Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Benim de serum almam lazim aslinda, tonigim de yok
krem ve yag var elimde
karar verip iyisini bulmak zaman aliyor
en basta artik günesin leke yapmasini engellemis oluyorsun, esitsizlikler de belki de düzenli bakimla kaybolur
Aynen oyle bıde oyle dandık markalarla olacak sey degıl galıba

Bakalım hayırlısı çocuğum sağ salim dünyaya gelsin herşey hallolur. En fazla zorla da olsa taşınırım burdan ne yapayım yada ayrılık olur beni düşünmeyen kocayı ven mi dusuncem
Neden kabul ettın aynı apartmanda oturmayı ki.yada esinin aile konusunda boyle oldugunu anlamamıs mıydın

Bakalım hayırlısı çocuğum sağ salim dünyaya gelsin herşey hallolur. En fazla zorla da olsa taşınırım burdan ne yapayım yada ayrılık olur beni düşünmeyen kocayı ven mi dusuncem

aslinda aileye bu kadar yakin olmak tehlikeli, esin hic mi düsünemiyor
sen ainenin icine soksan rahat edecekmiydi
ben de yakinim akrabalarla ama cok soguk olduklari icin sorun olmuyor, yani evime senelerdir gelen olmadi
ayni apartmandayiz senin gibi

Neden kabul ettın aynı apartmanda oturmayı ki.yada esinin aile konusunda boyle oldugunu anlamamıs mıydın
Evi yaptırmış zaten benden önce açıkçası böyle olacağını öngöremedim nişanlılık döneminde ailesi hiçbirşeye karışmadı kendilerini belli etmediler , eşimin babası yok annesi yatalak herşeyi kendisi yaptı bende bu kadar sorun olacağını bilemedim

Ben bdv de açılan kv görümce konularının çoğunu 1 yıllık evliligimde yaşadım bu kadar rezil insanlar görmedim ömrümde ama artık görümce kv suclamiyorum tek bir suçlu var oda eşim .
Ben evlendiğin ilk zamanlar Iyi niyetli yaklaşıyordum ayıp olur diyordum onlar yapacağını yapıyordu eşime söylüyordum bana böyle yaptılar diye 5 ay hiçbirşey yapmadi bana gelince git dedi onlara gelince sesini çıkartmadı onun yüzünden olaylar bu noktaya geldi

Orta yolu bulmaya çalısın. Eşinizle konusun anlatın kendınızı. Ailesiyle mesafe koymaya çalısın

Umarım değişir, yoksa yazık olur kendisine

Ilk zamanlar benim de esimin hatalari oldu, kimse hatasiz degil
su an elestirecegim cok sey yaptim aslinda ama sonunda kendi gördü bazi seyleri, kendi de diyor bilmiyor insan diye
o zamanlar öyle inaniyorum ama gördüm ki dogru bu degilmis dedi
seneler sonra ben isleri elime aldim hatta, simdi ben karar veriyorum ne yapilip yapilmayacagina
tam anlamiyla bana güveniyor cünkü
en basidinden akrabalariyla artik ev oturmasi yapmiyoruz, onlarin yaptiklari hatalar yüzünden bu karari aldim, simdi cok huzurluyuz
bana karsi cok kötlük yaptilar
iftar davetlerine kadar gitmiyoruz, disarida selamlasiriz ama aile toplantilarina gitmeyiz
bu duruma gelmek alti senemi aldi
uzunca düsünüp karar vermesi, tecrube etmesi ancak bu kadar zaman aldi
su an eminim ve cok huzurluyum
cektiklerime tecrube gözüyle bakiyorum, cok savas verdim ama ailem icin dogru olani zamanla bulup uyguladim

Sanki sen çoktan bitirmişşin evlılıgını oyle hissettiriyorsun
Çok sıkıntı yaşadım gerçekten ne evliligimden ne de evimden birşey anladim , inanın sefasını süremedim ağız tadıyla ailesi hep burnumuzun dibindeydi ben niye böyle dedikce eşim bana tavır alıyordu yani biri bitse diğeri başladı en son ise girdim de biraz rahatladım. Yeni evliyiz biyere gidip geliyoruz ablası hemen pesimizden bize geliyor elimizde poşet olmasın illa bakacak ne aldık diye yada bisey konuşuyoruz diyelim hemen konuya dahil olur kesin o çok biliyordur bizim konuştuğumuz şeyi neler neler anlatsam hak verirsiniz artık gözüm görmüyor hiçbişeyi hasta oldum sinirlenince tutuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…