim simdi
tersimden kalktim azicik, belki bir kahve iyi gelir bilemedim
o gün geldi, su an tam regl huysuzlugu var üzerimde
yüzüme su falan carpacagim belki iyi gelir
dün nerelerdeydiniz
Vucudum dökülüyor sanki erken uyudum yıne. Patik örüyorum 6.30 da uyandım kahvaltı yaptık eşim ders çalısıyor bende kızımla uyku savası veriyorum hala

Ne sanssızım aldıgım hediyenin kargosu bugun teslım edılecekmıs eşim evdeyken hiç olmadı ne uydursam bılemedm

Vucudum dökülüyor sanki erken uyudum yıne. Patik örüyorum 6.30 da uyandım kahvaltı yaptık eşim ders çalısıyor bende kızımla uyku savası veriyorum hala

ben baya gec yatmalara alistim, bir de yatip sekizde kalkiyorum genel olarak ama gec yatmak bana iyi gelmiyor, uykumu alamamis hissettiriyor

İşte bendd oyleyım uykumu alamayınca kızıma tahammülüm de kalmıyor

cocuklar kücükken erken yatmak insani dinc tutuyor ama bu sefer de kendine vakit ayiramiyor insan
bebekle gözünü acip bebekle kapatiyorsun, kendini unutuyorsun
insan bebek uyuyunca da film izlemek, birseyler arastirmak falan istiyor
bir de ev isi yaparsak zaten zaman yetmiyor

Börek isine tövbeliyim, belki bir hafta kadar
Börek malzemelerinden birini almayın eve. Mesela ben bugün şunu yapayım diye giriyorum mutfağa ama o yapacağım şeyden bir malzeme evde yok. Aman be deyip bırakıyorum. Az önce pizza yapayım dedim iki gündür diyordum, maya olmadığını bugün fark ettim. Kilo vermek için iyi bir yöntem

Ben de arada yapiyorum böyle, hatta cikolatalara bakiyorum onlar bana bakiyor. Diyorum alirsam kesi n yerim, almiyorum( iki tane besli Paket aldi).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…