- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.401
Kesınlıkle aileme göre en buyuk fedakarlığı yapmıslardır tabı bana ve kardeslerime göre pek öyle degıl keske yapmayıp önce sevmeyı sevgıyı göstermeyi bilselermiş hepimizi en çok acıtan bu oldugı için önce sevmek istiyorum sevdiğimi göstermek istiyorumbende hatırlıyorum cocukken yasanılan olayların kısılık yapısının olusmasında rolü oldugunu da dusunuyorum ama onemlı olan sakın sevgı dolu saygılı bır ortamda yetıstırmek galıba ,
Kesınlıkle bende bana yanlıs gelen benı eşimi etkıleyen şeylere ayrı bı dıkkat ederım. Mükemmel olun olun dıye dıye sorunlu bencıl bi nesil yetısıyor anne anne olacak baba baba olacak. Arada seslerde yukselır kızgınlıklarda olur yeterki sevebilmeyi bilelim
Benım dikkat ettiğim aaaa bu pek çocuguna kızmıyor dediğim kadınların eşleri çok yardımcı oluyor. Adam evde daha çok vakıt gecırıyor. Eşimde evde olsa bende daha sakin olurdum adam çalışmaktan bizi gördüğü yok ki. E tek basınada bu kadar oluyoray o sesini yükseltmeyenler bir o kadar özeniyorum ki
keske öyle olabilsem
ama illa ki kizdigim da oluyor yanlis yaptigim da
cidden mükemmel anne görmek istemiyorumdisiplin isini cok abartanlarin da cocuklarinin sevgisiz kaldigini düsünüyorum
cevremde cok örnek var
ben uzayli gibiyim aralarinda bu yüzden
Benımde eşim fedakarlık yapıyor aslında yapmak istiyor ama çalısıyor bana kalıyor tüm yük. Ben aşırı fedakar olamam ya acayıp ruhumu etkılıyor. Bendd farklı işliyorherkesin anneliği kendıne özel. Annem bazen yakınır söyle fedakarlık yaptım boyle yaptıl vs vs vs diye yapmasaydın diyesim geliyor. Yapıpta söylemektense dozunda yapmayı tercih ediyorum sanırım buda benı etkılıyor
Kınadığımı yasamak istemiyorum inşallah işler o raddeye gelmezyok ben yüzlerine vuracagimi sanmiyorum cünkü yaptigim fedalarlik düsününce bana iyi gelen birsey
diger türlü vicdanim sizliyor
aynen dedigin gibi yapmasaydin derler cünkü bunu onlara karsi kullanmak bana cok alcakca geliyor
kendi tercihleri olmayan birsey
hatta dogurmasaydina kadar da gider isler
insallah bugünlerden de pisman olmayiz ama illa ki hatalar oluyor
hayat neler getırecek hıcbırımız bılemıyoruz , hayatımızda hersey 4 4 luk olsa hıc sıkıntı dert olmasa tabıkı hersey mukemmel olur bu durumda ınsan cocuguna neden bagırsın yada kotu davransınkı ıstemeden oluverıyordurKesınlıkle aileme göre en buyuk fedakarlığı yapmıslardır tabı bana ve kardeslerime göre pek öyle degıl keske yapmayıp önce sevmeyı sevgıyı göstermeyi bilselermiş hepimizi en çok acıtan bu oldugı için önce sevmek istiyorum sevdiğimi göstermek istiyorum
Öyle tabi eeee sen ne iş yapıyorsunhayat neler getırecek hıcbırımız bılemıyoruz , hayatımızda hersey 4 4 luk olsa hıc sıkıntı dert olmasa tabıkı hersey mukemmel olur bu durumda ınsan cocuguna neden bagırsın yada kotu davransınkı ıstemeden oluverıyordur
Benım dikkat ettiğim aaaa bu pek çocuguna kızmıyor dediğim kadınların eşleri çok yardımcı oluyor. Adam evde daha çok vakıt gecırıyor. Eşimde evde olsa bende daha sakin olurdum adam çalışmaktan bizi gördüğü yok ki. E tek basınada bu kadar oluyor
Oooo bunların hiçbiri bende yok iste bu yuzden çok çabuk bunalıyorum. Bir yılda 1 defa tek basıma dısarı çıktım oda yarım saat. Nerde spor veya gezme. Ah ah neyse az kaldı seneye kızımla çarsı pazar gezebılırız yürümeye de basladı evet büyüdükçe kolaylasiyor işler bedensel yorgunluklar azalıyor buda psikolojik sorunlar ortaya çıktıgı için oyle dıyorlar genelde. Ergenlik okulu suyı buyı vsAslinda benim esim isten geldigi gibi cocuklari devralir, yani ben spora cikardim genelde o gelince hadi sen bir kendine gel der
biliyor nasil yorucu oldugunu ama yine de ev isi cocuk bakimi ne yaparsan yap cok yorucu
beynin de kendini salmasi gerekiyor, o mümkün degil
en fazla spor yapiyorum geliyorum, haftasonlari beraber geziyoruz kafami dagitmaya calissa da bu yorucu bir dönem
esim de cok yorgun hatta
o da bitkin, bazen ben ona bazen de o bana destek oluyor
kvdemler bir saat uzaklikta, oglum büyüdü birkac saat onlara birakiyoruz mesela azicik geziyorduk korona öncesi
yine de yoruluyorduk iki cocukla evden cikmasi, zaten yorgun bünyeyle gezmesi cok zor
ama geciyor o zamanlar, büyüdükce zorlasiyor diyenlere inat büyüdükce kolaylasiyor diyorum ben de, cok acayip aslinda büyüdükce cidden kolaylasiyor, uyuyabiliyorsun, yemek yiyebiliyorsun anlamiyorum hic
Oooo bunların hiçbiri bende yok iste bu yuzden çok çabuk bunalıyorum. Bir yılda 1 defa tek basıma dısarı çıktım oda yarım saat. Nerde spor veya gezme. Ah ah neyse az kaldı seneye kızımla çarsı pazar gezebılırız yürümeye de basladı evet büyüdükçe kolaylasiyor işler bedensel yorgunluklar azalıyor buda psikolojik sorunlar ortaya çıktıgı için oyle dıyorlar genelde. Ergenlik okulu suyı buyı vs
Hemen hemen 12 saat. Ve çok yorucu. Hem bedenen hem zihnen yoruluyor. İş yerıne gecenlerde ilk defa gittim ay yarım saatte basım aksama kadar ağrıdı. Genelde yemekten hemen sonra masada uyuyakalıyor. Buda evlılıgımıze çok yansıyor ve dolayısıyla benım ruh halıme. Rutın 10 gune bır bu ve buna bemzer konularda tartısıp bi iki gün küseriz. Maalesef özel bi anım yok. Kuafore bile gidemiyorum. Gidince çogu zaman kızımın ağlamasıyla son buluyor. Bakalım sınava girecek eşim güzel gecerse hayatımızn kalitesi artacak umutlarrrr umutlarrrryürümeye baslayinca cok daha kolaylasiyor aslinda
bebekken esimin kucagina verip bir saat yürürdüm,esinin calisma saatleri nasil
yani benimki yolla birlikte 10 saat ve üzeri evde olmuyor, eve gelince kendimi atiyorum disari
hic mi zaman ayiramiyorsun kendine?
muhasebecıyımÖyle tabi eeee sen ne iş yapıyorsun
Evett senmuhasebecıyım
sız turkıyede yasıyorsunuz degılmı
Hemen hemen 12 saat. Ve çok yorucu. Hem bedenen hem zihnen yoruluyor. İş yerıne gecenlerde ilk defa gittim ay yarım saatte basım aksama kadar ağrıdı. Genelde yemekten hemen sonra masada uyuyakalıyor. Buda evlılıgımıze çok yansıyor ve dolayısıyla benım ruh halıme. Rutın 10 gune bır bu ve buna bemzer konularda tartısıp bi iki gün küseriz. Maalesef özel bi anım yok. Kuafore bile gidemiyorum. Gidince çogu zaman kızımın ağlamasıyla son buluyor. Bakalım sınava girecek eşim güzel gecerse hayatımızn kalitesi artacak umutlarrrr umutlarrrr
bende Türkıyedeyım evet , kocaelınde yasıyorumEvett sen
Nefret ediyorum eşimin iş yerınden. Fazla fazla çalısıyor çoğu zaman mesaide. Bazı zamanlar geceden geceye gelıyor eve. Haftasonu çalışmadıgıda oluyor çalıstıgı da. Hafta içi suyu çıkınca haftasonuda acısı çıkıyor. Yok ya iş dolayısıyla ailerden çok uzaktayız. Kimse yok tanıdığımızInsallah hayirlisi olur
Bizim avantajimiz hafta ici bir gun tatili var mesela,haftasonlari da duruma gore calistigi da cok oluyor ama ayda bazen iki hafyasonu da calisiyor oluyor, bazen calismiyor
Bazen cuma tatil olunca , haftaya da pazartesi tatil olunca toplam 4 gun tatil olmus oluyor mesela o zamanlarda dinleniyoruz
Degisiyor yabi, agir da oluyor rahat da oluyor yerine gore
Ama is yeri benimkinin de agir, oturmuyor bir kere, cogu zaman telefona bile cikamiyor yogunluktan
Ama dedigim gibi avantajlariyla beraber zaman artirmaya calisiyoruz, her gun toplam uc saat yolda bir de
Yakininda akraban falan yok mu senin de
Kuafor icin en azindan
Şimdiki aklım olsa daha iyi bir iş olmadan ne evlenırdım ne çocuk isterdim. Kızıma çok üzülüyorum babasını o kadar çok özlüyor ki yavrum sevınçten deliriyor kapı çalınca. Aileye yakın olmak bazen büyük bir avantajbende Türkıyedeyım evet , kocaelınde yasıyorum
bnm esımın ıse gıdıp gelmesıde 12 saat suruyor hatta gecıyor bazen trafıge baglı olarak ,
bır sansım var aılemle aynı mahallede oturuyorum bakalım benım durumum nasıl olacak
evet en azından ısım olunca hasta olursam vs bırakacagım bır yerım olcak ,Şimdiki aklım olsa daha iyi bir iş olmadan ne evlenırdım ne çocuk isterdim. Kızıma çok üzülüyorum babasını o kadar çok özlüyor ki yavrum sevınçten deliriyor kapı çalınca. Aileye yakın olmak bazen büyük bir avantaj
Nefret ediyorum eşimin iş yerınden. Fazla fazla çalısıyor çoğu zaman mesaide. Bazı zamanlar geceden geceye gelıyor eve. Haftasonu çalışmadıgıda oluyor çalıstıgı da. Hafta içi suyu çıkınca haftasonuda acısı çıkıyor. Yok ya iş dolayısıyla ailerden çok uzaktayız. Kimse yok tanıdığımız
Hadi ya nasıl anlasabılıyor musun pekievet en azından ısım olunca hasta olursam vs bırakacagım bır yerım olcak ,
kayınvalıdemlede altlı ustlu oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?