- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.121
Günaydınnn kızçeler. Ben iyice erken uyumaya alıstım görmüyorum bile 11 i. Siz nasılsınız napıyorsunuz
Giyinme odasına giriştim çıkamıyorum verileceklerı ayırıyorum kıslıkları kaldırıyrmnbitmiyor bitmiyorkrep yaptim, yedik
macerali bir güne göz kirpiyorum
acaba bugün ne is yapsam
Giyinme odasına giriştim çıkamıyorum verileceklerı ayırıyorum kıslıkları kaldırıyrmnbitmiyor bitmiyor
Neler basardın bizedd anlatsana. Bendd not tutmaya çalısıyrm ara ara sıkılıyrm ama sonra yıne dönüyorum. Özellıkle ypamak istediklerime odanlanmak için iyi oluyorUnutmadan, hergün yeni birseyler ögrenmeyi unutma
ya günlük tutuyordum bir ara ne oldu, devam ettiremedim. Notlarima devam etmem lazim
son yillarda baya birsey basarmisim
hadi bakalim dahasi gelecek, calismalara ufaktan basliyoruz efenim
Neler basardın bizedd anlatsana. Bendd not tutmaya çalısıyrm ara ara sıkılıyrm ama sonra yıne dönüyorum. Özellıkle ypamak istediklerime odanlanmak için iyi oluyor
Ay bu ara eve takmıs durumdayım bends yenı bir ev istyrm ufaktan bakıyrm işe baslayınca ev almak için bi adım atacagız. Kiler büyük nimet gercekten olsa pek guzel oluyor. Sevindim senin adınaevet yine güzel bir gün ve aklima hemen bodrum kati geliyor
Esimle yine ayrilacak elektronikleri ayririp yer acacagiz, evde olan elektronik ya da sik sik kullanmadigimiz esyalari asagiya indirecegiz.
atölyem resmi olarak bugün aciliyor, dün boya aldim, kizima da kücük bir sovalye aldim
hazirliklar neredeyse tamam, bir de telefondan müzik actik mi aman sabahlar olmasin
esim evdeyken en azindan resim yapabilirim
iki tane kamp sandalyesi aldim, onlari da kullaniriz dinlenmek icin
dün cocuklar akrilik boyadi ama sinirlerim cok gergin ayni zaman da cildim de öyle
regl rocks
sabah ve aksam olmak üzerie ailecek bisiklet turu yaptik, cok güzeldi
bu arada buz dolabini degistirecegiz, cok eski ve sorun yapiyor
evde derin dondurucumuz var kilerlik icin ayrilan yerde, onu bodruma indirecegiz
acilan yere de rafli bir dolap alip kiler haline getirecegiz
icini bosaltip asagi indirmek zor olacak ama yapacak birsey yok, tutacagim ucundan
yeni aldigimiz buz dolabinda derin dondurucu olacak,yani asgaidaki depodan alip evdeki dondurucuya haftalik yerlestirebilirim
yerden tasarruf edecegiz, ama simdiki buz dolabi ankastre deniliyor galiba, mutfak dolabinin icinde. sökmesi zor olacak galiba bilmiyorum
iki hafta icinde gelecek buz dolabimiz, ay is cok yani
ohhh beee evi yavastan adam etmeye basladik, kiler odam olacak ama bu cok kullanisli olacak, raflarda herseyi acik görebilecegim, meyvelere kada orada kalabilir, muffak tezgahim cok daha rahatlayacak
kizlar valla planlar bu sekilde insallah güzer olur
Ben çocuk gbı bi hedef beklemıyordum acıkcasıbirkac yil önce kendime yapilacaklar listesi hazirlamistim, hatta burada sana linkini atarim
cogunu gerceklestirdim
ikinci cocuk, ehliyet, dil egitimi
en son dil egitimine basladim corona yüzünden simdilik kapali kursum
bundan sonrasi icinse yeni maddelere ihtiyacim var
sana linkini atayim öyle konusalim hatta
ben bile yazdiklarimi yaptigima inanamiyorum, cünkü yaziyorsun aklindan cikiyor sanki ama öyle degilmis, gerceksiyor zamanla
Ben çocuk gbı bi hedef beklemıyordum acıkcasıdaha kısa vadeli planlardan düşünüyordum. Boyle yıllara yayılacak seyler degıl. Çok şükür hayatım zaten belli bir düzende suan. Benım planlarım soyle mesela. Bu ay 10 kitap okumak. Yenı bir hobi edinmek. Sonrakı ay tatıle çıkmak. Sonra işe baslamak. Vs vs vs
Ay bu ara eve takmıs durumdayım bends yenı bir ev istyrm ufaktan bakıyrm işe baslayınca ev almak için bi adım atacagız. Kiler büyük nimet gercekten olsa pek guzel oluyor. Sevindim senin adına
İyiceyiz canım sen nasılsın hayırlı ramazanlarnabersiniz ❤
hayirli ramazanlar ❤ panda gibi yuvarlaniyorum ya cok fena kacirdimİyiceyiz canım sen nasılsın hayırlı ramazanlar
hayirli ramazanlar ❤ panda gibi yuvarlaniyorum ya cok fena kacirdim
İyi aksamlar tatlı kuzucugumu uyutmaya çalısıyorum sen nasılsınKizlar iyi aksamlar, napiyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?