Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Hahaha iki ihtimal var; ya toton açıkta kaldı ya da hamilesin hahahahaj
Fark ettigim grupta regl dönemi baslamis bulunmakta, bu yüzden aksamalar mevcut, uyuyakalmalar da cabasi
Aynı topikte takıla takıla regl donemlerimiz birbirine mi benzedi noldu
Oyle vallahı sebeklkk yapıyr sabah toz bezı almıs sağı solu sılıyordu
Yaa yerim onuu

Kız ben rahatıma düşkünmüşüm ya hiç 2 3 düşünemıyorum ama sendd o potansıyel var

Aslinda rahatima düskünüm saniyordum ama geriye dönüp bakinca kendime hic acimamisim
hele cocuk konusunda hazir asker gibiydim, herseye yetismeye calismak beni haliyle yipratti
ama ücüncü cocuk düsünmüyorum, evimde odalarim doldu, her cocuga bir oda , ücüncüye bakacak enerjim kalmadi artik ama bebek olarak kucagima gelse bakarim da hamilelik dogum yok yorucu

Öyle deme yaa cocuk düşünenlerin içini karartma hahahaha

Öyle deme yaa cocuk düşünenlerin içini karartma hahahaha

yahu ic kararacak ne var, cocuk geliyor hic bir ihtiyaci olmuyor mu diyelim
hem hayat bunlarla güzel, yorulmaktan korkmamak lazim
böyle böyle ilerliyor insan
calismanin, didinmenin neresi kötü
ben baya bir didindim cocuklari büyütürken ama simdi iki tane dünya tatlisi evladim oldu
kötü mü oldu, iyi ki yorulmusum da benimleler diyorum
emegin sonucu güzel emek vermeden hicbirsey olmuyor
öyle düsün, kendine gaz ver yaparim de ne olacak de, uykusuzluk mu seni korkutacak
cesaretli olun, örnek ben varim, azicik hunilendim sadece

Ama o rahatlığı çocuğuna değişir misin
Hayır kızımı çok sevıyorum canı yansa beni içim yanar ama zor yani tatlı nında dedıgı gbı yardımsız buyutıyorm ve zor bı bebektı zor gunler gecırdık simdi çok şükür iyiyiz. Zor oldugunu bilemedm ben kımse samımıyetle neyle karsılasacagımı hiç anlatmadı ve ben hersey çok guzel olacak dıye hayal etmıstım. E bebek doğdu doğum ayrı zor eve geldık bi ben bi eşim. Sürekli ağlayan bebe. Ağrısı olan ben. Eşim işte. Evde bi tas çorba yok. Ve sıfır tecrube. Dolayısyla çok zorlandım çokta duygusalım. Bunalımdaydım aylarca. Ama simdi çok şükür iyiyim. Zorlugunu bılkı kendını manen ona hazırlasın psikolojın daha az etkılenır. Bende hayal kırıklığı oldu zor olunca anlatıyorum ki neyle karsılasacagını bılırsen daha iyi gecer o süreç

Hahah dimi annelik gönüllü delilik

Evet herkes çok toz pembe konuşuyor genelde çocuk konusunda:) aslında böyle pat pat söylemeniz iyi... Zor gunlerden geçmişsin gerçekten ama annelik sana güç vermis

Lohusayken yemın ettım bu konuda doğrusunu anlattcam dıye
Hahaha ben çocuk düşünmeye başladığımdan beri kime sorsam ay çok güzel ay çok harika ay mutlaka yap bir tane zorluktan bahseden cikmadi. Doğumu bile öyle kolay anlatıyorlar ki

Hahaha ben çocuk düşünmeye başladığımdan beri kime sorsam ay çok güzel ay çok harika ay mutlaka yap bir tane zorluktan bahseden cikmadi. Doğumu bile öyle kolay anlatıyorlar ki
Kesınlıkle ben artk kadınların çoğuna inanmıyorum gizlide olsa su hıs var içlerindd bence ben sürünüyorum rezil olmus durumdayım oda olsun bana artk çoğu kişi oyle gelıyor

Çok guzel anlarda var çok zor anlarda. İkisinin olması hayatın gercegı. Kızım sabah sebeklkler yapıyor elıne aldıgı sey kırılmıs dıye dudak büküp ağlıyor ay allah ım eridim bittim öpüp öpüp içime alasım gelıyor. Ama mesela gecede pek uyumadı sabaha kadar yarım yamalak uyuduk. Oda var buda var işte

oha ya yalanin da bu kadari
hayir yalana ne gerek var, güzel zaten bebek orasi süpriz bir durum degil ama zorlugu da ilk söylenmesi gereken seylerden biri olmali
ki oyuncak bebek degil bu her önüne gelen yapmasin, sonra sosyal hayatta psikopatlarla ugrasan yine biz oluyoruz
neden anne bakmamais, neden anneden ilgi görmemis, ihmal edilmis psikolojisi bozulmus bir sürü cocuk var
hicbir cocuk bunu hak etmiyor
annesi olan ama annesini zor gören cocuklar da var, neden annesine zor geliyor atiyor babanneye mesela
bunlari bilip cocuk yapmak gerekiyor
ki anneligi sevmeyecek insan da cikiyor, onlar da bunu düsünüp yapsinlar
öyle sirf güzel diye cocuk yapilmaz, sinirlendim ya

Gecen gece de benim oglan bana cektirdi, en son yatagin ayak ucunda kivrilmistim, boynum ve omuzlarim agridan kimildamiyordu öyle kalktim
sapsik sapsik güldü bana sonra, ama cok sinirliydim yani böyle güne mi baslanir diye icimden gecirirken o gözleriyle kizma anne özür dilerim bakisi vardi, bunu gördügüme yemin edebilirim
ben de affettim gitti nolcek

Kesınlıkle ben artk kadınların çoğuna inanmıyorum gizlide olsa su hıs var içlerindd bence ben sürünüyorum rezil olmus durumdayım oda olsun bana artk çoğu kişi oyle gelıyor

Ya işte annelerden gerçek tavsiyeler
Siz bana bazen zorluklardan bahsedin de hamile kaldığımda her şey toz pembe olacak olalala diye gezmeyeyim ortalıkta hahah şeyden de bahsedebilirsiniz lohusalıkta gelin kaynana çekişmeleri vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…