- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi tatlialirim
-
EvetSakın bırakma, başlarken kolay oluyor. Ama bir aydan sonra insan tekrar bir dönem istiyor eskisi gibi. O dönemi de sağlıklı atlatırsan sonrasında alışıyorsun zaten.
Oy oy oy müthisSen tecrubelisin 1 haftaya gider50 dk bölgesel egzersiz tamamlandi
Günaydınn hanımlar napıyorsunuz
İyi uykular, afiyet olsun börekler de :)
Vucudum dökülüyor sanki erken uyudum yıne. Patik örüyorumgünaydinlar
cocuklarin kahvaltini hazirlayacagim simdi
tersimden kalktim azicik, belki bir kahve iyi gelir bilemedim
o gün geldi, su an tam regl huysuzlugu var üzerimde
yüzüme su falan carpacagim belki iyi gelir
dün nerelerdeydiniz
Deme ya mesajlarda börek görünce bende sabah fırına attım muhtesem olmustuBörek isine tövbeliyim, belki bir hafta kadar
Ne sanssızım aldıgım hediyenin kargosu bugun teslım edılecekmıs eşim evdeyken hiç olmadı ne uydursam bılemedm
Vucudum dökülüyor sanki erken uyudum yıne. Patik örüyorum6.30 da uyandım kahvaltı yaptık eşim ders çalısıyor bende kızımla uyku savası veriyorum hala
Amann bakayım kandırabılırssm bozmam hiç bakalım gunes kremı aldım dıcem bakmaz o zamankargo gelsin o acsin süpriz olsun iste
süprizse bu da süprizdir bence
İşte bendd oyleyım uykumu alamayınca kızıma tahammülüm de kalmıyorben baya gec yatmalara alistim, bir de yatip sekizde kalkiyorum genel olarak ama gec yatmak bana iyi gelmiyor, uykumu alamamis hissettiriyor
İşte bendd oyleyım uykumu alamayınca kızıma tahammülüm de kalmıyor
Börek malzemelerinden birini almayın eve. Mesela ben bugün şunu yapayım diye giriyorum mutfağa ama o yapacağım şeyden bir malzeme evde yok. Aman be deyip bırakıyorum. Az önce pizza yapayım dedim iki gündür diyordum, maya olmadığını bugün fark ettim. Kilo vermek için iyi bir yöntemBörek isine tövbeliyim, belki bir hafta kadar
Börek malzemelerinden birini almayın eve. Mesela ben bugün şunu yapayım diye giriyorum mutfağa ama o yapacağım şeyden bir malzeme evde yok. Aman be deyip bırakıyorum. Az önce pizza yapayım dedim iki gündür diyordum, maya olmadığını bugün fark ettim. Kilo vermek için iyi bir yöntem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?