Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Herşeyin yoluna girmesine çok sevindim Allah bozmasın. Ben yeni evliydim eşimin haberi var dışarda isim var biryere gidiyorum 7,24 ablası kv de olduğu için bana hesap soruyor nereye gittin ne yaptın diğer ablası geliyor eşimi dolduruyor dışarı çıkınca ben gdip kv den izin alacakmsiim haber verecekmişim eşimle evde iyiyiz onların yanına gelip gelince herşey değişiyordu artık nefret doldum onlara karşı

Inan ben kv yüzünden kapimin önüne cikamiyordum
yürüyüse ciktigimda görücemle cikacakmisim
esim telefonla aradi idare et iste dedi ,cagirsan ne olur dedi
yalniz yürüyememek?
bu nasil bir kafesse, esim eve geldi kavga falan
son ben pjamalarim üzerime montumu giygim üzerime bak dedim cikmiyorum disari diyip attim kendimi aksam disari
kpderle görümcem de arabayla geciyordu yanimda, esimi sordu evde dedim
ben evlenene kadar özgür bi kadindim, ne izni ya aklim almiyor
ondan sonra da esim bana bu konuda birsey diyemedi zaten onlarin baskisiyla o da arada kaliyorsun,cektigim kavgalari inan bilemezsin
esimin sinirden beyninin yarisi uyuymustu,bir tarafi koluna kadar
tüm gün hastanede kücük cocugumla endiseyle testeleirni yaptirdik sinirsel cikti
dedim bu böyle olacak degil ben kavga ettim, esimi de ben savundum, ana babasi benim üzerime geldi
gidisatta sinir hastalarinin kullandigi hapi kullanacakti esim
arada kalmak cok kötü, simdi yüzlerini göresi yok ama büyüktür diye tabiki üstümüze düseni yapiyoruz ama gecmisi de biliyorum
esime ayril diye aglayan bir kvdem var, bunlari falan esim hep benden sakladi üzülmeyeyim diye olan ona oluyorsu bu baskiyla
simdi cok mutluyum, herkes yerini biliyor
cocuklarima ve esime ne el uzattiririm ne de dil

Ya bunları az çok tahmın edıyorum zaten. Eltin var mı

Sizin yasadiklariniz da kolay değilmiş ama eşiniz sonunda anlamış hangi tarafta duracağını, benimki hâlâ en ufak şeyde savunmaya geciyor

Sizin yasadiklariniz da kolay değilmiş ama eşiniz sonunda anlamış hangi tarafta duracağını, benimki hâlâ en ufak şeyde savunmaya geciyor
Çoğu erkek öyle. Ben olumlu bişey soylesemde esim sanki küfretmişim gbi savunuyordu. Zihni hep aman ailemi eşime ezdirtmeyeyim diye çalısıyordu. En son bi sinir krizi gecırdım ya kendıne çeki düzen ver bu tavrınla artk konusasım gelmıyor aılenle. Zaman gectıkçe gitmek istememeye baslayacagım. Sonra evıme gelmesın diyecegm. Boyle ilerlemesini istemiyorsan daha makul davran ben aılenjn düşmanj mıyım ha bıre savunuyorsun bana karşı gbı seyler soyleıdm düzeldi ondan sonra eskısı gbı degıl en azından. Öyle bi savunurdu ki Allah ım ben kötü kalpli miyim fesat mıyım dıye çokça kendımı sorgulardm ama hata eşimdeymiş

Esine bagli tabi, zaman da etkili
ben inan bu anlattiklarimin cok fazlasini yasadim, hepsi gecmis ama
bugün ne oldugunun önemi var
ben güclü olmak zorundayim, ya da bosanmak
bunun ortasi yok
güclü olup tabiki de esimin de destegiyle bütün problemleri cözdük
Allah a havale ettim bir de

Yok tek kaynım var oda bekar .
Dahası var bunların en son kapıma dayandı 2 numara bana saldırmaya kalktı terbiyesz

böyle durumlarda aslinda radikal degisiklikler olur
yani bunu yaptilarsa sana da görüsmemek icin hakli sebep veriliyor
icin rahat bir sekilde tavir al ama o apartman zor ya, senin tasinman iyi olurdu

Bende bu konuşmaları 3.ayimda yapmak zorunda kaldım ama anlamadı sonra olaylar koptu zaten.benim eşim begenmiyorsan geldiğin yere git diyodu bana sanki ailesine ben bisey yapiyomusum gibi

böyle durumlarda aslinda radikal degisiklikler olur
yani bunu yaptilarsa sana da görüsmemek icin hakli sebep veriliyor
icin rahat bir sekilde tavir al ama o apartman zor ya, senin tasinman iyi olurdu
Evet zaten bende bu olay üzerine ise girdim ve aşağıya indigim de sayılıdır. Kapının önünde kv mi gorsem oturmuyorum selam verip geçerim.bekar görümcelerle konuşmuyorum

Biraz sakın ve sabırlı olmak gerekiyor sanırım ama benim canıma yetti , artık nefret ettim en ufak şeye dayanamiyorum

Evet zaten bende bu olay üzerine ise girdim ve aşağıya indigim de sayılıdır. Kapının önünde kv mi gorsem oturmuyorum selam verip geçerim.bekar görümcelerle konuşmuyorum
Eşinizi çözüp neyden ne anlar diye analız edip ona göre davran bence baska bişey diyemiyorum Çünki hersey eşindd bitiyor

Ya bu dıyardan gideceksin ya bu deveyi güdeceksin. Bence deveyı gutmeyle ugras
Eşinizi çözüp neyden ne anlar diye analız edip ona göre davran bence baska bişey diyemiyorum Çünki hersey eşindd bitiyor
Ya haddime degıl ama bu kadar mutsuzsan neden bebek istedin
Ya bu dıyardan gideceksin ya bu deveyi güdeceksin. Bence deveyı gutmeyle ugras
Eşimle en son ev bakıyorduk alıp taşınmak için virüs olayı çıktı, bebek konusunda haklısınız ama onunla olan ilişkim farklı bebek farklı her şeyin düzelmesini bekleyemem ki anne olmak için Biraz da o kendinden ödün versin açıkçası ayrılmak da kolay degil öyle yada böyle yola gelecek mecburen aynı mahallenin çocuğuyuz hemşeriyiz sülalelerimiz birbirini tanıyor çok dile düşeriz ayrılmayı göze alamaz

Kesınlıkls ilşkiler farklı degıl mutsuz huzursuz bi annede bebekde mutlu olamaz bana göre tabı. Anne baba mutluu olacak ki çocukta olsun. Eşime sarıldıgımda yada öptüğümde kızımın tepkıısne bakıyorum çok mutlu oluyor gülüyor hemen hissediyr. Neyseki virüs bitince ev bakarsınız düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…