- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Sana kısaca Datlum dıyecegım artk burhan altıntop gbi tamam mı datlumSen ilk ne tür istiyorsun söyle hele
etkilendigin filmleri de yaz ben ona göre tavsiye vereyim
duruma el koydum dün bi silkelendim evi komple temizleyip filmlere dalis yapicam
Dedeye sahip çıkalımmmm der gbi topiğimize sahip çıkalımGel kiz yepisyeni topik
öyle baklavayla ben takiliyoruz
akari kokari yok mis gibi
vallaa baska kimse yok mu guzel olur boyle yaGel kiz yepisyeni topik
öyle baklavayla ben takiliyoruz
akari kokari yok mis gibi
Resmen temizlik günüymüş ş bende evi temizledim bugundd mandala boyayım kafam dagılsın dedimBen bugün bodrum katina bir daldim aman aman
bir dinlenmeyi hak ettim, beyime kahve yaptirdim kral takiliyorum su an
Sana kısaca Datlum dıyecegım artk burhan altıntop gbi tamam mı datluminan hiç aklıma gelmıyor uzun süredir izlememiştim tüm duyulmuş bilindik filmleri izlemişimdir hint kore filmi severim bilim kurgu severim animasyon severim
benimkine en son bir hafta once hali sildirdik daha yapisti koltuga kalkamadi biBen bugün bodrum katina bir daldim aman aman
bir dinlenmeyi hak ettim, beyime kahve yaptirdim kral takiliyorum su an
vallaa baska kimse yok mu guzel olur boyle ya
Hımmm bi bakam filme ilgimi çekerse izlerim hemen tişikkirler sipermenOlur datlum hic yabanci degilim bu kelimeye bak
ay en bilmedigim yerden cikti yaa, hint, kore falan hic izlemem
en son dead pool var cok güldügüm
böyle yaziliyordu insallah, komikti baya izledin mi
benimkine en son bir hafta once hali sildirdik daha yapisti koltuga kalkamadi bi
Vayyy anasınınnnı halı sildi ha senin beybenimkine en son bir hafta once hali sildirdik daha yapisti koltuga kalkamadi bi
Hımmm bi bakam filme ilgimi çekerse izlerim hemen tişikkirler sipermen
Vayyy anasınınnnı halı sildi ha senin bey
guzel de sildi döne döne aama kalkmayacagini bilsem yaptirmazdimVayyy anasınınnnı halı sildi ha senin bey
Dedeye sahip çıkalımmmm der gbi topiğimize sahip çıkalım
Ay bende genelde istediğim gbi olmuyor diye yaptırmıyorum sonra tüm iş bana kalıyorrrrguzel de sildi döne döne aama kalkmayacagini bilsem yaptirmazdim
Ay valla benımde canım sıkılıyordu iyi olduiyi oldu ya, iyi ki geldiniz
o da zor ogret sen de ben oyle mi yapiyorum deAy bende genelde istediğim gbi olmuyor diye yaptırmıyorum sonra tüm iş bana kalıyorrrr
Ayse sen naparsın ne edersin hele kısaca bahset bizeiyi geldi bana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?