Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

uykum gelmeden bir yazayim
huysuzlugum üzerimde, evde gergin bir ortam olustu, reglim saolsun
halsiz ve tatminsiz bir sekilde gecti tüm gün diyebilirim
rüyada gibiyim aslinda, uyanamamis bir agresifim su an ama ne yapiyoruz pozitif oluyoruz
tüm dengem alt üst oldu, gözü olanin gözü g*tüme diyorum

Unutmadan, hergün yeni birseyler ögrenmeyi unutma
ya günlük tutuyordum bir ara ne oldu, devam ettiremedim. Notlarima devam etmem lazim
son yillarda baya birsey basarmisim
hadi bakalim dahasi gelecek, calismalara ufaktan basliyoruz efenim

Neler basardın bizedd anlatsana. Bendd not tutmaya çalısıyrm ara ara sıkılıyrm ama sonra yıne dönüyorum. Özellıkle ypamak istediklerime odanlanmak için iyi oluyor

Neler basardın bizedd anlatsana. Bendd not tutmaya çalısıyrm ara ara sıkılıyrm ama sonra yıne dönüyorum. Özellıkle ypamak istediklerime odanlanmak için iyi oluyor

birkac yil önce kendime yapilacaklar listesi hazirlamistim, hatta burada sana linkini atarim
cogunu gerceklestirdim
ikinci cocuk, ehliyet, dil egitimi
en son dil egitimine basladim corona yüzünden simdilik kapali kursum
bundan sonrasi icinse yeni maddelere ihtiyacim var
sana linkini atayim öyle konusalim hatta
ben bile yazdiklarimi yaptigima inanamiyorum, cünkü yaziyorsun aklindan cikiyor sanki ama öyle degilmis, gerceksiyor zamanla

Baklavadeseni

evet yine güzel bir gün ve aklima hemen bodrum kati geliyor
Esimle yine ayrilacak elektronikleri ayririp yer acacagiz, evde olan elektronik ya da sik sik kullanmadigimiz esyalari asagiya indirecegiz.
atölyem resmi olarak bugün aciliyor, dün boya aldim, kizima da kücük bir sovalye aldim
hazirliklar neredeyse tamam, bir de telefondan müzik actik mi aman sabahlar olmasin
esim evdeyken en azindan resim yapabilirim
iki tane kamp sandalyesi aldim, onlari da kullaniriz dinlenmek icin
dün cocuklar akrilik boyadi ama sinirlerim cok gergin ayni zaman da cildim de öyle
regl rocks
sabah ve aksam olmak üzerie ailecek bisiklet turu yaptik, cok güzeldi
bu arada buz dolabini degistirecegiz, cok eski ve sorun yapiyor
evde derin dondurucumuz var kilerlik icin ayrilan yerde, onu bodruma indirecegiz
acilan yere de rafli bir dolap alip kiler haline getirecegiz
icini bosaltip asagi indirmek zor olacak ama yapacak birsey yok, tutacagim ucundan
yeni aldigimiz buz dolabinda derin dondurucu olacak,yani asgaidaki depodan alip evdeki dondurucuya haftalik yerlestirebilirim
yerden tasarruf edecegiz, ama simdiki buz dolabi ankastre deniliyor galiba, mutfak dolabinin icinde. sökmesi zor olacak galiba bilmiyorum
iki hafta icinde gelecek buz dolabimiz, ay is cok yani
ohhh beee evi yavastan adam etmeye basladik, kiler odam olacak ama bu cok kullanisli olacak, raflarda herseyi acik görebilecegim, meyvelere kada orada kalabilir, muffak tezgahim cok daha rahatlayacak
kizlar valla planlar bu sekilde insallah güzer olur

Ay bu ara eve takmıs durumdayım bends yenı bir ev istyrm ufaktan bakıyrm işe baslayınca ev almak için bi adım atacagız. Kiler büyük nimet gercekten olsa pek guzel oluyor. Sevindim senin adına

Ben çocuk gbı bi hedef beklemıyordum acıkcası daha kısa vadeli planlardan düşünüyordum. Boyle yıllara yayılacak seyler degıl. Çok şükür hayatım zaten belli bir düzende suan. Benım planlarım soyle mesela. Bu ay 10 kitap okumak. Yenı bir hobi edinmek. Sonrakı ay tatıle çıkmak. Sonra işe baslamak. Vs vs vs

Ikinci cocuk plani asil en önemli maddeydi, cünkü her madde buna göre degisiklik gösterecekti
Hamileligi emzirmesi epey zaman yani o zaman araliginda yapilan kücük planlar zaten islemez
Kücük plan dedigini zaten yapiyorum, burada paylasiyorum yaptiklarimi
su isler birazcik azalirsa yeni plan listesi yapabilirim
oraya yazdigim hersey oldu ama zordu da
kendi kendimi kutluyorum

Ay bu ara eve takmıs durumdayım bends yenı bir ev istyrm ufaktan bakıyrm işe baslayınca ev almak için bi adım atacagız. Kiler büyük nimet gercekten olsa pek guzel oluyor. Sevindim senin adına

biz de evi cocuklar büyüyünce yenileriz diye plan yapmistik
ufaktan basladik, ama hala dolap ya da esya almama kuralim var, oglum hala yaramazlik caginda
buz dolabi ve kileri yapacagiz simdilik
odasini ayirinca yatak odasini yenileyecegim
yenilemek derken boyaydi, yerlerin laminantini degistirmek falan
en son oturma odasi ve girisin yerlerini yenileyecegiz, boyayacagiz
giristeki dolaplari yenileyecegiz
en önemli adim bodrum katiydi ama, bir de bu isleri zaten kendimiz yapiyoruz malzemelerimizi de ayarlamis olduk
alet canlatalari, fircalar bizi bekliyor yerinde, öncesi tam bir kaostu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…