- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.421
pek anlastıgımız soylenemezHadi ya nasıl anlasabılıyor musun peki
Öyle tabı ya zihniyeti bozuk insan heryerde var ha orda ha burda. Allah helal kazançlar nasip etsin de düzelir inşallahUmarim isler yoluma girer
Benim esimim cok stresi var, sinir bozucu yani cok yani yabanci dusmanligina maruz kaliyor mesela. Dusuk iqlu kisilere katlanmak cok ama cok zor oluyor. Ona da hep derim her zorlugun sonunda bir ferahlik vardir, bu boyle devam etmez derim. Inaniyorum buna da, insallah zor olan ne varsa duzelir biz de rahatlariz
insallahUmarim isler yoluma girer
Benim esimim cok stresi var, sinir bozucu yani cok yani yabanci dusmanligina maruz kaliyor mesela. Dusuk iqlu kisilere katlanmak cok ama cok zor oluyor. Ona da hep derim her zorlugun sonunda bir ferahlik vardir, bu boyle devam etmez derim. Inaniyorum buna da, insallah zor olan ne varsa duzelir biz de rahatlariz
Deme ya kaynanalı konular bitmez bu ülkedepek anlastıgımız soylenemez
evet malesef öyle ,Deme ya kaynanalı konular bitmez bu ülkede
pek anlastıgımız soylenemez
tatlialirim sız uzaksınızdır dıye dusunuyorum kayınvalıde ıle
O ne beYa benimki bizi hala ayri yorganla yatirmaya calisiyor, kendi bama ayri yorgan almisti, simdi cift kisilik olani aliyordum alamadik paralari unuttugumuz icin sordu yine bana ilk bi anlamadim
Surekli tek kisilik yorgan tasidi durdu bize bir turlu firsat bulup cirf kisilik olani alamadim
Bir kere almistim cok cirkin dedi, simdi kullanmiyorum alerjimden dolayi yenisini almam lazim
Kendisi cift kisilik kullaniyor bana surekli tek kisilik yorgan kakaliyor
Sinirim bozuldu ya cidden, buna yorum yapmasi beni asiri geriyor. Neden yani neden
Nasil.bir level bu, nasil bir kafa yapisi
neden dıye sormadınız mı ?Ya benimki bizi hala ayri yorganla yatirmaya calisiyor, kendi bama ayri yorgan almisti, simdi cift kisilik olani aliyordum alamadik paralari unuttugumuz icin sordu yine bana ilk bi anlamadim
Surekli tek kisilik yorgan tasidi durdu bize bir turlu firsat bulup cirf kisilik olani alamadim
Bir kere almistim cok cirkin dedi, simdi kullanmiyorum alerjimden dolayi yenisini almam lazim
Kendisi cift kisilik kullaniyor bana surekli tek kisilik yorgan kakaliyor
Sinirim bozuldu ya cidden, buna yorum yapmasi beni asiri geriyor. Neden yani neden
Nasil.bir level bu, nasil bir kafa yapisi
Bizde 11 saatBir saat uzakliktayiz cok sukur
sızın aranız nasıl yorgan konusu dısındaBir saat uzakliktayiz cok sukur
O ne bene mesaj verıyor sana oğlumla ayrı mı uyu demek istiyor
masallah darısı basıma ama ımkansız bırazBizde 11 saaten son gecen sene görüştük
Biz hem uzagız dıye hemde kayınvalıdem iyidir. Bana karsı degıl herkese iyidir. Ufak tefer seyler dısında hiç sorunumuz olmadı simdilik tabi az görüşmeninde çok etkısı var.evet malesef öyle ,
napalım ıdare edıyoruz sızler yakınmısınız ?
Kiz ayri yorganla yatin dese karsilik veririm de emrivaki getiriyor, ben alinca da kotuluyor yani akillica yapiyor, akil oyunlari oynuyorneden dıye sormadınız mı ?
sızın yatagınıza karısma hakkını nereden buluyor acaba ,
sızın aranız nasıl yorgan konusu dısında
getırsın kullanmayın sızde , nıye getırıyorsun deyınKiz ayri yorganla yatin dese karsilik veririm de emrivaki getiriyor, ben alinca da kotuluyor yani akillica yapiyor, akil oyunlari oynuyor
Eve geldigimde jetonum dustu yine
Asiri manupule edici bir insan, kose bucak kacilacak cinsten ben bas edemiyorum
Kısmet ya gecınmeye çalısmak lazım. Eşim çok istiyordu ailesinin oraya tasınmayı. Çok kesın bir dille huzursuz olacagımızı sevgı saygı kalmayacağını anlattım zamanlada anladı oda simdi oyle bir isteği yok çok şükür. Yakın bir ilde olsak kafimasallah darısı basıma ama ımkansız bıraz
çok üzücü neden gelmedı acaba ?Beni istemeye bile gelmedi diyim sen anla
Muthis bir giris yaptik
Evlendik evleneli de tek derdimiz o oldu, kari koca hic derdimiz yokken annesi yuzunden sinir hastasi olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?