- 16 Ağustos 2016
- 3.715
- 9.423
- 158
- Konu Sahibi tatlialirim
-
İşte almayacaksanız. O marketin kapısından çıkana kadar kendinizi tutun sonra zaten bi çikolata için geri dönüp almazsınız.Ben de arada yapiyorum böyle, hatta cikolatalara bakiyorum onlar bana bakiyor. Diyorum alirsam kesi n yerim, almiyorum( iki tane besli Paket aldi).
İşte almayacaksanız. O marketin kapısından çıkana kadar kendinizi tutun sonra zaten bi çikolata için geri dönüp almazsınız.Çikolatayı yesem beş dakika sonra bitecek nasılsa o yüzden şimdi hiç yiyip kilo almayayım diye de düşünebilirsiniz. Ama işi sağlama almak için marketten tatlılar için eksik malzeme almak en iyi çözüm oluyor (denenmiştir)
Yaparsınız ya :) Haklısınız çocuk olunca insan kısamıyor.Cocuklu ev olunca malzemeden kisamiyorum, yani onlar icin sürekli birseyler pisiriyorum, Paket yemesinler diye evde yapiyorum. Bu ara pek mutfa gidemedim
Ya ben aklima birsey girdiyse fizana da gider alirim, yaparim. Hic üsenmem. Ama kendi yaptigimi pek yiyemiyorum, bir dilimden sonra tiksiniyorum. Yaparken kokusu tutuyor. Kilo isini hallederim yav, bir kere yaptiysam yine yaparim, gaza geldim
Yaparsınız ya :) Haklısınız çocuk olunca insan kısamıyor.
Bence bir kahve yapıp oturup muhabbet edin eşinizle ya da müzik açıp oynayın :) Oyun da oynayabilirsiniz, bugün kendinize tatil verin.kücük bir ev toplama sonrasinda ne yapsam acaba, düsünme asamasindayim
fikir önerileri
kac gündür baya is yaptim yorgunum
bugün de tatil mi yapsam acaba
Bence bir kahve yapıp oturup muhabbet edin eşinizle ya da müzik açıp oynayın :) Oyun da oynayabilirsiniz, bugün kendinize tatil verin.
Kahve eşliğinde oyuna ne dersiniz :)aslinda benim hosuma gider de esim baya muhabbet edemiyor, yaradilisi böyle
makale aciklamaya falan eviriliyor hemen sohbet, dedikodu alt yapisi hele hic yok
ay esi konusabilenler cidden bu dönemde sansli ya
Kahve eşliğinde oyuna ne dersiniz :)
Satranç, kızma birader tarzı oyunlar varsa onlarla da vakit geçer :)bodrumda temizlik yaparken kücük bir okey seti bulduk
teklif edeyim, cocuklar da müsade ederse neden olmasin
therewwillbeaday sen napiyorsun gecti mi üzerinde sikinti
Satranç, kızma birader tarzı oyunlar varsa onlarla da vakit geçer :)
Ara ara yokluyor, aslında kısa süreli bir sıkıntı değil önceden de vardı. Geçmişi çok düşünüyorum maalesef yani bugünü yaşarken geçmişi bir kenara bırakmak yerine bugünüme de taşıyorum. Şimdilik zihnimi meşgul etmeye çalışıyorum bir çözüm bulana kadar.
Geçmişten kastım benimde aslında uzun yılları kapsıyor. Evet böyle yaşanabiliyor ama insanın kendine yaptığı kötülük oluyor. Sen de inşallah en kısa zamanda halledersin bu durumu..bende su sekilde oluyor, gecmisten bir an, 10 sene öncesi bile oluyor fark etmiyor yakinligi simsek gibi beynime carpiyor ve o anin duygusunu tekrar yasayip yoruluyorum
beyine cakan düsüncelerden kacis cok zor
bununla yasiyorum, her an yasanabiliyor bu bir de
alistim ama bir ara bunu halletmek istiyorum ben de
Geçmişten kastım benimde aslında uzun yılları kapsıyor. Evet böyle yaşanabiliyor ama insanın kendine yaptığı kötülük oluyor. Sen de inşallah en kısa zamanda halledersin bu durumu..
Mümkün mertebe o tip insanlardan uzak durmak gerekiyor kendi sağlığımız için..o kadar cok seyi hallettim bu bu artik araya kaynadi
ben halihazirda panik atak hastasiyim ama bir sekilde kendimi tedavi ettim, tabi arada bir geliyor, vucuttan cikmiyor
dikkat ettigim nokta sosyal sinir, sinirlarim asilinca fenalasabiliyorum
sinirlardan kastim mesela negatif insanlar, sosyal ortamlarda karsilasabilecegim herhangi bir huzursuzluk
illaki bir sacmalik yasaniyor cünkü
İyi diyelim siz nasılsınızNasılsınız hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?