- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.441
evet haklısınız , ama ıyı nıyet onemlı burda hep tek taraflı olmuyorKısmet ya gecınmeye çalısmak lazım. Eşim çok istiyordu ailesinin oraya tasınmayı. Çok kesın bir dille huzursuz olacagımızı sevgı saygı kalmayacağını anlattım zamanlada anladı oda simdi oyle bir isteği yok çok şükür. Yakın bir ilde olsak kafi
getırsın kullanmayın sızde , nıye getırıyorsun deyın
sızın aldıgınızı begenmedıgını soyleyınce de ben begendım ben kullanıcam deyın :)
baskasına gelınce ıyı akıl verıyorum ama kendıme gelınce aynısını yapamıyorum
yorgan sürekli ihtıyac duyulacak bır urun degılkı hanı bı alınır eskır yıpranır sonra oyle alınır kadın neden devamlı yorgan getırıyor sıze orasını cozemedım :)Ya iste insan yasarken boyle entrikalarla yasamadigi icin hazirliksiz yakalaniyor
Mesela.yapacagi hamleleri ben karsilok vermezken yapiyor
En son getirdiginde acilliktim yani yorgani gorecek gozum yoktu
Gucsuz aninda gelip aklini bulandiriyor genelde tartiyir hep seni
Esim zaten cok cekmis simdi anliyorum onu asla bas edilmez, esimle kavga ederdik onceden anlayamazdim. Simdi anliyorum mesela esim survivor mis, bosuna sitem etmisim yigidime, ben onun onda biri kadar guclu kalamiyorum annesi karsisinda
çok üzücü neden gelmedı acaba ?
bızımde es aılesı yuzunden cıddı sorunlarımız var
yorgan sürekli ihtıyac duyulacak bır urun degılkı hanı bı alınır eskır yıpranır sonra oyle alınır kadın neden devamlı yorgan getırıyor sıze orasını cozemedım :)
Kız benımkıde senım battanıyeler guzel degıl deyıp bi tek kişilik verdi yoksaammmm oda bı mesaj mı verdiYa iste insan yasarken boyle entrikalarla yasamadigi icin hazirliksiz yakalaniyor
Mesela.yapacagi hamleleri ben karsilok vermezken yapiyor
En son getirdiginde acilliktim yani yorgani gorecek gozum yoktu
Gucsuz aninda gelip aklini bulandiriyor genelde tartiyir hep seni
Esim zaten cok cekmis simdi anliyorum onu asla bas edilmez, esimle kavga ederdik onceden anlayamazdim. Simdi anliyorum mesela esim survivor mis, bosuna sitem etmisim yigidime, ben onun onda biri kadar guclu kalamiyorum annesi karsisinda
zor durumlar ınsan yasamadan bılemıyor benımde basımda var ,Kayanan baska benimki baska inan anlatsam ohalik durumlari var
Normal seviye degil benimki, cok bencil bir rih hastasindan bahsediyoruz. Asla savasamazsin sadece kendini kurtarmaya bakman lazim
Konusmaman lazim, esim ne zaman bulussa kavga ediyor mesela, esimi ozellikle sinirlendiriyor
Esimin beyaz dedigine siyah diyor, mantikli aciklama yapsan da asla dinleyip uzlasmak gibi derdi yok
Eminim ki o bundan besleniyor, enerjimizi emiyor
Az gorusmeye calisiyorum, cok manupile ediyor insani, hadi isler yolunda gitmedi diyelim yalandan hastalik patlatip uste cikiyor
Ilk cocigumda bana ne yaptiysa bebegimle cok problem yasadim reddetme noktasina geldim, ikinci cocukta asla dogumdan sonra gormek istemedim bu yuzden
Anlatilmaz aslinda, ne desem az kalir
Tabi canım hersey karsılıklı. Ama bazen istisnalar olmuyor degıl kaynana iyi gelin zıt veya gelin iyi kaynana zıt gbievet haklısınız , ama ıyı nıyet onemlı burda hep tek taraflı olmuyor
yorgan sürekli ihtıyac duyulacak bır urun degılkı hanı bı alınır eskır yıpranır sonra oyle alınır kadın neden devamlı yorgan getırıyor sıze orasını cozemedım :)
bızde olaylar hıc durulmuyor ama ,Tabi canım hersey karsılıklı. Ama bazen istisnalar olmuyor degıl kaynana iyi gelin zıt veya gelin iyi kaynana zıt gbi
Vay vay vay vay 7 görümce mi kaynanan gil doğudan mı yabızde olaylar hıc durulmuyor ama ,
kaynanam asıl aktör değil ama öne hep o sürülüyor sakatlıgından dolayı
7 tanede gorumcem var
bazen gercekten kötü olmak sonunu dusunmeden konusmak gerekıyor sanırım çözüme ulasmak ıcın ,Cocuklara getiriyor, bize getirdi ikinci kez
Aldigi bize dort tane tek kisilik var, cocuklara da birkac tame vardir saymadim
Ya kafasina gore, ucuz bulunca da aliyor, iyilik yapiyor iste de ben alerjili bir insanim.bildigi halde getirdi gecen, geri vermem gerek
Yorgan kullanmiyorum diye getirdi hastayken
Evet kullanmiyorum yikayamiyorum yikanabilen alacagim dedim.ama umursamadigi icin agzimdan cikani getirdi yorganim yok cunku
Oyle ya
bızde olaylar hıc durulmuyor ama ,
kaynanam asıl aktör değil ama öne hep o sürülüyor sakatlıgından dolayı
7 tanede gorumcem var
evet dogulu ,Vay vay vay vay 7 görümce mi kaynanan gil doğudan mı ya
olaylar bıtmıyor dıyorum ya bırı bırsey yapıyor onun olayı bıtmeden dıgerı gelıp karıstırıp gdıyor ,Ay kolay gelsin, umarim anlasabiliyorsunuzdur
Yanı bende güneydoğudanım. Hepımız kalabalık aileleriz. Batıda çok nadir çok çocuk. Köylüsü bile 2 3 taneden fazla doğur muyor bizim oralar pırt pırt pırt 6 7 taneden az doğur muyor. 4 tane çocugun olana az dıyor larevet dogulu ,
batılı olsada farketmez elınden geldıgı kadar dogururdu emınım cahıllıkden
bunların aılesınde öyle bır kural yok yanı hemserıyız bız ayrıca ,Yanı bende güneydoğudanım. Hepımız kalabalık aileleriz. Batıda çok nadir çok çocuk. Köylüsü bile 2 3 taneden fazla doğur muyor bizim oralar pırt pırt pırt 6 7 taneden az doğur muyor. 4 tane çocugun olana az dıyor lar
Eskıden çok çocuk marifetmiş işte. Bide erkek olmadı dıye üst üste doğurduysa. Eşin tek erkek mibunların aılesınde öyle bır kural yok yanı hemserıyız bız ayrıca ,
baska kardeslerı var kaynanamın onlar az dogurmus hanı az dogurunca kotuleyeceklerı bır durumu yok
bu zaten cahıl bır kadın kendını oyle tatmın etmıs dıye dusunuyorum
bazen gercekten kötü olmak sonunu dusunmeden konusmak gerekıyor sanırım çözüme ulasmak ıcın ,
sızın ıcın demıyorum faydası olmayacagını soylemıstınız ben sızın kaynananızı anlamadım
evet erkek 2 tane sonradan olmus ama onlardan sonrada kız var :)Eskıden çok çocuk marifetmiş işte. Bide erkek olmadı dıye üst üste doğurduysa. Eşin tek erkek mi
olaylar bıtmıyor dıyorum ya bırı bırsey yapıyor onun olayı bıtmeden dıgerı gelıp karıstırıp gdıyor ,
sızı ıstemeye neden gelmedı ben onu merak ettım cevap verdıysenız kacırmıs olabıılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?