Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Öyle tabı ya zihniyeti bozuk insan heryerde var ha orda ha burda. Allah helal kazançlar nasip etsin de düzelir inşallah

insallah

pek anlastıgımız soylenemez

Ya benimki bizi hala ayri yorganla yatirmaya calisiyor, kendi bama ayri yorgan almisti, simdi cift kisilik olani aliyordum alamadik paralari unuttugumuz icin sordu yine bana ilk bi anlamadim
Surekli tek kisilik yorgan tasidi durdu bize bir turlu firsat bulup cirf kisilik olani alamadim
Bir kere almistim cok cirkin dedi, simdi kullanmiyorum alerjimden dolayi yenisini almam lazim
Kendisi cift kisilik kullaniyor bana surekli tek kisilik yorgan kakaliyor
Sinirim bozuldu ya cidden, buna yorum yapmasi beni asiri geriyor. Neden yani neden
Nasil.bir level bu, nasil bir kafa yapisi

O ne be ne mesaj verıyor sana oğlumla ayrı mı uyu demek istiyor

neden dıye sormadınız mı ?
sızın yatagınıza karısma hakkını nereden buluyor acaba ,

neden dıye sormadınız mı ?
sızın yatagınıza karısma hakkını nereden buluyor acaba ,
Kiz ayri yorganla yatin dese karsilik veririm de emrivaki getiriyor, ben alinca da kotuluyor yani akillica yapiyor, akil oyunlari oynuyor
Eve geldigimde jetonum dustu yine
Asiri manupule edici bir insan, kose bucak kacilacak cinsten ben bas edemiyorum

getırsın kullanmayın sızde , nıye getırıyorsun deyın
sızın aldıgınızı begenmedıgını soyleyınce de ben begendım ben kullanıcam deyın :)
baskasına gelınce ıyı akıl verıyorum ama kendıme gelınce aynısını yapamıyorum

masallah darısı basıma ama ımkansız bıraz
Kısmet ya gecınmeye çalısmak lazım. Eşim çok istiyordu ailesinin oraya tasınmayı. Çok kesın bir dille huzursuz olacagımızı sevgı saygı kalmayacağını anlattım zamanlada anladı oda simdi oyle bir isteği yok çok şükür. Yakın bir ilde olsak kafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…