- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.601
Daha iyi işte kim kime dum duma hemen eve çıkıp sıvışıyorum ortamdan
GünaydınnGunaydinlarrr
tatlialirim datluuuu senın bakım önerinle gecen bi kaç sey aldım ay nasıl iyi geldi psikolojıme anlatamam
Yas 30 gelmeden bş nemlendırıcı sür en azından diye konusunu konusmustuk çok önceydı. Tabı benım almam bu süreçte gelmesi 2 3 hafta olduNeydi kiz unuttum, ne aldin anlat
Iyiki de uzaksınız gidip biraz oturup geliyorsun benim gibi üst katta otursaniz ne sesten durabilirsiniz ne de dertleri biter rahat 10 tane çocuk oluyor burda gürültüyü düşünün bide analarinin sesiBiz sıvısamıyoruz işte. Uzaktan gitmiş oldugumuz için. Ay kocamın bıde akraba sevdası var kapı kapı gezdırıyor bızı. Bakalım bu sene gitmicem diye diretecegim
Bi temizleme jelı nemlendırıcı güneş kremi aldım. Hiç denemedgm bi marka aldım bakalım iyi gelır umarım. Cilt tonumda eşitsizlikler var. Ayyy dipsiz kuyu sanki bişeyler alasım var hala. Tonik alayım dıyorum da çok gerekli mi bilemdmNeydi kiz unuttum, ne aldin anlat
Kız atanma sansın olsa atanır ceker gıderdm ordan yok mu oyle bı ıhtımal senım veya esininIyiki de uzaksınız gidip biraz oturup geliyorsun benim gibi üst katta otursaniz ne sesten durabilirsiniz ne de dertleri biter rahat 10 tane çocuk oluyor burda gürültüyü düşünün bide analarinin sesi
Yas 30 gelmeden bş nemlendırıcı sür en azından diye konusunu konusmustuk çok önceydı. Tabı benım almam bu süreçte gelmesi 2 3 hafta oldu
Bi temizleme jelı nemlendırıcı güneş kremi aldım. Hiç denemedgm bi marka aldım bakalım iyi gelır umarım. Cilt tonumda eşitsizlikler var. Ayyy dipsiz kuyu sanki bişeyler alasım var hala. Tonik alayım dıyorum da çok gerekli mi bilemdm
Iyiki de uzaksınız gidip biraz oturup geliyorsun benim gibi üst katta otursaniz ne sesten durabilirsiniz ne de dertleri biter rahat 10 tane çocuk oluyor burda gürültüyü düşünün bide analarinin sesi
Ben lisans mezunuyum kpss de şansımı denersem olabilir belki, eşimin öyle bi sansi yok zaten.Kız atanma sansın olsa atanır ceker gıderdm ordan yok mu oyle bı ıhtımal senım veya esinin
Asıl evlenme gafletine nasıl düştün demeniz lazimSen neden ayni apartmanda oturmak gafletine düstün
hadi gel anlat
Asıl evlenme gafletine nasıl düştün demeniz lazimSen neden ayni apartmanda oturmak gafletine düstün
hadi gel anlat
Günlük aldım spf 15 güneştende koruyor. Tabi bide 50 faktör aldım direk güneşe çıktıgımda sürmek için. Ama simdi bi gece bide gööz cevresi için bakıyorum. Benim gülüşüm kocamandır o yuzden çoktannn kırısıklıkşar mevcutay tabiyside evet hatirladim
güle güle kullan, ben sabah aksam nemlendiriyorum, günes kremi sürüyorum bir yandan gercekten iyi geliyor
yüz masaj aleti aldim yesim tasli, onunla geceleri kremi yediriyorum
nasil bir nemlendirici aldin, gece icin mi günlük mü
Valla sansını dene böyle gecmez hayat. Karaman.Ben lisans mezunuyum kpss de şansımı denersem olabilir belki, eşimin öyle bi sansi yok zaten.
Siz hangi şehirdesiniz
O taşlı tuşlu seyler işe yarıyor mu acaba etkısı ne tam olarakay tabiyside evet hatirladim
güle güle kullan, ben sabah aksam nemlendiriyorum, günes kremi sürüyorum bir yandan gercekten iyi geliyor
yüz masaj aleti aldim yesim tasli, onunla geceleri kremi yediriyorum
nasil bir nemlendirici aldin, gece icin mi günlük mü
Günlük aldım spf 15 güneştende koruyor. Tabi bide 50 faktör aldım direk güneşe çıktıgımda sürmek için. Ama simdi bi gece bide gööz cevresi için bakıyorum. Benim gülüşüm kocamandır o yuzden çoktannn kırısıklıkşar mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?