Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Biz sıvısamıyoruz işte. Uzaktan gitmiş oldugumuz için. Ay kocamın bıde akraba sevdası var kapı kapı gezdırıyor bızı. Bakalım bu sene gitmicem diye diretecegim
Iyiki de uzaksınız gidip biraz oturup geliyorsun benim gibi üst katta otursaniz ne sesten durabilirsiniz ne de dertleri biter rahat 10 tane çocuk oluyor burda gürültüyü düşünün bide analarinin sesi

Iyiki de uzaksınız gidip biraz oturup geliyorsun benim gibi üst katta otursaniz ne sesten durabilirsiniz ne de dertleri biter rahat 10 tane çocuk oluyor burda gürültüyü düşünün bide analarinin sesi
Kız atanma sansın olsa atanır ceker gıderdm ordan yok mu oyle bı ıhtımal senım veya esinin

Yas 30 gelmeden bş nemlendırıcı sür en azından diye konusunu konusmustuk çok önceydı. Tabı benım almam bu süreçte gelmesi 2 3 hafta oldu

ay tabiyside evet hatirladim
güle güle kullan, ben sabah aksam nemlendiriyorum, günes kremi sürüyorum bir yandan gercekten iyi geliyor
yüz masaj aleti aldim yesim tasli, onunla geceleri kremi yediriyorum
nasil bir nemlendirici aldin, gece icin mi günlük mü

Benim de serum almam lazim aslinda, tonigim de yok
krem ve yag var elimde
karar verip iyisini bulmak zaman aliyor
en basta artik günesin leke yapmasini engellemis oluyorsun, esitsizlikler de belki de düzenli bakimla kaybolur

Sen neden ayni apartmanda oturmak gafletine düstün
hadi gel anlat

Günlük aldım spf 15 güneştende koruyor. Tabi bide 50 faktör aldım direk güneşe çıktıgımda sürmek için. Ama simdi bi gece bide gööz cevresi için bakıyorum. Benim gülüşüm kocamandır o yuzden çoktannn kırısıklıkşar mevcut

O taşlı tuşlu seyler işe yarıyor mu acaba etkısı ne tam olarak

ben günlük cok hafifi bir nemlendirici kullaniyorum günese karsi etkisi yok ama
disari cikacaksam da zaten 30 faktör günes kremi sürüyorum, yag vazli temizleyici aldim, onunla da aksam cikarip yine nemlendiriyorum
yatmadan önce de gece kremimi sürüyorum, arada da yag kapsülleri var kücük , c vitamini falan onlari kullaniyorum
eskiye göre cildim cok rahatladi
eskiden kuruluktan cok köt görünüyordu
ah kafam, insan krem kullanmaz mi, kizima ögretecegim ama günes kremimden srüyorum ona da, ayni rutini yapmaya baslariz, onun da cildi kuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…